dunavfc написа:Rafa написа:dunavfc написа:Аз не мога да ги разбера подобни типове, като оня. Нито съм го питал нещо, нито съм го цитирал, но нашият се чувства длъжен да ме "осведоми" за конкретен повод. Няма да имам нищо против, ако го направи по нормален начин, но да го прави по толкова елементарен и селски начин....И на всичко отгоре да ми говори глупости и да ми твърди, че това било аргументи и факти...Станко е същата работа.
Брато, знаеш ли колко е лесно, да се хванем с някой от другите съфорумци и да започнем в твое присъствие да те коментираме в трето лице. Ще се насереш от кефТака че влашките си номера ги предавай някъде другаде
Тоя да не ме цитира, оня да не ме цитира...за какво си тук във форума? Сам ли си пишеш, сам ли си говориш
Пък точно ти да кажеш, че някой е тъп, написано от теб си е направо комплимент
Пишеш ми с 3-ти акаунт в последната 1 седмица, е как да комуникира с подобен дебил, който явно самият форум не може да търпи и постоянно гони, но ти си нагъл и мазохистичен и пак се завръщаш
Няма такова нещо, винаги съм ти писал с този ник и този акаунт. Аз друг нямам. За какво говориш, така и не ми става ясно, но и не се учудвам. Това си е нещо нормално за теб. Гонен от свои, хулен от чужди, скитащ се из празните улички на Русе немил, недраг. В тези мразовити дни, крехката ти психика започва да ти изневерява. Шизофренията те е обладала, примесена с параноични елементи. Лекувай се докато е време! Казвам ти го съвсем добронамерено и приятелски. Приеми го като безплатен, приятелски съвет, от човек с голям житейски опит, последовател на истинските човешки ценности, виден представител на висшия разум. Без теб форумът няма да е същия! Дилетанстските ти, заблудени постове ще липсват на всеки трезвомислещ потребител
П.П. Държа следващият ти пост към мен да е с прикрепено към него медицинско свидетелство, с печат от доказан в своята област, психиатър! Въобще и не си помисляй да си платиш и да го вземеш ей така с връзки. Ще бъде подложено на щателна проверка от експерти в областта