Rafa написа:vaskonti написа:Rafa написа:vaskonti написа:Имаш предвид Австрия и Унгария ли? Това са едни от най-южните държави в Европа!
А като не им дреме, защо прие тия 3 правила, за да прецака бедните южни съседи ли?
А познай от три пъти, кого искат да прецакатПознай кой има интерес от това, къде се наляха едни милиарди долари, продължават да се наливат и кой стана шеф на газопреносната мрежа на Украйна
Аха, значи когато Газпром владее всичко, включително по териториите на други държави - на практика от кладенеца до кранчето в апартамента, проблем няма, но когато нещата трябва да се разделят и да няма такъв монопол, тогава е лошо, така ли?
Като са дали те парите и те са го построили, какъв е проблема? Ти съгласен ли си ти да наливаш парите, ти да инвестираш, пък да делиш дивидентите с някой бюрократ, без да си е мръднал пръста и без да е дал и един лев, само защото е бюрократ и е на държавна службицаЕвем ви и европейския комунизъм
Нали уж от това избягахме
Какво става 25 години по-късно....пак същите лайна
Ами когато ми продават газта на едни от най-високите цени в Европа и когато България ще започне да прибира транзитни такси след 15 години, в най-добрия случай, тогава ми е проблем, да!
Освен те не дават парите ей така, а като заем, който ще връщаме с прилична лихва. Как да не се прехласне човек при такива невероятни условия от страна на Русия??

Не искам педеругата да ми идва тука като сатрап, за да лобира за реактор на Уестингхаус
  Не искам педеругата да ми идва тука като сатрап, за да лобира за реактор на Уестингхаус  

И какви такси, само назад щяхме да сме, добре, че се отървахме
  И какви такси, само назад щяхме да сме, добре, че се отървахме