Истината за Шарли лъсна!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Истината за Шарли лъсна!
Бахта в жестокият...Поне ме прати в лагер, бе ! Да блъска цял ден камъни, да ми дойде акъл в главЪтЪ,
South_Park написа:[center]ВАЖНО[/center]
Дано не ви се стори прекалено, но имам усещането сякаш през последните дни се извършва окултен експеримент в небивал мащаб. Огромни маси от населението на Стария континент и Америка сякаш са въвлечени в нещо, което напомня на зловеща окултна манипулация.
Разбира се, методи за приспиване на масовото съзнание се прилагат всекидневно - било за политически цели, било за търговски печалби. Сега обаче се случва нещо безпрецедентно...
Населението бива увличано в масова хипноза с колективна мантра на уста. Хората екзалтирано мантруват "Аз съм Шарли", "Аз съм Шарли", "Аз съм Шарли"... - начело с медии, държавни институции, граждански сдружения, авторитетни личности и стотици милиони обикновени хора от цял свят.
Известно е от езотеричната наука, че древната формула "Аз съм..." крие могъщи окултни сили. Медитацията "Аз съм Той" (Ахам-Са, Со-хам и т. н.) датира още от прадревна Индия. Нейното продължително повтаряне довеждало до състояние на самадхи, мистичния транс, в който се изживявало единение с обекта на идентификацията - Бога на сътворението.
Но в някои черни братства, в мантрата "Аз съм..." вместо името на Добрия Бог поставяли името на обожествявания от тях демон. Така те доброволно се поставяли под влиянието на едно или друго демонично същество. Със същата формула, но с подменен обект на идентификация.
Това по някакъв начин ме подсеща за идеологическата ориентация на в. "Шарли Ебдо" и неговите ключови фигури. Забележително съчетание на арогантен атеизъм с перверзна похот за поругаване на религиозни ценности, независимо от техния произход. Предполагам всеки е виждал онази карикатура, с която вестникът се опитва да осмее Светата Троица, изобразявайки я като три разголени антропоморфни фигури, извършващи хомосексуална оргия.
Знаем от Духовната наука, че на земята не може да съществува човешка организация, чиито ценности, цели и идеология да не са инспирирани от определени сили в невидимия свят. Чудя се дали са нужни много примери, за да си направим основателни допускания за това - какви сили биха могли да инспирират дейността на "Шарли Ебдо"?
И дали тези сили нямат един и същ произход с онези, които успяха да мобилизират милиони хора по света да мантруват "Аз съм Шарли", "Аз съм Шарли", "Аз съм Шарли"...? Трудно ми е да си представя какви биха били подпраговите въздействия върху душите на въвлечените в тази наглед безобидна идентификация.
Дори самият Йозеф Гьобелс - геният на политическата пропаганда и окултния контрол върху масовото съзнание - би завидял на мащабите и ефекта на тази окултна манипулация!ВА
Е, няма как да не се съглася, след като съм пуснал подобна тема. Въпросът е, кога и колко хора ще се усетят, че ги манипулират и нещата не са такива, каквито им се представят! Кога и колко хора ще си зададат въпросите "какво се цели с тази провокация", "какви ще са последствията от това нещо и кой има интерес от това". Щото с тия измислени лозунги за свободата на словото вече няма кой да им се върже, освен заблудените овце, облъчвани ежедневно, ежечасно, ежеминутно от еврейските корпоративни медии. И как пък на никой не му минава през акъл, че трябва да се спре хвърлянето на бомби в други държави! Как пък еврейското мекере, наредил се на първа линия - Порошенко, се държеше за ръчичка в знак на съпричастност, гледаше жално, жално и докато се прибере и даде заповед да започнат масови бомбардировки над цели градове с цивилно население! Ами Ердоган? Колко журналисти в Турция е изтрепал този, та стои до останалите "борци" за свободата на словото
П.П. Относно поста ти, в статията, която съм постнал има доста линкове и препратки, които няма как да постна. Кликни в/у постнатия от мен линк, там има още доста интересни препратки към друга информация
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
dunavfc написа:Бахта в жестокият...Поне ме прати в лагер, бе ! Да блъска цял ден камъни, да ми дойде акъл в главЪтЪ,
Напротив, напълно хуманно е. Давам ти шанс да те измъкна от мъките ти в рамките на само няколко секунди, ти ми предлагаш да те мъча за цял живот. Не съм чак толкова коравосърдечен
Последна промяна от Rafa на 13 яну 2015 01:52, променено общо 1 път.
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
Кой от потребители в нашият прекрасен форум ще ми прави компания в газовата камера ?
dunavfc написа:Кой от потребители в нашият прекрасен форум ще ми прави компания в газовата камера ?
Естествено, който си избереш
Rafa написа:
Защото еврейските им господари решават кое е радикален ислям, кои са жертви и кои не саСъщите тези решават, кои ще са в новините и кои ще са само статистика
За кои ще плачем и за кои думичка няма да обелим
![]()
Стига с тези евреи. Ще излезе име,че хората разкриващи конспирации се занимават само се евреите ...
Лоша работа ... Хората ги утрепаха и не могат да кажат нищо в подкрепа на нито една от двете тези
Убийството на човека е много съмнително, съжалявам, че го казвам, но дори един изстрел с АК от подобна дистанция ( 0.5 м ) ще му направи главата на мармалад
Дали е лъснало или не, зависи от това, което дават по телевизията
Световните медии имат такава сила, че съм сигурен, че ако почнат да налагат тезата, че Земята е плоска с куп "доказателства" , за месец-два 90% от населението ще се промени мнението - силата на пропагандата е много голяма и често подценявана ... Наистина, в цялата ситуация има прекалено много "съвпадения" - жалко, ако за пореден път са пожертвани хора в името на пропагандата 
Леевски, оле
boabbb написа:Лоша работа ... Хората ги утрепаха и не могат да кажат нищо в подкрепа на нито една от двете тези![]()
Ама, чакай сега, уеднаквете си версиите малко.
Апропо, някой виждал ли е снимки на труповете на убитото семейство в кв."Витоша" онзи ден ?? Да не се окаже, че и там евреите и американците пак са спретнали някаква завера.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:boabbb написа:Лоша работа ... Хората ги утрепаха и не могат да кажат нищо в подкрепа на нито една от двете тези![]()
Ама, чакай сега, уеднаквете си версиите малко.![]()
Последно утрепани ли са тея, понеже другарите ти пишат, че понеже нямало снимки, нямало убити.
![]()
![]()
Апропо, някой виждал ли е снимки на труповете на убитото семейство в кв."Витоша" онзи ден ?? Да не се окаже, че и там евреите и американците пак са спретнали някаква завера.![]()
Там убиецът е пропуснал да си изтърве личната карта на тротоара.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Alexx написа:Rafa написа:
Защото еврейските им господари решават кое е радикален ислям, кои са жертви и кои не саСъщите тези решават, кои ще са в новините и кои ще са само статистика
За кои ще плачем и за кои думичка няма да обелим
![]()
Стига с тези евреи. Ще излезе име,че хората разкриващи конспирации се занимават само се евреите ...
Не че се занимават с евреите, но каквото и да започнеш да разследваш, все стигаш до тях