Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Rafa

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот Rafa » 12 яну 2015 08:00

dunavfc написа:
Rafa написа:
dunavfc написа:Аз не мога да ги разбера подобни типове, като оня. Нито съм го питал нещо, нито съм го цитирал, но нашият се чувства длъжен да ме "осведоми" за конкретен повод. Няма да имам нищо против, ако го направи по нормален начин, но да го прави по толкова елементарен и селски начин....И на всичко отгоре да ми говори глупости и да ми твърди, че това било аргументи и факти...Станко е същата работа.

Брато, знаеш ли колко е лесно, да се хванем с някой от другите съфорумци и да започнем в твое присъствие да те коментираме в трето лице. Ще се насереш от кеф :lol: Така че влашките си номера ги предавай някъде другаде :) Тоя да не ме цитира, оня да не ме цитира...за какво си тук във форума? Сам ли си пишеш, сам ли си говориш 8-) Пък точно ти да кажеш, че някой е тъп, написано от теб си е направо комплимент :lol:

Пишеш ми с 3-ти акаунт в последната 1 седмица, е как да комуникира с подобен дебил, който явно самият форум не може да търпи и постоянно гони, но ти си нагъл и мазохистичен и пак се завръщаш ;)

Няма такова нещо, винаги съм ти писал с този ник и този акаунт. Аз друг нямам. За какво говориш, така и не ми става ясно, но и не се учудвам. Това си е нещо нормално за теб. Гонен от свои, хулен от чужди, скитащ се из празните улички на Русе немил, недраг. В тези мразовити дни, крехката ти психика започва да ти изневерява. Шизофренията те е обладала, примесена с параноични елементи. Лекувай се докато е време! Казвам ти го съвсем добронамерено и приятелски. Приеми го като безплатен, приятелски съвет, от човек с голям житейски опит, последовател на истинските човешки ценности, виден представител на висшия разум. Без теб форумът няма да е същия! Дилетанстските ти, заблудени постове ще липсват на всеки трезвомислещ потребител 8-) Грижи се за себе си, приятелю!

П.П. Държа следващият ти пост към мен да е с прикрепено към него медицинско свидетелство, с печат от доказан в своята област, психиатър! Въобще и не си помисляй да си платиш и да го вземеш ей така с връзки. Ще бъде подложено на щателна проверка от експерти в областта 8-)
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 яну 2015 09:16

Rafa написа:
dunavfc написа:
Rafa написа:
dunavfc написа:Аз не мога да ги разбера подобни типове, като оня. Нито съм го питал нещо, нито съм го цитирал, но нашият се чувства длъжен да ме "осведоми" за конкретен повод. Няма да имам нищо против, ако го направи по нормален начин, но да го прави по толкова елементарен и селски начин....И на всичко отгоре да ми говори глупости и да ми твърди, че това било аргументи и факти...Станко е същата работа.

Брато, знаеш ли колко е лесно, да се хванем с някой от другите съфорумци и да започнем в твое присъствие да те коментираме в трето лице. Ще се насереш от кеф :lol: Така че влашките си номера ги предавай някъде другаде :) Тоя да не ме цитира, оня да не ме цитира...за какво си тук във форума? Сам ли си пишеш, сам ли си говориш 8-) Пък точно ти да кажеш, че някой е тъп, написано от теб си е направо комплимент :lol:

Пишеш ми с 3-ти акаунт в последната 1 седмица, е как да комуникира с подобен дебил, който явно самият форум не може да търпи и постоянно гони, но ти си нагъл и мазохистичен и пак се завръщаш ;)

Няма такова нещо, винаги съм ти писал с този ник и този акаунт. Аз друг нямам. За какво говориш, така и не ми става ясно, но и не се учудвам. Това си е нещо нормално за теб. Гонен от свои, хулен от чужди, скитащ се из празните улички на Русе немил, недраг. В тези мразовити дни, крехката ти психика започва да ти изневерява. Шизофренията те е обладала, примесена с параноични елементи. Лекувай се докато е време! Казвам ти го съвсем добронамерено и приятелски. Приеми го като безплатен, приятелски съвет, от човек с голям житейски опит, последовател на истинските човешки ценности, виден представител на висшия разум. Без теб форумът няма да е същия! Дилетанстските ти, заблудени постове ще липсват на всеки трезвомислещ потребител 8-) Грижи се за себе си, приятелю!

П.П. Държа следващият ти пост към мен да е с прикрепено към него медицинско свидетелство, с печат от доказан в своята област, психиатър! Въобще и не си помисляй да си платиш и да го вземеш ей така с връзки. Ще бъде подложено на проверка 8-)

Господине, на Вас колегата дал ли ви е право да го цитирате :roll: А да разсъждавате върху личността му толкова категорично :roll:

А относно Украйна и редовните руски войски там ето ти нещо от разговор с руснак вчера (бивш военен, син на офицер и баща на офицер):

вот это и настораживает...ведь мы - русские,такого можем наворотить...даже и думать - нет желания!!!! если мой народ,перескочит через защелку...будет - БЕДА!!!!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 12 яну 2015 18:59

Край с примирието. На практика по целия фронт боевете са подновени. ВСУ все пак ще направят последен отчаян опит за настъпление. Очевидно разумът не надделява в тези кратуни. Донецк е под огъня на киевската артилерия, а тази на ВСН в пълен състав води непрестанен контрабатареен такъв, целият град се тресе. Опити за пробив на южното направление, отблъснати. На северното при блокпост 37 и Кримское след тежки боеве ВСН успява да изтласка от две населени места ВСУ и да се закрепи там, сериозни жертви сред украинците. Мирът става все по-химерен, едните се готвят за щурм, другите го чакат с нетърпение и подготвят контраатака.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 12 яну 2015 19:29

Кашчей написа:Господине, на Вас колегата дал ли ви е право да го цитирате :roll: А да разсъждавате върху личността му толкова категорично :roll:

А относно Украйна и редовните руски войски там ето ти нещо от разговор с руснак вчера (бивш военен, син на офицер и баща на офицер):

вот это и настораживает...ведь мы - русские,такого можем наворотить...даже и думать - нет желания!!!! если мой народ,перескочит через защелку...будет - БЕДА!!!!

