smoothc написа:Как завърши мача между Пиронкова и Квитова?
Кой кого "нашляпа"
Много ли си радостен?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
smoothc написа:Как завърши мача между Пиронкова и Квитова?
Кой кого "нашляпа"
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
AnalBreaker написа:
Пиронкова утре ще нашляпа грозната Квитова.
Квитова не е красавица,но има доста приятно излъчване и харизма.
Отделно,че е доста по-мотивирана и силна психически от Пиронкова,така че...доста трудно ще се случи това "нашляпване",за което говориш.
rhaegar написа:daduradam написа:В подфорума на Ливърпул имаме едно келеме дето още по-добре се справя с анализирането. " Suareshampion " се пише , иди се посмей
Ще имаш да вземаш. Вашият е по-прост, ама на Смуут анализите са къде по-забавни.
daduradam написа:rhaegar написа:daduradam написа:В подфорума на Ливърпул имаме едно келеме дето още по-добре се справя с анализирането. " Suareshampion " се пише , иди се посмей
Ще имаш да вземаш. Вашият е по-прост, ама на Смуут анализите са къде по-забавни.
Не ми се търси сега, в близките дни " тренера " () сам ще те опровергае с най-новите си разсъждения
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Groucho написа:Хм, Торес с два гола в един мач - звучи невероятно![]()
![]()
Може би ще намери отново футбалското си "Аз" в Атлетико.
diplomat написа:Или е намерил от лечебния еликсир на Чоло.
Groucho написа:diplomat написа:Или е намерил от лечебния еликсир на Чоло.
Не знам, не съм специалист по еликсири, просто гледам лайвскорето и се чудя за датата на последния мач, в който Торес е вкарал два гола![]()
Ще да е било в ливърпулския му период
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта