Зад всичко зло по света стои долнопробната, мръсна и престъпна юдео-масонска олигархична върхушка.
Да живее светата Православна вяра, да живее България!
Истината за Шарли лъсна!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- М. Стоилов
Re: Истината за Шарли лъсна!
Смърт за евреите! Sieg Станко най-умния човек в това форумче. Да е жив и здрав да ви отваря очичките 
М. Стоилов написа:Смърт за евреите! Sieg Станко най-умния човек в това форумче. Да е жив и здрав да ви отваря очичките
Благодаря за милите думи, градски
Последна промяна от Rafa на 12 яну 2015 21:57, променено общо 1 път.
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
За българина няма тайни, всички конспирации са му ясни.
Аз още чакам САЩ да нахлуят в Иран, или поне да ги бомбардират, след като тукашните оракули "разкриха" как атентатът в Сарафово бил организиран от ЦРУ и МОСАД, за да си постелят за операция срещу Иран.

Аз още чакам САЩ да нахлуят в Иран, или поне да ги бомбардират, след като тукашните оракули "разкриха" как атентатът в Сарафово бил организиран от ЦРУ и МОСАД, за да си постелят за операция срещу Иран.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:За българина няма тайни, всички конспирации са му ясни.
Аз още чакам САЩ да нахлуят в Иран, или поне да ги бомбардират, след като тукашните оракули "разкриха" как атентатът в Сарафово бил организиран от ЦРУ и МОСАД, за да си постелят за операция срещу Иран.![]()
![]()
Ех аматьорче, аматьорче
Последна промяна от Rafa на 12 яну 2015 22:01, променено общо 1 път.
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
Devian написа:На мен лично в цялата картина ми липсва острата реакция от страна на Израел за нападението над еврейски обект и последователи на тази религия.Ако не бяха намесени в лайната отдавна да бяхме прочели за мистериозно загиналата приятелка на Кулибали![]()
А, ако Израел бяха реагирали остро, щеше да кажеш - "ето, всичко е театър и прикрива истината, че и те са замесени".
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Rafa написа:Ех аматьорче, аматьорчеГледай и си отваряй очите, заблуден еврейски соросоид
![]()
И докога ще ги чакаме да нападнат Иран, нали ни убеждавахте, че ЦРУ и МОСАД са спретнали атентата в Бургас, за да обвинят Иран и да имат повод да се саморазправят с тях.
-
sunscres92
- Контакти:
Имам чувството, че тук 1 човек си пише сам с 2-3 ника и разбирам поне да пускаше различни теми, но няма разнообразие.
1982 написа:Rafa написа:Ех аматьорче, аматьорчеГледай и си отваряй очите, заблуден еврейски соросоид
![]()
И докога ще ги чакаме да нападнат Иран, нали ни убеждавахте, че ЦРУ и МОСАД са спретнали атентата в Бургас, за да обвинят Иран и да имат повод да се саморазправят с тях.Още колко ще чакат, г-н супер разузнавач ??
Не стига че не си наясно, ами на всичкото отгоре пишеш и откровени глупости. Ако беше паднал Башар Асад, до сега вече да са влезнали или поне да са се опитали с типичните им провокации! Те и за това искат да го свалят, за това и измислиха поредната си манипулация наречена ИДИЛ
П.П. Далече си от геополитиката, не се опитвай да се правиш на разбирач
sunscres92 написа:Имам чувството, че тук 1 човек си пише сам с 2-3 ника и разбирам поне да пускаше различни теми, но няма разнообразие.
Имам чувството, че пишеш без да си прочел и един ред от статията