Ами как да го проумеят някои хора, заслепени от омразата си към Путин и Россия :) Дано поне да могат да си го преведат, макар че едва ли :lol:
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 12 яну 2015 21:06

Артилерийската канонада в Донецк вече е ураганна, ВСН връщат и останалите тежки батареи, които откриват огън буквално в движение. Бронетанкови и пехотни колони на новороссийската армия се движат към града. На цялата територия на ДНР и ЛНР е обявена тревога и пълна бойна готовност, резервите се стичат към местата за съсредоточаване, частите и съединенията заемат позиции на определеният им рубеж. Гарнизоните се подсилват. Очевидно очакват пълномащабно настъпление...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 12 яну 2015 21:14

Синьо сърце написа:Артилерийската канонада в Донецк вече е ураганна, ВСН връщат и останалите тежки батареи, които откриват огън буквално в движение. Бронетанкови и пехотни колони на новороссийската армия се движат към града. На цялата територия на ДНР и ЛНР е обявена тревога и пълна бойна готовност, резервите се стичат към местата за съсредоточаване, частите и съединенията заемат позиции на определеният им рубеж. Гарнизоните се подсилват. Очевидно очакват пълномащабно настъпление...

Е тоя път няма да има прошка 8-) Само да не решат да стигнат до Киев, че тогава на чипсовете от ЦРУ, дето са ги наели да ги консултират, Украйна ще им се види тясна :lol: Да ева и негърчетата им прости :lol: Иначе пък се държат за ръчички и гледат жално, жално :evil: Най-вече оная еврейска подлога Порошенко, дето вчера беше на първа линия :evil: Колко е съпричастен само 8-)

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 12 яну 2015 21:19

Синьо сърце написа:Артилерийската канонада в Донецк вече е ураганна, ВСН връщат и останалите тежки батареи, които откриват огън буквално в движение. Бронетанкови и пехотни колони на новороссийската армия се движат към града. На цялата територия на ДНР и ЛНР е обявена тревога и пълна бойна готовност, резервите се стичат към местата за съсредоточаване, частите и съединенията заемат позиции на определеният им рубеж. Гарнизоните се подсилват. Очевидно очакват пълномащабно настъпление...

Пролетта май ВСН ще маршируват в Киев напук на пиндостанската хунта! ;)
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 12 яну 2015 23:14

Rafa написа:

Е тоя път няма да има прошка 8-) Само да не решат да стигнат до Киев, че тогава на чипсовете от ЦРУ, дето са ги наели да ги консултират, Украйна ще им се види тясна :lol: Да ева и негърчетата им прости :lol: Иначе пък се държат за ръчички и гледат жално, жално :evil: Най-вече оная еврейска подлога Порошенко, дето вчера беше на първа линия :evil: Колко е съпричастен само 8-)

Ебах, аз тия "доброволци", които ще победят армията на една страна и ще стигнат до нейната столица...Айде, ако е Малта или Сан Марино, как да е, ама Украйна...

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 13 яну 2015 00:37

dunavfc написа:
Rafa написа:

Ебах, аз тия "доброволци", които ще победят армията на една страна и ще стигнат до нейната столица...Айде, ако е Малта или Сан Марино, как да е, ама Украйна...

Виж сега, на тази същата държава, армията и беше съставена от същите тези, срещу които самата тя воюва. Така че резултатите от водените боеве не са изненадващи :) Дори напротив, с предизвестен край! В общи линии, пускат се някакви доброволци с обучение от около 2-3 месеца и тук таме по някой и друг наемник, срещу бившата, редовна украинска войска. Няма как да е различен резултатът. Братле, представи си себе си , ти как би изглеждал в подобна ситуация. Бъди сигурен, че резултатът няма да е по-различен. Въпросът тук е друг. С какъв акъл тези управници ги изпращат като пушечно месо :!: :!: :!: Да, точно това е точната дума и не е преувеличена. Предполгам има и други колеги от форума, които са служили, може да има и хора служещи редовно, те да потвърдят или отрекат думите ми, ако не вярваш на мен.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 13 яну 2015 00:44

Бат Станко, аз съм много добър с оръжията, поне така си мисля де, така се усещам. Мисля, че подходящото оръжие за мен е снайперът, аз съм изключително уравновесен и спокоен човек с изключително точен мерник. Както и да е , да оставим моите способности...Колкото и слаба да е украинската армия, тя има подкрепата на държава, докато логично доброволците, трябва да разчитат само на себе си, нали така ? Да не говорим, че числеността е в пъти в полза на украинците. Освен това, украинците имат помощта на Западът и най-вече на американците. 100 % ония им помагат във всякакво отношение, я със сателити, я с оръжия, я с нещо друго. Та в тоя ред на мисли, ако "доброволците" в Източна Украйна са истински доброволци, някак си ми се струва доста трудно да стигнат до Киев.

Върни се в “Архив”