Вие не сте в ред, честно! Да, "разискванията" между жълто-черни и черно-бели в тоя форум са забавни- пада егати сеира, ама... От 9 страници тема има всичко на всичко ПЕТ коментара, които горе-долу стават- 3 честитики и поставени въпроси от локомотивец и варненец, на които никой не отговори по човешки, заради провокативния стил, по който са зададени. ТОТАЛНА загуба на време е тази тема, ако искаш да се осведомиш за нещо!
Тъй като ситуацията около родните стадиони живо ме вълнува, ще се опитам да задам няколко въпроса по неща, които ми се струват проблемни (без да провокирам), пък току виж някоя майна спре да псува и да се заяжда и ми отговори... Ако може и знае отговорите, разбира се...
-целият бетон ли е излят за двата сектора?
-в каква степен е готова зидарията?
-има ли възможност за изграждане помещения за съблекални, треньорски стаи и др. нужни помещения, които да са свързани с тунела на източната трибуна?
-как виждате органицаията на мачовете като цяло- къде ще спират автобусите на отборите, телевизията, колите на съдии, журналисти и VIP-ове, как тези хора ще достигат до техните ложи? Организацията с гостуващата агитка предполагам ще бъде постарому?