Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот suareshampion » 10 яну 2015 09:26

http://www.sportsmole.co.uk/football/li ... 97931.html
Брех нашия прогледна !!! Ама няма да търси вратар защото Миньоле е трагичен а защото Джоунс бил контузен :) Нищо друго тогава не ми остава ,освен да се надявам Джоунс да не се възстанови скоро. :) Това е за доброто на клуба.Само да не ми вземе някой паляк пак за резерва .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 10 яну 2015 09:43

http://www.offthepost.info/blog/2015/01 ... he+Post%29
Ахаа ...тук признава,че вижда проблем за играта с крака на Симон Вратарчето .Кви крака бе Брендъне ,тоя флегматик има проблем със всичко !
Натискай до последно Моуринката за Чех ,щото ще ти хвръкне главата накрая ,заради тая белгийска мърда . Другите неща взеха да се нареждат ,остана само вратарския пост.
След тия добри новини днес ,очаквам два трансфера -вратар и един офанзивен поливалентен играч ,като Шакири ,който може да играе на няколко поста .Имам и усещането ,че след мача със Съндърланд ,Борини ще бъде продаден на котките.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 10 яну 2015 12:07

Рома стяга шампионски отбор с Чех май, на хората какви им са амбиции и нашите какви са..

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 10 яну 2015 12:14

wolf написа:Рома стяга шампионски отбор с Чех май, на хората какви им са амбиции и нашите какви са..

Ще ги видим в ЛЕ, дали има потенциал този отбор, в ШЛ си личеше, че са доста далеч и от Сити и от Байерн - тоест от Топ отборите.

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 10 яну 2015 12:32

Натискай до последно Моуринката за Чех

Тренер, а Чех дали ще иска в Ливърпул? Какво да натиска Роджърс, той няма никакъв авторитет и качества за това.

Izzy
Контакти:

Мнениеот Izzy » 10 яну 2015 12:52

sunscres92 написа:
wolf написа:Рома стяга шампионски отбор с Чех май, на хората какви им са амбиции и нашите какви са..

Ще ги видим в ЛЕ, дали има потенциал този отбор, в ШЛ си личеше, че са доста далеч и от Сити и от Байерн - тоест от Топ отборите.

Рома втора поредна година играят много добър футбол и се борят за титлата в Италия. При това положение е повече нормално Чех да иска при тях, а не при нас.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 10 яну 2015 13:53

Роджърс иска вратар през зимата, но явно само за временно решение.
BR wants a GK in Jan: "I think we need a goalkeeper. We've got two young inexperienced keepers behind Simon, so we need to assess that."

LiverpoolFF @LiverpoolFF · 13h 13 hours ago

Rodgers wants to sign an established first choice keeper rather than a short term solution- he may have to wait til the summer. (Telegraph)

Тони Барет от Таймс казва, че се обмисля оферта за Чех през лятото.
Tony Barrett - A move for Petr Cech is being considered for the summer

Liverpool want Petr Cech in the summer but fear he'll prefer to stay in London (Arsenal), according to numerous Saturday papers.

Вече е ясно, че Интер искат Лукас.
Jay Riley @Jay_78_ · 21h 21 hours ago

Inter are keen on signing Lucas from #LFC & are prepared to offer him a 4 year deal. Interesting to see what happens now

Иначе имаше и слух, че Ливърпул са приели оферта за Лукас за наем до края на сезона и задължително купуване през лятото от Интер и са направили веднага оферта от 10 милиона паунда за Шнайдерлин от Саутхемптън, която е била отхвърлена, но не виждам смисъл да я споменаваме въобще :lol:

Според Баскомб от Телефграф обаче, Роджърс не искал да го продава.
Inter boss Roberto Mancini is particularly eager to sign Lucas Leiva this month, but BR wants to retain his services. [Chris Bascombe]

Милан са готови да дадат 1 милион паунда, за да вземат Сусо още сега.
AC Milan are prepared to offer £1million to secure Suso's early release, rather than waiting until the end of the season. [Dominic King]
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 10 яну 2015 14:38

KOPScousers написа:Интер взеха Шакири, имат Паласио и Освалдо, да пускаме една тънка оферта за Икарди. Момчето е класа, през този сезон мъкне Интер на гърба си. А и преди имаше слухове за него, да не се ослушват нашите, а да действат. Нуждата от класен нападател и вратар е крещяща.

Взеха и Подолски ;)
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 10 яну 2015 17:44

Дуото Керъл и Даунинг отново наказват няма какво да чакаме

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 10 яну 2015 17:50

sunscres92 написа:Дуото Керъл и Даунинг отново наказват няма какво да чакаме

[offtopic]Имах го Даунинг във фентъзито и го махнах :lol: :lol: :lol: Иначе браво на момчетата нека прогресират ;)[/offtopic]
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”