Лудогорец отказва да плати на Ботев за Анисе
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец отказва да плати на Ботев за Анисе
Слушайте човека, изписал е 22 хиляди мнения във форума, все някое от тях трябва да е истина 

Кашчей написа:Човеко, аз ти казах, че пишеш неистини по повод написаното от теб, че клубовете не дължат компенсация при сключване на първи професионален договор, ако футболистът е навършил 18 години.
Какъв КТ, какви заплати те гонят не знам. Нещо яко си объркал темите ми се струва
От къде тръгна, къде стигна тоя безсмислен разговор.
Първо: Лудогорец ще платят. До 31 Март, парите ще са в Ботев. Има договори, а едва ли ще рискуват да не си получат пълните пари от УЕФА, заради жълтите стотинки на Анисе.
Второ: Пари се дължат - абсолютно вярно. Двата закона не се бият, напротив, разпоредбата на БФС е в полза на клуба "майка". В конкретния случай с Чунчуков, Левски имат да получават 7 500 лева (15% от 50 000 по действащата наредба от 2013) Не е сигурно дали тези пари не са платени!
Голяма трагедия, голям зор.
Важното е да се обиждаме и да се мразим, нали?!
Е, няма да се оправим ... никога!

visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".
Ами нали тогава се хвалехте че сте се разбрали 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Почти уцелихте за Чунчуков,но мисля, че той беше в Левски 2011/2012 и малко през есента на 2012/2013 и сумата е по- голяма, но съм сигурен, че е платено въпреки,че съм отЛевски. Оставките бяха защото не бе подписан договор с него.