Астън Вила - Ливърпул 17.01.2015 | 17:00 |

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: Астън Вила - Ливърпул 17.01.2015 | 17:00 |

Мнениеот iliev72 » 14 яну 2015 19:30

Митак няма как да знаеш защо не се получи с Бони и дали въобще се е стигнало до момента със заплатата.Имаше слухове и толкоз.
В Монако парите не са свършили , но щяха да попаднат под ФФП и ставаше трудно.Ако не си забелязал в Сити са под ново разследване.
След тази сделка за Бони ако нямат изходящ трансфер може наказание да се удвои(глобата) и да им намалеят още играчите които могат да регистрират за ШЛ.
Тепърва ще се случват някои неща и ще видим кой и колко е сгазил лука.Освен това разследват и отношенията на Лампард с Сити.Може в един момент да им стане жежко.
Уж Барса имаха връзки в ФИФА и УЕФА , а какво наказание отнесоха а ?! Не бъдете коне с капаци.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 14 яну 2015 19:40

Илиев казваш на черното бяло. Ако преди 20-25 години когато си започнал да гледаш футбол нещата са стояли по един начин това не значи, че те стоят и в момента така. Има един модел, който последните 10 години е най-успешен за клубовете и той е следния: даваш 50 милиона за играч, даваш му 180 хиляди заплата и си осигуряваш класа. Това е. Трансферите на Стъридж и Коутиньо са 1 от 10.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 14 яну 2015 19:55

mitko9311 написа:...... Стига с това предлагали сме заплата колкото другите отбори никой не знае каква заплата предлагаме

Еми слушаме слухове бе Мите ,как така никой не знае ? А ти от къде знаеш другите ,колко взимат ,че се обясняваш ? Пак от слухове ,нали така ? Значи ,ти вярваш само на слухове ,КОИТО СА ТИ УДОБНИ ,така ли бе Митенце ? :) Ех това Митенце бе ,опасно философче :) Стегни се Мите ,ние не пасем трева.
Ето ти пример ,навсякъде пишеше ,че Ливърпул предлага по голяма заплата от Интер на Шакири.Айде докажи обратното ? Ще докажеш ,на 36 май .Значи какво излиза ? Че не опират нещата до пари ,нали така ? Гледам цели романи си писал ,споменаваш някви суми ,но от къде ги знаеш бе Мите ? :) Всичко е слухове .Никой от нас не присъства ,когато се подписват договорите и когато се предлагат офертите .
Последна промяна от suareshampion на 14 яну 2015 20:07, променено общо 2 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 14 яну 2015 20:17

Не е трудно да се сетиш, че играчи като Фалкао, Ди Мария, Фабрегас, Коща и други няма да се навият за заплати каквито философията на Ливърпул предлага ????? Не е трудно да се досетиш, че те взимат над 150 000 и не е трудно да разбереш защо не идват в Ливърпул 1-во трансферна сума и 2-ро заплата не е толкова трудно .... Самият факт, че в отбора от лятото няма да имаме играчи със заплата над 100 000 освен Стърлинг и Стъридж ако не бъдат продадени го доказва ;)
И пак го казвам на Илиев и какво като глобиха Сити платиха си глобата и какво като имат право да запишат по-къс състав за ШЛ излезнаха от най-тежката група с Байерн М, Рома и Цска Москва, а Ливърпул отпадна от група Базел, Лудогорец Реал :lol: :lol: Продължават за Фа къп Сити и се борят за титлата, а Ливърпул е 8-ми и няма шанс за титла, а и да добава Сити е шампиона от сезон 13/14 еми какво ви доказва това, че когато парата е играе и успехите идват ;) Футболисти като Агуеро, Туре, Силва, Навас, Харт, Компани и други не вярвам да взимат заплати под 100 000 дори някой според мен взимат около 200 000 ама успехите са налице :lol: :lol: Пак ви давам примера с Фабрегас 30-на милиона паунда и заплата поне около 150 000 паундда не вярвам да се е навил на по-малко и Лалана 25 милиона паунда и заплата 100 % около 50 000 защоото иска да играе в по-голям отбор за първи път в кариерата си и да играе ШЛ ;) Равносметка нашия го чакаме 5 месеца да вкара гол и да почне да влиза в час и сега е и контузен и пак не показва това което трябва, а Фабрегас за 19 мача мина 13-те асиста на Джерард от миналия сезон и вкара някой друг гол и това само за ВЛ, а другите турнири не ги гледам просто разликата е очевадна ????? Другия пример Санчес как да дойде в Ливърпул като продаваш най-добрия си играч Суарес и отделно 100 % са се пазарили за заплата, а от другата страна имаш Арсенал който купиха доста звезди последните години и за първи път от много години спряха да продават играчи е нормално да отиде там ;) Средняци ще си останем цял живот
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 14 яну 2015 21:12

