Вутов е хвален в Италия...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Вутов е хвален в Италия...
Прехвалените звезди на Левски обикновено са въздух под наляган
Kris_men2000 написа:DmG написа:talpata написа:Какво като го хвалят,щом не е в Левски за мен е безинтересен,защото аз мисля,че не трябва да съм като другарките за които футболисти на други отбори са им любимци и живеят в някаква измислена реалност и комплекси.За мен важно е като да играе в Левски играчът,а какво от това че е бил тука,а сега се раздава за друг отбор.
хахах е как ще се хвалите с успехи на вашите играчи, КАТО НЯМА ТАКИВА! Един М. Христов
Все едно ние цска-рите да кажем- " Ние не си броим титлите от КЕШ и футболистите с златни топки като онези от Реал."
Късмет на момчето, нека се труди, но не му давайте много надежда. Не го ли е открил Чичо Митко , едва ли ще стане ИГРАЧ.
Тази завист и сарказъм ще ви убие някой ден.Как живеете с толкова злоба в душите си не мога да разбера.Няма такова животно във вселената с токива злобни и завистливи чувства като вас червените.
При вас е злобата, аз колко злоба съм чул и изчел от ваши фенове срещу ЦСКА, Стоичков, Бербатов и др.
Аз не съм злобен, повечето мнения са ми в защита на някоя личност и десетина нападки.
И се пак от 20+ години не сме имали голям играч, който да не е трениран от Пената.
- Levskifan1914
- Контакти:
Пичове не виждате ли че юношите ни вирват носове от първата хвалба и предпочитат бързо да напуснат клуба вместо тепърва да се раздават за него. Това е положението и каквото и да прави Тара докато ходят по турските чалготеки приоритетно да се пипат с кифли и да мислят само за пари, коли, престиж и удоволствия, моралът и дисциплината няма да са на ниво. Видяхте ли интервюто на Краев? Това момче е промито от турски ритми и кифленски лайфстайл - завършен палячо е. Пет пари не дава за Левски, но го блазни популярноста на клуба сред кифлите и вниманието. Жалкото е че всеки в Левски ходи по чалготеките, а там нещата са ужасно изкривени. Приемаш се за специален випаджия, обръщат ти внимание, всички те знаят и ти почваш да се мислиш за нещо повече от командирите в клуба които ти плащат жълти стотинки. Не си мислете, че това са празни приказки дори Меси си призна, че не е излизал по дискотеки до 24г. Това са много сериозни години в които се изгражда ценностната система а в една турска чалготека има само нисък морал, силикон и безхаберие. От както Любо заведе националите да празнуват в чалготеките разбрах, че няма да го бъде. Психиката лесно се изкривява, а професионалистите не са глупаци. Даже и малката перука спомена, че се е научил на професионализъм в чужбина, коментирайки, че в страната ни обръщал повече внимание на нощтния живот.
Вутов да не е намерил входа към стадиона и затова да го хвалят 
Цяла година стои там и още не е записал и 1 секунда за първия отбор.

Цяла година стои там и още не е записал и 1 секунда за първия отбор.
Kris_men2000 написа:Скоро ще хвалят още по добър от Вутов казва се Божидар Краев а ние пак ще бъдем с пръст в уста.Помака продава нашите деца на килограм а други им се радват.А бе Батков извади пари инвестирай в тези таланти те ще ти се отблагодарят стократно с милиони.
Защо, Батков може да им дава по 30 хил. евро заплата ли?
Да бе онзи ден поведоха 3:0 и пак не го пуснаха второто полувреме ?! 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
mark1926 написа:Феновете на БотевЪ трябва да приемат неутешимия извод, че има успели футболисти...
Тошко, който споменавате , жълтури, е играч от трета лига, често и резерва там... нека се съсредоточим към УСПЕЛИТЕ... отворете си тема за Неделев, там обстойно ще кажа мнението си.
ВУТОВ, УСПЕХ, цял народ в тебе гледа...
Ъ? В коя лига играе Вутов?
- Furia Ceca
Maлко примери ли има за сини юноши, които бяха закопани от "кадърни" треньори и учащи се директори? Трябвало да остане в Левски? Защо? Заради Студентски град и Найт Флайт? Момчето за 6 месеца в Удинезе качи 6 кг. само с правилно хранене...какво да говорим повече.

#KeepFightingMichael
#Делянскипедерасталеале
Офтопик: