Мнениеот South_Park » 13 яну 2015 00:16
[center]ВАЖНО[/center]
Дано не ви се стори прекалено, но имам усещането сякаш през последните дни се извършва окултен експеримент в небивал мащаб. Огромни маси от населението на Стария континент и Америка сякаш са въвлечени в нещо, което напомня на зловеща окултна манипулация.
Разбира се, методи за приспиване на масовото съзнание се прилагат всекидневно - било за политически цели, било за търговски печалби. Сега обаче се случва нещо безпрецедентно...
Населението бива увличано в масова хипноза с колективна мантра на уста. Хората екзалтирано мантруват "Аз съм Шарли", "Аз съм Шарли", "Аз съм Шарли"... - начело с медии, държавни институции, граждански сдружения, авторитетни личности и стотици милиони обикновени хора от цял свят.
Известно е от езотеричната наука, че древната формула "Аз съм..." крие могъщи окултни сили. Медитацията "Аз съм Той" (Ахам-Са, Со-хам и т. н.) датира още от прадревна Индия. Нейното продължително повтаряне довеждало до състояние на самадхи, мистичния транс, в който се изживявало единение с обекта на идентификацията - Бога на сътворението.
Но в някои черни братства, в мантрата "Аз съм..." вместо името на Добрия Бог поставяли името на обожествявания от тях демон. Така те доброволно се поставяли под влиянието на едно или друго демонично същество. Със същата формула, но с подменен обект на идентификация.
Това по някакъв начин ме подсеща за идеологическата ориентация на в. "Шарли Ебдо" и неговите ключови фигури. Забележително съчетание на арогантен атеизъм с перверзна похот за поругаване на религиозни ценности, независимо от техния произход. Предполагам всеки е виждал онази карикатура, с която вестникът се опитва да осмее Светата Троица, изобразявайки я като три разголени антропоморфни фигури, извършващи хомосексуална оргия.
Знаем от Духовната наука, че на земята не може да съществува човешка организация, чиито ценности, цели и идеология да не са инспирирани от определени сили в невидимия свят. Чудя се дали са нужни много примери, за да си направим основателни допускания за това - какви сили биха могли да инспирират дейността на "Шарли Ебдо"?
И дали тези сили нямат един и същ произход с онези, които успяха да мобилизират милиони хора по света да мантруват "Аз съм Шарли", "Аз съм Шарли", "Аз съм Шарли"...? Трудно ми е да си представя какви биха били подпраговите въздействия върху душите на въвлечените в тази наглед безобидна идентификация.
Дори самият Йозеф Гьобелс - геният на политическата пропаганда и окултния контрол върху масовото съзнание - би завидял на мащабите и ефекта на тази окултна манипулация!ВА
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]