mitko9311 написа:Не е трудно да се сетиш, че играчи като Фалкао, Ди Мария, Фабрегас, Коща и други няма да се навият за заплати каквито философията на Ливърпул предлага ????? Не е трудно да се досетиш, че те взимат над 150 000 и не е трудно да разбереш защо не идват в Ливърпул 1-во трансферна сума и 2-ро заплата не е толкова трудно .... Самият факт, че в отбора от лятото няма да имаме играчи със заплата над 100 000 освен Стърлинг и Стъридж ако не бъдат продадени го доказва ;)
И пак го казвам на Илиев и какво като глобиха Сити платиха си глобата и какво като имат право да запишат по-къс състав за ШЛ излезнаха от най-тежката група с Байерн М, Рома и Цска Москва, а Ливърпул отпадна от група Базел, Лудогорец Реал :lol: :lol: Продължават за Фа къп Сити и се борят за титлата, а Ливърпул е 8-ми и няма шанс за титла, а и да добава Сити е шампиона от сезон 13/14 еми какво ви доказва това, че когато парата е играе и успехите идват ;) Футболисти като Агуеро, Туре, Силва, Навас, Харт, Компани и други не вярвам да взимат заплати под 100 000 дори някой според мен взимат около 200 000 ама успехите са налице :lol: :lol: Пак ви давам примера с Фабрегас 30-на милиона паунда и заплата поне около 150 000 паундда не вярвам да се е навил на по-малко и Лалана 25 милиона паунда и заплата 100 % около 50 000 защоото иска да играе в по-голям отбор за първи път в кариерата си и да играе ШЛ ;) Равносметка нашия го чакаме 5 месеца да вкара гол и да почне да влиза в час и сега е и контузен и пак не показва това което трябва, а Фабрегас за 19 мача мина 13-те асиста на Джерард от миналия сезон и вкара някой друг гол и това само за ВЛ, а другите турнири не ги гледам просто разликата е очевадна ????? Другия пример Санчес как да дойде в Ливърпул като продаваш най-добрия си играч Суарес и отделно 100 % са се пазарили за заплата, а от другата страна имаш Арсенал който купиха доста звезди последните години и за първи път от много години спряха да продават играчи е нормално да отиде там ;) Средняци ще си останем цял живот

Прав си но понеже ми станаха интересни по-точни цифри за да видя разликите - при нас само Джерард взима над 100 000,след него са Шкъртел и Джонсън с по 90 000,Стъридж с 80 000.Другите са с заплати между 40 и 70 000 като преобладават тези с по 50 000.В сравнение в Челси Коста и Фабрегас са с по 200 000,Тери е с 175 000,Чех с 120 000(което ме подсеща какъв е шанса да го вземем) а 36 годишния Дрогба е с 80 000.На останалите които играят в Челси заплатите са между 60 и 80 000.В Сити Агуеро е с 220 000,Туре с 200 000,Насри 140 000,Силва 135 000,Компани 120 000 като на останалите са между 70 и 100 000.Не знам колко е точен сайта в който ги гледам но да речем че е близо до истината.Логично е да не можем да се конкурираме с никой от 4-те отбора когато става дума за привличане на доказан и класен футболист.Остава ни да привличаме млади надежди,да ги обиграваме и да захранваме другите отбори с готови футболисти....

http://www.tsmplug.com/football/liverpo ... list-2014/

Тимов
Контакти:

Мнениеот Тимов » 15 яну 2015 09:54

Здравейте фенове на Ливърпул. Моля Ви, тук коментирайте мача с Астън Вила, а заплатите и селекцията я оставете за другите теми. За мен е по интересно да разбера дали Капитана е възстановен, дали Стъридж ще успее да играе до края на Януари? А сега по темата. След играта срещу Съндърланд (гледах мача до 60 минута) съм обнадежден. Не ме интересува тактиката на отбора и играта, най - важното в момента са победите. Излизаме и бием! YNWA

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 15 яну 2015 10:34

Тимов написа:Здравейте фенове на Ливърпул. Моля Ви, тук коментирайте мача с Астън Вила, а заплатите и селекцията я оставете за другите теми. За мен е по интересно да разбера дали Капитана е възстановен, дали Стъридж ще успее да играе до края на Януари? А сега по темата. След играта срещу Съндърланд (гледах мача до 60 минута) съм обнадежден. Не ме интересува тактиката на отбора и играта, най - важното в момента са победите. Излизаме и бием! YNWA

Що се отнася до Стъридж и Джерард и на мен ми е интересно кога се връщат.И ми е притеснено ,защото искам да отстраним Челси .Но май само ние с теб се притесняваме и още някой друг тук във форума ,останалите искат Ливърпул да губи и да се уволни треньора .Смях .
До колкото разбрах ,няма да играят ,нито сега с Астон Вила ,нито през седмицата с Челси .Според мен ,Роджърс ще ги пусне в по лекия мач срещу Болтън .Като цяло ,мисля ,че Емре Джан ще се справи и ще замести по най добрия начин капитана ,но не съм сигурен дали Ловрен ,ще може да замести Джан по най добрия начин ...
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

delboy
Контакти:

Мнениеот delboy » 15 яну 2015 11:34

Стъридж си поднови договора октомври-ноември и със сигурност вече взима 120+ , Стърлинг и той с евентуално новия договор ще прескочи 100-те.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 15 яну 2015 11:40

suareshampion написа: До колкото разбрах ,няма да играят ,нито сега с Астон Вила ,нито през седмицата с Челси .Според мен ,Роджърс ще ги пусне в по лекия мач срещу Болтън .Като цяло ,мисля ,че Емре Джан ще се справи и ще замести по най добрия начин капитана ,но не съм сигурен дали Ловрен ,ще може да замести Джан по най добрия начин ...

На мен много ми харесаха Хендерсън и Лукас като двойка централни халфове срещу Суонзи. Джан си се справя добре като защитник, по-добре той да играе отколкото Ловрен. Обаче Манкийо не е стабилен и най-вероятно Джан ще влезе в центъра, Ловрен на негово място, а Хендерсън пак ще се раздава като халф-бек.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 15 яну 2015 11:42

delboy написа:Стъридж си поднови договора октомври-ноември и със сигурност вече взима 120+ , Стърлинг и той с евентуално новия договор ще прескочи 100-те.

Стърдиж подписа на 3 октомври новия си договор .Според слуховете тогава (всичко е слухове) ,той взима 150 к.
Това е политиката на Ливърпул ,взимат се играчи с определена начална заплата и ако покажат израстване и силни игри ,заплатата им се увеличава.

Върни се в “Ливърпул”