Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Re: Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015

Мнениеот Logical person » 11 яну 2015 13:05

:lol: :lol: Ахахахаха. Това журналистите са много тъпи парчета. Но гледам има и фенове, дето му анализират качествата вече :mrgreen:

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 11 яну 2015 13:15

Тази "новина" за Тае Се ,както и няколко други се "родиха" във форума на ЦСКА !!!! Сами може да си обясните на какво ниво ни е спортната журналистика след този копи/пейст !!!Нека им дам един хинт на драскачите ,а именно "ЖУЖУ" - информацията за него също се роди в официалния форум на ЦСКА !!!!! Та да не се хабят ,макар на няколко пъти в различни медии да излезе и неговия трансфер :)
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 11 яну 2015 13:45

Вазов го е казал още през 1900г.- " Който е честен- вестникар не става"! :?

[center][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lwYQsc47eG4[/youtube][/center]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 11 яну 2015 14:09

Кашчей написа:
Red joker написа:
Venko123 написа:Аз съм я оправил, да му мислят тия, дето се вързаха и ще се вържат на новината за Рууни от Северна Корея. :oops:

Що бе,Л-ц как взимат Марадоната на Катар :lol:

Ми то тоя севернокореец вече е бил при вас, още от лятото на 2012-а :mrgreen:

Изображение

Е сега нека дойде у вас ,на гости, може и за постоянно,ако много ти хареса :mrgreen:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 яну 2015 14:17

Red joker написа:
Кашчей написа:
Red joker написа:
Venko123 написа:Аз съм я оправил, да му мислят тия, дето се вързаха и ще се вържат на новината за Рууни от Северна Корея. :oops:

Що бе,Л-ц как взимат Марадоната на Катар :lol:

Ми то тоя севернокореец вече е бил при вас, още от лятото на 2012-а :mrgreen:

Изображение

Е сега нека дойде у вас ,на гости, може и за постоянно,ако много ти хареса :mrgreen:

Аз не правя селекцията на ЦСКА и не вярвам на всяко писание по нея, та да вземам и севернокорейци на гости. Ако не те беше домързяло да отвориш линка, пуснат от Венко, и ти щеше да видиш тази снимка там!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 11 яну 2015 15:17

Трябва да стане подсъдно да се пускат такива фишеци от която и да е медия. Да е фенски хумор как да е, ама да го пусне спортен сайт.. аз лично и в някакъв вестник го видях това.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 яну 2015 15:34

Betchualeng Arnaikem написа:Трябва да стане подсъдно да се пускат такива фишеци от която и да е медия. Да е фенски хумор как да е, ама да го пусне спортен сайт.. аз лично и в някакъв вестник го видях това.

Искаш да оставиш жълтите издания без хляб и вода ти :( Те не помнят днес какво са писали вчера, ти искаш и това удоволствие да им вземат. Колко още ще има до края на прозореца. Не знам какво стана с Тамати Уилямс, който още преди нова година се беше разбрал по едни писания в нЕкои вестници.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 11 яну 2015 15:41

Кашчей написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Трябва да стане подсъдно да се пускат такива фишеци от която и да е медия. Да е фенски хумор как да е, ама да го пусне спортен сайт.. аз лично и в някакъв вестник го видях това.

Искаш да оставиш жълтите издания без хляб и вода ти :( Те не помнят днес какво са писали вчера, ти искаш и това удоволствие да им вземат. Колко още ще има до края на прозореца. Не знам какво стана с Тамати Уилямс, който още преди нова година се беше разбрал по едни писания в нЕкои вестници.

Вестниците обаче упорито твърдят, че имаме право само на 3ма чужденци извън EU. И за Тамати Уилямс и сега за Никулич пишат, че при привличането им трябва да се освободим от някой от тримата дето ги имаме.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 яну 2015 16:12

Logical person написа:
Кашчей написа:

Вестниците обаче упорито твърдят, че имаме право само на 3ма чужденци извън EU. И за Тамати Уилямс и сега за Никулич пишат, че при привличането им трябва да се освободим от някой от тримата дето ги имаме.

Може и така да е. Аз имам спомени за 5 картотекирани, но може да са стари и неверни вече. А за Уилямс.... човекът има договор до лятото и не виждам как ще дойде като свободен агент сега, освен ако вашите юристи не намерят някоя нередност в договора му 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

caracol
Контакти:

Мнениеот caracol » 11 яну 2015 16:16

От фейсбук:
Georgi Gradev Всъщност Наредбата от този сезон позволява да се картотекират 5 футболисти извън ЕС, но само трима от тях могат да се запишат в протокола за даден мач и да вземат участие в него.

Върни се в “Архив”