Златна топка 2014 - Кристиано Роналдо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Златна топка 2014 - Кристиано Роналдо

Мнениеот MCMXIII » 12 яну 2015 23:23

Madridist написа:
1) Меси е посочил в своята тройка на най-добри треньори -треньорът на Аржентина, Пеп и Моуриньо ???
Ro

Лани КР7 беше гласувал за Анчелоти, САФ и Моуриньо :) Тогава имаше човек направил Златно требълче, пък друг го преби в Дортмунд, ама не :( Май един уй ги е праИл тия :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 12 яну 2015 23:24

Тия от УЕФА вече не ги ли е срам. То бива, бива, ама чак пък толкоз.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: Златна топка 2014

Мнениеот защо » 12 яну 2015 23:29

daniel875 написа:На мен ми е повече неприятно, че Меси е на второ място, а не Нойер, защото едва ли такава година ще има отново немския вратар. Какво трябваше да направи, за да е пред Меси :x

На Нойер всяка година му е такава, не го мисли. Я става световен шампион с националния си отбор, я с клубния, а формата му не мърда от поне 5-6 години. Пък за второто място виж кво казва Ибра, че ме мързи да го търся да видя как точно беше.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 12 яну 2015 23:55

Madridist написа: Относно Златната топка - легенди на футбола като Раул, Гигс, Дел Пиеро, Малдини, Шави, Тиери Анри и т.н. нямат нито една Златна топка, а в същото време Оуен и Канаваро се водят носители.

За Канаваро не си прав, той си е съвсем на мястото в списъка. Има и по-странни носители, от тия, дето помня, Беланов или Симонсен, примерно. А какви футболисти има, дето не са я взимали, ако аз трябва да кажа кои са най-добрите въобще футболисти от тия, които помня, със сигурност в десетката ще влязат Барези, Кантона, Пфаф, Себастиано Роси, който май и на Италия не е бил №1, ако трябва да правя идеален отбор, със сигурност ще сложа Тюрам, Ширеа, Джанини, Шиърър. Споменавам само такива, дето са приключили с футбола, макар че е ясно, че нито Пирло, нито Буфон или Касияс ще спечелят Златна топка. Те в България, където си познаваме по-добре футболистите, не са ставали №1 Искренов, Гетов, Сираков, Танев, Пл. Марков, Жеков, Дерменджиев, какво остава за света.

И честито на Роналдо, един от най-великите в наши дни!
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 13 яну 2015 00:25

Да си голям вратар се искат топки. Нойер явно си ги има - това е резултатът от анкетата :). Иначе и аз бях за Нойер, но уви ...

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 13 яну 2015 00:52

Честито на Роналдо да най мразеният футболер но има за какво нали 8-)

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 13 яну 2015 01:20

Тая златна топка отдавна загуби важността си за много хора (фенове) когато видиш ,че един Иниеста попада във идеалния отбор на годината ,а хора като Модрич , Яя Туре липсват макар ,че са ключови фигури в отборите си и далеч по-силни сезони направиха от Иниеста , със същата идея като на Иниеста можеше да бъде включен и играч като Моутиньо от Монако примерно щото и той като Иниеста освен участие на СП + липса на трофей през 2014 няма ?! С какво Иниеста е заслужил да е във отбора ?!

Да не отваряме дума за Тиаго Силва който беше един от най-слабите защитници на Световното ,а карето от Атлетико липсва макар титлата и финала за ШЛ през 2014 , т.а няма нито един играч от Атлетико макар страхотния им сезон ? Та питам се аз какви са критериите за номинациите на играчите в тая смешна класация за отбор на годината ?!

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Re: Златна топка 2014

Мнениеот Себастиан Фетел » 13 яну 2015 02:04

MCMXIII написа:
gacobacov написа:Гледайте за какво става въпрос - първокласни спасявания, либеро, халф, уникални извеждащи пасове и с крака и с ръце и още и още :!:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sOqLOTN75x8[/youtube]

Какъв фаворит въобще го бутате Гелчо бе :lol:

Как какъв? Ползува повече козметика :lol:

ШЛ може да се печели всяка година, но за световното първенство са нужни 4 години постоянство, за да го спечелиш. Нойер заслужаваше най-много.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

miroxp

Мнениеот miroxp » 13 яну 2015 03:46

От списъкът публикуван от ОТ бих махнал Субисарета (средняк вратар) и бих добавил един от най-големите - Ван Дезаар. Иначе, ако трябваше вратар да вземе топката, то най-близо някога до това беше Касияс - щяха (а и овсе още) да му се откачат ръцете от вдигане на световни, европейски и всякакви там вселенски купи и като най-титулувания вратар в историята. Като се замисли човек, при положение, че Испания в периода 2008-2013 беше пореден европейски и световен шампион и Барселона доминираща световната сцена както никой друг преди това и испанец не взе отличието...залатната топка отдавна не струва дори колкото хартията на която е отпечатана за Франс Футбол. Още едно доказателство за пълната пародия на тази награда към днешна дата е факта, че когато се играеше истински футбол всяка година имаше около 4-5 футболисти реално заслужаващи я, а сега попълват бройката, колкото да има кой да се качи на подиума. Как да не се смееш днес, когато навремето трябваше примерно да избираш между Баджо, Стоичков, Ван Бастен, Ромарио или Уеа...

4au6
Контакти:

Мнениеот 4au6 » 13 яну 2015 07:37

Аз този футболист Ван Дезаар не съм го чувал,но сигур ще е от някое СПЕШЪЛ първенство примерно Марсианското.

Върни се в “Архив”