Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кашчей написа:Red joker написа:Venko123 написа:Аз съм я оправил, да му мислят тия, дето се вързаха и ще се вържат на новината за Рууни от Северна Корея.
Що бе,Л-ц как взимат Марадоната на Катар
Ми то тоя севернокореец вече е бил при вас, още от лятото на 2012-а![]()
Red joker написа:Кашчей написа:Red joker написа:Venko123 написа:Аз съм я оправил, да му мислят тия, дето се вързаха и ще се вържат на новината за Рууни от Северна Корея.
Що бе,Л-ц как взимат Марадоната на Катар
Ми то тоя севернокореец вече е бил при вас, още от лятото на 2012-а![]()
Е сега нека дойде у вас ,на гости, може и за постоянно,ако много ти хареса
Betchualeng Arnaikem написа:Трябва да стане подсъдно да се пускат такива фишеци от която и да е медия. Да е фенски хумор как да е, ама да го пусне спортен сайт.. аз лично и в някакъв вестник го видях това.
Кашчей написа:Betchualeng Arnaikem написа:Трябва да стане подсъдно да се пускат такива фишеци от която и да е медия. Да е фенски хумор как да е, ама да го пусне спортен сайт.. аз лично и в някакъв вестник го видях това.
Искаш да оставиш жълтите издания без хляб и вода тиТе не помнят днес какво са писали вчера, ти искаш и това удоволствие да им вземат. Колко още ще има до края на прозореца. Не знам какво стана с Тамати Уилямс, който още преди нова година се беше разбрал по едни писания в нЕкои вестници.
Logical person написа:Кашчей написа:Betchualeng Arnaikem написа:Трябва да стане подсъдно да се пускат такива фишеци от която и да е медия. Да е фенски хумор как да е, ама да го пусне спортен сайт.. аз лично и в някакъв вестник го видях това.
Искаш да оставиш жълтите издания без хляб и вода тиТе не помнят днес какво са писали вчера, ти искаш и това удоволствие да им вземат. Колко още ще има до края на прозореца. Не знам какво стана с Тамати Уилямс, който още преди нова година се беше разбрал по едни писания в нЕкои вестници.
Вестниците обаче упорито твърдят, че имаме право само на 3ма чужденци извън EU. И за Тамати Уилямс и сега за Никулич пишат, че при привличането им трябва да се освободим от някой от тримата дето ги имаме.
Georgi Gradev Всъщност Наредбата от този сезон позволява да се картотекират 5 футболисти извън ЕС, но само трима от тях могат да се запишат в протокола за даден мач и да вземат участие в него.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта