Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Re: Селекцията в Ливърпул
Казвах аз,че няма никой да вземем. Янките няма да дадат пари на средняка и лятото ще му бият шута,защото със наличните играчи,тавана ни е 6-8 място. Дано поне лятото дойде някой читав,дето знае какво да прави и да разчисти боклуците на лебеда...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
-
john barnes написа:Казвах аз,че няма никой да вземем. Янките няма да дадат пари на средняка и лятото ще му бият шута,защото със наличните играчи,тавана ни е 6-8 място. Дано поне лятото дойде някой читав,дето знае какво да прави и да разчисти боклуците на лебеда...
Лятото се взеха доста хора ,нормално е сега да няма трансфери . Единствено се надявам да стане чудо и Симон Вратарчето да подобри значително играта си ,както и Шкъртел да влезе в час и победите ще дойдат.Не се надявайте Роджърс да се махне ,защото ще останете разочаровани

Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
- Logical person
- Контакти:
Вратар може да се вземе и без пари или много евтино. Тук не става дума за дългосрочна стратегия, а за това да закърпим спешно дупка. Върши работа и вратар тип Марк Шварцер, дето е 36-7 години. Върши работа всеки вратар от Чемпиъншип и т.н. Това поне може да се направи.
п.п. Гледах репортаж, как Димитър Евтимов пази за Мансфийлд и съм убеден че е с класа над Симон.
п.п. Гледах репортаж, как Димитър Евтимов пази за Мансфийлд и съм убеден че е с класа над Симон.
- superspiro
- Контакти:
Logical person написа:Вратар може да се вземе и без пари или много евтино. Тук не става дума за дългосрочна стратегия, а за това да закърпим спешно дупка. Върши работа и вратар тип Марк Шварцер, дето е 36-7 години. Върши работа всеки вратар от Чемпиъншип и т.н. Това поне може да се направи.
Миньоле си е слаб вратар, но това е направо смешно. А и Шварцер вече премина в Лестър и е на 42 години.
When you walk through a storm, hold your head up high...
- Logical person
- Контакти:
superspiro написа:Logical person написа:Вратар може да се вземе и без пари или много евтино. Тук не става дума за дългосрочна стратегия, а за това да закърпим спешно дупка. Върши работа и вратар тип Марк Шварцер, дето е 36-7 години. Върши работа всеки вратар от Чемпиъншип и т.н. Това поне може да се направи.
Миньоле си е слаб вратар, но това е направо смешно. А и Шварцер вече премина в Лестър и е на 42 години.
Миньоле не е толкова слаб като качества, но е човек без никакво самочувствие. Освен това е страхливец и му треперят крачетата. Всеки вратар със самочувствие и известен опит ще пази по-добре. Дори да не е идеален като спортни качества.
Все пак явно има бюджет за трансфери и може да се надяваме на 1-2 много добри трансфера. Единият задължително мантрата - отличен вратар.
http://gong.bg/football-sviat/transferi/rumenige-otkazahme-20-miliona-ot-livyrpul-za-shakiri-311699
http://gong.bg/football-sviat/transferi/rumenige-otkazahme-20-miliona-ot-livyrpul-za-shakiri-311699
- KOPScousers
- Контакти:
http://liverpool.gong.bg/football-sviat ... eta-311591
Тоя е болен. Като се сетя колко от "най-добрите" дойдоха при нас през лятото, когато наистина бяхме в отлична позиция за привличането им, ми става ясно колко от тях ще дойдат и сега, когато сме 8-ми, отпаднахме от ШЛ и единствения ни шанс за класиране и догодина е спечелването на ЛЕ, но като знам какво подценяване на турнира ще направи БР, нищо чудно да отпаднем още от турчалята. Щом Шакири е искал в Интер, няма какво да се направи, но освен него изпуснахме и Валдес, а са минали едва 10 дни от трансферния прозорец. Дано все пак ме опровергаят от щаба и купят 1-2 големи имена, защото иначе сме на никъде. Чакаме на Стъридж като месия, макар, че в колкото мача игра, отбора поне малко напомни на себе си от миналия сезон.
Тоя е болен. Като се сетя колко от "най-добрите" дойдоха при нас през лятото, когато наистина бяхме в отлична позиция за привличането им, ми става ясно колко от тях ще дойдат и сега, когато сме 8-ми, отпаднахме от ШЛ и единствения ни шанс за класиране и догодина е спечелването на ЛЕ, но като знам какво подценяване на турнира ще направи БР, нищо чудно да отпаднем още от турчалята. Щом Шакири е искал в Интер, няма какво да се направи, но освен него изпуснахме и Валдес, а са минали едва 10 дни от трансферния прозорец. Дано все пак ме опровергаят от щаба и купят 1-2 големи имена, защото иначе сме на никъде. Чакаме на Стъридж като месия, макар, че в колкото мача игра, отбора поне малко напомни на себе си от миналия сезон.

:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
-
crimson написа:Все пак явно има бюджет за трансфери и може да се надяваме на 1-2 много добри трансфера. Единият задължително мантрата - отличен вратар.
Това е за глупаците ,които не вярваха ,че сме предложили оферта на Байерн.
Eто ,тук предлагаме по висока оферта за клуба и по висока заплата за играча и пак ни отказва . Не е виновен Роджърс ,нека всички да престанат да го обвиняват ,че взимал анонимници. Просто никой класен не иска да играе в Ливърпул !! Проумейте го това . Нито комитети са виновни ,нито треньори ,нито никой ,просто не ни искат .Това е истината . За мен ,начина да ни поискат е да започнем да печелим титли и да си задържаме малкото класни играчи .Аз за това се ядосвам ,че се продаде Суарес .Този ход от страна на американците , беше престъпление към самия клуб.
Да ,това ,че Роджърс е искал играч с профила на Шакири ,подсказва ,че явно му трябва нов играч .И е нормално да се чака такъв ,ако се намери разбира се и ако ни иска ..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
http://www.sportsmole.co.uk/football/li ... 97934.html
Тоя Манчини ,явно няма да престане до последния ден от прозореца .Започвам вече да се притеснявам за Лукас. Много ще отслаби отбора ,ако напусне .Добър играч и нормално е да го искат .
Тоя Манчини ,явно няма да престане до последния ден от прозореца .Започвам вече да се притеснявам за Лукас. Много ще отслаби отбора ,ако напусне .Добър играч и нормално е да го искат .
- KOPScousers
- Контакти:
Интер взеха Шакири, имат Паласио и Освалдо, да пускаме една тънка оферта за Икарди. Момчето е класа, през този сезон мъкне Интер на гърба си. А и преди имаше слухове за него, да не се ослушват нашите, а да действат. Нуждата от класен нападател и вратар е крещяща.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]