Аз съм Шарли, Марш на мира и цялата световна помпозна двуличност е събрана в Париж.
Алоооо, потки майни, забравихте ли как избихте сръбските журналисти? Кой тогава запали свещ за тях? Кой се трогна и осъди убийството?
Ракета на НАТО срина държавната сръбска телевизияВ ракетното нападение на НАТО в ранните часове на 23 април срещу държавната сръбска телевизия са били убити най-малко 15 души и ранени двойно повече. Държавната телевизия в Белград, за която в НАТО твърдяха, че е нервният център на сръбската пропаганда, е напълно разрушена. В продължение на шест часа предаванията бяха прекратени, след което малко след осем часа сутринта излъчванията бяха възстановени от неизвестно местонахождение. В момента на атаката зрителите на сръбската телевизия са гледали интервю с югопрезидента Слободан Милошевич.
Говорителят на НАТО Майкъл Каемерър, потвърди удара, но заяви, че няма начин в НАТО да знаят дали съобщението за броя на жертвите е достоверно. “Направихме всичко възможно, за да ограничим до минимум човешките жертви - атакувахме сградата във време, когато се предполага, че в нея няма служители. Много съжаляваме, ако има някакви жертви, но това е част от безумната игра на Милошевич и пропагандната му машина, която ще продължим да атакуваме.” Освен телевизията напълно разрушено е и главното управление на сръбската полиция в Белград.
http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/sedmicata/1999/04/24/249991_raketa_na_nato_srina_durjavnata_srubska_televiziia/Долна, мръсна, подла демократична паплач!!! Когато е във вашия двор изглежда различно, нали?!И трябва да сме солидарни с вас?! Къде беше вашата солидарност през 99-та, когато УБИХТЕ свободата на словото за която плачете днес?!
Аз не съм Шарли!!!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.