Лудогорец отказва да плати на Ботев за Анисе

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Жълт Пловдив 1912
Контакти:

Re: Лудогорец отказва да плати на Ботев за Анисе

Мнениеот Жълт Пловдив 1912 » 13 яну 2015 19:17

mark1926 написа:
dodo7271 написа:Гадно ли е, като не плащат? Гадно е. Аз мога да изброя поне пет футболисти (един от Левски и четирима от Черноморец), за които Ботев отказва да плати. А тези от Черноморец, за да не платят, дори ги изгонихте от отбора. Изобщо, преди да храчите по другите дали не е по-добре да погледнете дали не сте същите измамници....

Добре казано ... но няма надежда да вникнат в думите ти...

Тъпата кратуна от лайнута пак дава акъл!
Изображение

pupesh
Контакти:

Мнениеот pupesh » 13 яну 2015 19:33

костенурк написа:
Няма нищо драматично в Ботев. Имахме работна среща. Като България и ние имаме нашите си проблеми. Това каза президентът на Ботев Иван Джиджев пред репортер на PlovdivNews след днешната среща на високо ниво в Коматево, за която вече писахме.

"Ботев не дължи пари на никого. Лошото е, че имаме да получаваме пари, които се бавят и това пречи на нашата работа. Не искам да конкретизирам, защото не е колегиално да казвам", заяви Джиджев.

Относно строежа на стадиона Джиджев заяви: Имаме за 3 месеца напред осигурени средства. Ще направим всичко възможно наесен отбора да играе на стадион "Христо Ботев" макар и в не напълно завършен вид.

въпреки че президента Джиджев не иска да коментира въпроса всички които са близки до отбора знаят че става въпрос за доста пари по трансфера на Анисе в делиорманската кауза.обаче трябваше да го каже за да са наясно всички с истинската същност на гелосаното парвеню от разград,тоя който си умира да дава интервюта в които учи народа на бизнес и морал.парите са включени в бюджета и сега има доста неприятности заради тва.темата е за феновете на Ботев които ходят на евромачовете на тоя изкуствен отбор да са наясно че Домусчиев в момента абсолютно умишлено отказва да плати за тоя трансфер,щото е част от турско мутренската клика начело с пожарникаря Винету и толупа Дилян която работи против Ц.Василев

комик
фен на еднодневката

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 13 яну 2015 19:34

Пичове, оставете обидите настрана. Знаем, че само това можете. Говорете ми с факти. Ето аз ви питам - Ботев плати ли за Чунчуков 80 000 лева, колкото трябва да се плати за юноша, според наредбите на БФС? Не сте платили. Е защо искате да ви плащат другите за ваши играчи? Щом може да ви прецакат, що да не го направят?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 13 яну 2015 19:42

pupesh написа:
костенурк написа:
Няма нищо драматично в Ботев. Имахме работна среща. Като България и ние имаме нашите си проблеми. Това каза президентът на Ботев Иван Джиджев пред репортер на PlovdivNews след днешната среща на високо ниво в Коматево, за която вече писахме.

"Ботев не дължи пари на никого. Лошото е, че имаме да получаваме пари, които се бавят и това пречи на нашата работа. Не искам да конкретизирам, защото не е колегиално да казвам", заяви Джиджев.

Относно строежа на стадиона Джиджев заяви: Имаме за 3 месеца напред осигурени средства. Ще направим всичко възможно наесен отбора да играе на стадион "Христо Ботев" макар и в не напълно завършен вид.

въпреки че президента Джиджев не иска да коментира въпроса всички които са близки до отбора знаят че става въпрос за доста пари по трансфера на Анисе в делиорманската кауза.обаче трябваше да го каже за да са наясно всички с истинската същност на гелосаното парвеню от разград,тоя който си умира да дава интервюта в които учи народа на бизнес и морал.парите са включени в бюджета и сега има доста неприятности заради тва.темата е за феновете на Ботев които ходят на евромачовете на тоя изкуствен отбор да са наясно че Домусчиев в момента абсолютно умишлено отказва да плати за тоя трансфер,щото е част от турско мутренската клика начело с пожарникаря Винету и толупа Дилян която работи против Ц.Василев

комик

плагиат
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 13 яну 2015 19:43

Е, дори и да ги даде, какво ще направите с тях? Стадиона или нещо по-сериозно :mrgreen:
С тези пари, единствено можете да избутате едва,едва до пролетта :!: Да не говорим за по-нататък! Хайде спрете се, че ставате смешни!
Ами милионите, които се дължат по извършените строежи до момента, кой ще ги плаща и защо никой от "писателите" на ежедневни теми, както и жълтите участници в тях, не даде поне един отговор по въпроса :?:
Да не би някой, дори жълтур, да си мисли, че клуба му няма задължения след разрухата на КТБ :mrgreen: :?:.....Сега и Гришата я закъса..., а в края на месеца предстои смяна на борда на директорите на "Виваком" 8-) Някой сеща ли се, какво следва от това?
Тези неща никой от ръководството ви няма да излезе и да ги каже! Да не говорим за други съпътстващи проблеми....?

JimmiTheSaint
Контакти:

Мнениеот JimmiTheSaint » 13 яну 2015 19:43

dodo7271 написа:Пичове, оставете обидите настрана. Знаем, че само това можете. Говорете ми с факти. Ето аз ви питам - Ботев плати ли за Чунчуков 80 000 лева, колкото трябва да се плати за юноша, според наредбите на БФС? Не сте платили. Е защо искате да ви плащат другите за ваши играчи? Щом може да ви прецакат, що да не го направят?

Овен, Чунчуков нямаше договор с Левски, защото бяха забравили да му предложат, така че кви 80 000 те гонят ....не знам.

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 13 яну 2015 19:46

JimmiTheSaint написа:
dodo7271 написа:Пичове, оставете обидите настрана. Знаем, че само това можете. Говорете ми с факти. Ето аз ви питам - Ботев плати ли за Чунчуков 80 000 лева, колкото трябва да се плати за юноша, според наредбите на БФС? Не сте платили. Е защо искате да ви плащат другите за ваши играчи? Щом може да ви прецакат, що да не го направят?

Овен, Чунчуков нямаше договор с Левски, защото бяха забравили да му предложат, така че кви 80 000 те гонят ....не знам.

Да не говорим че не е и юноша на Левски...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 13 яну 2015 19:47

Нали тръста ви е в ръководството,айде поинетересувайте се дали Ботев дължи нещо за Чунчуков или за който и да е друг футболист.Ботев не дължи нито стотинка на нито един клуб.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 13 яну 2015 19:49

JimmiTheSaint написа:

Точно защото няма договор с Левски, цената е 80 000 лева. За юноша, който е подписал първия си професионален договор с друг клуб, този клуб трябва да плати 80 000 лева. През лятото (преди драмите с Цецо Василев) Ботев взе най-добрите футболисти от школата на Черноморец. Те също нямаха договори с клуба. Ботев трябваше да плати 4 по 80 000 лева - 320 000 лева. Не ги плати. И за да не ги плаща, през зимата ги изгони. Така че хайде по-кротко с епитетите, че сте същите....
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 яну 2015 19:53

Да им отнемат точки веднага!

Върни се в “Ботев”