Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015

Мнениеот Udoji90 » 09 яну 2015 23:06

Logical person написа:
Udoji90 написа:Вероятно това за Николич пак са някакви спекулации, които бързо ще отшумят. Пък и за да го вземем, трябва да махнем един измежду Неманя, Маркович и Фелипе, което поне на мен хич не ми допада (естествено никой не ме пита). Иначе съперниците за контролните срещи са си повече от прилични.

Колко извън ЕС можем да имаме? Аз знам, че може да са трима едновременно на терена, иначе 4 или 5 бройки.

Аз мислех, че максимумът е трима като цяло в отбора. :? Ама пък като гледам така, в "Лудогорец" май са 5 души, та може би бъркам.
Последна промяна от Udoji90 на 09 яну 2015 23:09, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 09 яну 2015 23:16

Udoji90 написа:
Кашчей написа:
Logical person написа:
Udoji90 написа:Вероятно това за Николич пак са някакви спекулации, които бързо ще отшумят. Пък и за да го вземем, трябва да махнем един измежду Неманя, Маркович и Фелипе, което поне на мен хич не ми допада (естествено никой не ме пита). Иначе съперниците за контролните срещи са си повече от прилични.

Колко извън ЕС можем да имаме ? Аз знам, че може да са трима едновременно на терена, иначе 4 или 5 бройки.

5 картотекирани.

Аха, значи съм бил в някаква заблуда досега. Е, значи има шанс за Николич, ама нито съм запознат с качествата му, нито бих приел Livesport сериозно.

Всеки трансферен прозорец има спекулации за него :mrgreen:

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 09 яну 2015 23:16

Кашчей написа:
Logical person написа:

Колко извън ЕС можем да имаме ? Аз знам, че може да са трима едновременно на терена, иначе 4 или 5 бройки.

5 картотекирани.

Аха, значи съм бил в някаква заблуда досега. Е, значи има шанс за Николич, ама нито съм запознат с качествата му, нито бих приел Livesport сериозно.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 09 яну 2015 23:42

Хубави контроли, дано да запишем само победи! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 10 яну 2015 02:44

ЦСКА планира продажба на футболист в Саудитска Арабия. Интерес е проявен към двама полузащитници, които са резерви при "червените" - Борис Галчев и Еденилсон Бергонси. Цената на всеки е от 150 000 евро нагоре. Към Галчев има запитвания и от Азербайджан. Не е изключено и двамата да напуснат ЦСКА. Треньорът Стойчо Младенов веднага реагира на ситуацията и още през уикенда към отбора в Анталия ще се присъедини чуждестранен дефанзивен халф. В ЦСКА пазят името му в тайна, тъй като все още не е сигурно пристигането му. По това време трябва да дойде и капитанът Валентин Илиев, на който се роди дъщеричка. В ЦСКА все още няма официална оферта за двете големи звезди Тони Силва и Сержиу Буш. Ако такава не се появи, „червените" няма да взимат нов нападател. Възможно е да пристигне на проби някой атакуващ футболист. Но договор ще му бъде предложен, само ако много впечатли с изявите си в Анталия.

"Труд"

Ако успеем да вземем някакви пари от тези двамата ще е супер. Така може би ще се открие и шанс за Витанов най-после.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 10 яну 2015 12:01

Галчев показваше много добри игри за резерва си е идеален, с Бергонси съм склонен да се разделим, макар че и за него е рано да се каже. Има по някое бляскаво отиграване, но сякаш няма класа за ЦСКА.

Ама пък за титла ни трябва нещо като Лукас Саша. :)

Днепър е готов да плати 200 хиляди евро за Тончи Кукоч
10 Януари 2015 | 12:13 | Агенция "Фокус"
Бъдещето на левия бек на ЦСКА Тончи Кукоч продължава да е обвито в мъгла. Шефовете на тима искат на всяка цена да продадат хърватина, за да вкарат свежи пари в касата на клуба. Поне за момента обаче нито един клуб не е склонен да извади исканите от Сашетата 1 млн. евро за правата на Кукоч.Както е известно, най-сериозен интерес към левия бек демонстрира украинският „Динамо". Грандът от Киев обаче няма никакво намерение да плати исканата от ЦСКА трансферна сума, съобщава "7 дни спорт". Неслучайно и при заминаването на армейците за Турция Кукоч нападна Томов заради нереалната цена, която подсъдимият шеф на ЦСКА му е поставил. Единствената реална оферта за левия бек е от украинския „Днепър", който е готов да плати 200 хиляди евро за чепатия хърватин. Ако все пак Кукоч бъде продаден до края на трансферния прозорец, на "Армията" са готови с негов заместник в лицето на бившия национал Петър Занев. Проблемът е, че левият бек все още има договор с руския „Амкар" (Перм).

Том (Томск) с интерес към Апостол Попов
10 Януари 2015 | 10:55 | Агенция "Фокус"
Томск. Руският втородивизионен Том (Томск) също има интерес към Апостол Попов, съобщава "Меридиан мач". Апата бе много близо до трансфер в Омония (Никозия), но кипърците все още не са дали своя окончателен отговор. От Том са се прицелили в завръщане в руския елит, затова искат да подсилят състава. Треньорът Вал-рий Непомняшчий е настоял да вдигне конкуренцията в състава. За отбора от Томск предстоят решителни битки за промоция през пролетта. В момента Том е втори, но преследвачите са само на няколко точки. Опитът на Апостол Попов е водещ фактор при неговия избор. В Том се повдизава Живко Миланов. Хората в Томск са запазили добри спомени от играта на българина. От ЦСКА вече обявиха, че ще пуснат Апата без пари в отбор зад граница. На лагера в Антдлия се очаква да пристигнат представители на Том за преговори.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 10 яну 2015 12:37

7 дни спорт или Меридиан мач - без значение, що ги цитирате тия тиквочи нз.

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 10 яну 2015 15:31

По-добре да си запазим Кукоч отколкото да го даваме на Динамо Киев. Те всяка година правят изходящи трансфери за свои играчи за по 10 млн, а се правят на ударени сега. При едни добри игри през поролетня полусезон още лятото ще го засилят за 5--6 млн в евро. Ако Сашетата са умни ще го запазят и него и Буш и Силва и на лято като искат да ги продават ще вземат по-висока сума...
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 10 яну 2015 16:54

cskarcheto92 написа:По-добре да си запазим Кукоч отколкото да го даваме на Динамо Киев. Те всяка година правят изходящи трансфери за свои играчи за по 10 млн, а се правят на ударени сега. При едни добри игри през поролетня полусезон още лятото ще го засилят за 5--6 млн в евро. Ако Сашетата са умни ще го запазят и него и Буш и Силва и на лято като искат да ги продават ще вземат по-висока сума...

Кукоч е рисков играч. Имам предвид характерът му. В последните мачове си личеше, че не иска да играе. Ако има добра оферта за него, или за някой друг играч, по-добре да продаваме сега, а не лятото преди евротурнирите да си разпродадем отбора и да се чудим какво да правим. Аз си мисля, че ако се намери някой да извади 1 млн. ЛЕВА за Кукоч - Томов ще го занесе на ръце.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 10 яну 2015 19:39

Николич не става.. не носи на пиенье.. :!:

+16

[offtopic][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=WdGltSFYvMk[/youtube][/offtopic]

Върни се в “Архив”