kola_di_rienzo написа:MORSKI написа:kola_di_rienzo написа:Не, става - що пък да не е? Идеята е че Реал претендира да е най- добрия европейски клуб а 5 поредни години отпада на 1/8 финал явно е трудна за преминаване тая фаза. То е ясно че без съмнение искат да я преминат, но има нещо, което им пречи - все пак е крайно време да го направят, макар че са ми антипатични - това е отбор убиец на таланти и гробище за кариерите на доста футболисти. Барса играе страхотен футбол - заслужават да са първия отбор дублирал титла в шампионска лига. Естествено ако нашето момче спечели ще съм най - доволен

Пълни глуспоти говориш, омразата ти ще те задуши един ден...
Ква омраза бе пич, ти болен ли си? Казвам ти това, което е очевидно. Поне за хората, които могат да гледат безпристрастно, а не да се водят на първо място от глупавата си фенщина и да действат на принципа "Аз съм кон с капаци и така ми е добре" Ако имаше обективно мнение, можеше и да спорим, но отсега виждам че е безсмислено. Другия подобен тип няма да го коментирам - същото важи и за него. А примери - бол. Като се почне от Стив Макманамън и се мине през всичките добри футболисти, на които кариерата е тръгнала надолу, откакто са преминали в Реал, а те са много - не съм статистик, така че няма да ви ги изброявам. Това да купуваш на килограм добри футболисти и да закотвяш на пейката страхотни таланти е присъщ за тоя клуб прийом - видя се в последните години колко им помогна. Зидан и Роналдо засега са част от малкото футболисти които са запазили блясъка си в пълна сила в тоя клуб, но Зидан е велик - той успя да продължи качествено кариерата си въпреки корпоративно-търговския цирк с футболен оттенък наречен Реал Мадрид. Това е

Тя, темата, откакто я няма показана на самия сайт ще потъне в забрава и ще бъде коментирана само от профанизираните фенове на Реал и от някой друг сравнително обективен може би, ако има въобще такъв. Айде със здраве!
Eй разбирачо още от първия ти пост ми стана ясно, че говориш пълни безсмилици...Всеки с противно на твоето мнение май не разбира от футбол, а ти разбираш случайно...
Какъв Макманамън те гони бре- та той изигра най силните си години при нас- кариерата сме му провалили- смях в залата...
Много е лесно да кажеш, че не си статистик- тогава като не си защо голословиш...Когато кажеш нещо то тярбва да е подплатено с факти и доказателства, иначе е безсмислица висяща във въздуха, то и аз мога да кажа, че ти си спал с целия град от който си роден, ама като нямам доказателства...
Цирка май ти го съдаваш с твоите нелепи коментари...
Няма какво да кажа повече на човек който е воден от омразата си към Реал и дори не може да си докаже теорията...
То пък ти защото си много обективен...