Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот ЕМИЛ » 14 яну 2015 11:48

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 яну 2015 11:52

Квитова ми прилича на

Изображение

:lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 14 яну 2015 16:47

boabbb написа:
ralka_levskarka написа:Ама аз защото много си го харесвам лап топа и затова така :mrgreen: за мен си е екстра, чудя се само дали да му добавя още 2гб Рам, на компа също искам да добавя :mrgreen:

Ей това ми е компа, като преди месец го продавах, но се отказах :mrgreen:
http://prikachi.com/images/881/7847881G.jpg

Убав процесор, малко РАМ и грозна карта, от която РАМ-та хептен умира права :lol: :lol: Аз сигурно ще го задвижа тоя GTА, ама като цяло не ме кефи играта :x Ако играя нещо - само CS, oldschool :mrgreen: Колкото до чичо Чарли - той се връща за 1 последен сезон и след това остава да прави подобен сериал в друга насока ;)

На 1-годишен настолен компютър сигурно ще тръгне, но не знам дали си играл предишната, често засичаше, дори и да покриваш препоръчителните изисквания. :| Иначе с новата опция, FPS, играта става като ЦС. :lol:

Потребителски аватар
Paul Scholes
Контакти:

Мнениеот Paul Scholes » 14 яну 2015 18:06

Някой, който е добър в stealth игрите, да ми каже някои полезни съвети, защото тоя тип игри ми е любим, ама нещо не ми се получават работите. :)
Здраейти

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 14 яну 2015 18:54

AnalBreaker написа:Пиронкова утре ще нашляпа грозната Квитова

Квитова не е красавица,но има доста приятно излъчване и харизма.
Отделно,че е доста по-мотивирана и силна психически от Пиронкова,така че...доста трудно ще се случи това "нашляпване",за което говориш.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 14 яну 2015 19:08

Rafa написа:
smoothc написа:

Отделно,че е доста по-мотивирана и силна психически от Пиронкова,така че...доста трудно ще се случи това "нашляпване",за което говориш.

Как и премери психиката и мотивацията 8-)

Ти не знаеш ли? :shock: Та той смути-фрутито е психолог-филантроп, който с хладния си като бръснач ум може да анализира всяка зададена на него тема... 8-) Само ми е чудно как е пропуснал себе си и собствените си психически отклонения? :?

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 14 яну 2015 19:17

diplomat написа:
Rafa написа:
smoothc написа:

Как и премери психиката и мотивацията 8-)

Ти не знаеш ли? :shock: Та той смути-фрутито е психолог-филантроп, който с хладния си като бръснач ум може да анализира всяка зададена на него тема... 8-) Само ми е чудно как е пропуснал себе си и собствените си психически отклонения? :?

В подфорума на Ливърпул имаме едно келеме дето още по-добре се справя с анализирането. " Suareshampion " се пише , иди се посмей :)
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 14 яну 2015 19:22

Как и премери психиката и мотивацията?

Петра Квитова (на чешки: Petra Kvitová) е професионална тенисистка от Чехия. Известна със своите мощни удари с лява ръка и вариативност, тя е носителка на 14 титли на сингъл. Тя достигна до своето рекордно 2-ро място в световната ранглиста през октомври 2011.
Квитова спечели титлите на сингъл на Уимбълдън 2011, Уимбълдън 2014 и Шампионата на WTA Тур 2011, превръщайки се в първата шампионка от турнир на Големия Шлем, родена през 90-те, и едва в третата тенисистка, печелила Шампионата на WTA Тур при първото си участие. Тя също така достигна полуфиналите на Уимбълдън 2010, Открито първенство на Австралия 2012 и Ролан Гарос 2012.

Постиженията и спортната й кариера до момента говорят повече от всичко :)
Без силна психика и мотивация просто няма начин да постигне всички тези успехи.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 яну 2015 21:29

Учени от БАН и медицинския университет в София, съвместно с учени от Копенхаген и Берн, откриха, че ракията е изключително полезна за здравето.

Българската напитка, която има десетки хиляди почитатели, съдържала редица полезни съставки, които се отразяват отлично на нашето здраве.

На първо място, ракията се оказва особено полезна за метаболизма. Съставките на напитката забързват храносмилането и стимулират отделянето на храносмилателни сокове и ензими, които спомагат за по-добро усвояване на хранителните съставки.

Ако пиете по 50-70 грама ракия всяка вечер, ще забравите за всякакви стомашни проблеми и ще можете да поддържате оптимално тегло. Освен това, нашенското питие лекува успешно главоболие и мигрена, болки в гърба и врата, стимулира кръвообращението и помага на сърцето.

Трябва обаче да знаем, че като всяко лекарство, и ракията има своя препоръчителна доза. Учените и медиците препоръчват да не се надвишава консумация от 100 грама дневно. Ако в един ден пиете повече, можете да компенсирате, като на следващия ден не консумирате от напитката. Не прекалявайте, защото в този случай вместо да се радвате на благоприятно действие, може да си

Учен от БАН да си в днешно време... 8-)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 яну 2015 21:33

Албански реотани ..... хората на Запад отдавна са открили, че по 1 чашка на ден е полезна.

Изображение
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”