Ама тоя ръб ли ги пише тея фейлетони
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

nib написа:
Ама тоя ръб ли ги пише тея фейлетонибаси и сопола
Ми той удари и невестулката в земята
nib написа:Ама тоя ръб ли ги пише тея фейлетонибаси и сопола
Ми той удари и невестулката в земята
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Макар че принципно съм категоричен противник на това хората да се съдят по външния им вид
veselinsk написа:Aз отправям призив в тая тема към марко1936 да заповяда да пием бира на мои разноски някъде с изглед към Колежа
drughi написа:Цецо Чука написа:drughi написа:В тема за БотевЪ в под-форум БотевЪ вместо да коментирате завръщането ви на Строжа, вие пак с Локомотив Пловдив се занимавате. Явно болката е силна и непреодолима. То и ние да загубим на Лаута от вас в последните 5 минути и мен ще ме боли, та ви разбирам де.
Погледни само чие е първото оффтопик мнение в тая тема Ахмед...
На нас ни е известно че комбинирания интелект в подфорум Боко Харам е колкото на листна въшка,но разчитам че поне до три можеш да броиш.
Ти знаеш ли какво е оффтопик или си пишеш ей така наизуст. Погледни ми пак първото мнение и виж че и двете изречения в него са по темата...и пак ще попитам - Защо ще се връщата на "стадион" от две трибуни, а не си играете в Коматево?
mark1926 написа:veselinsk написа:Aз отправям призив в тая тема към марко1936 да заповяда да пием бира на мои разноски някъде с изглед към Колежа
То хубаво и възпитано ме каниш, но с кой от шесте ти ника ще присъстваш... аз съм ясен, може да питаш, че пиша единствено под името Марк1926, но ти имаш явно много лица(проверил съм) притеснително е да се общува с човек с подобно поведение... прати ми на лични медицинско, че не си с отклонения(анонимността ти е гарантирана) и ще пийнем...

veselinsk написа:Преди време си бил марк1936, сега си марк1926, скоро може и марк1916 да си. Твърде вероятно е и марк1912 да станеш, понеже твърде скоро кюмюр машината отива в небитието.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта