За достойнството и футбола!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Re: За достойнството и футбола!

Мнениеот Red thunderstorm » 09 яну 2015 22:59

Перловски написа:Левски винаги е бил , Е и Ще бъде най-великия клуб в България.

Нито е бил, нито е, нито някога ще бъде! Осъзнай го докато е време! ;)

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 10 яну 2015 00:03

Действаща сила има само трудов договор заверен в НАП.Хайде намерете ми члена в КТ ,който дава правна сила на някакви "предварителни договори"......

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 10 яну 2015 00:04

За беройци май гроздето е кисело , а ? :mrgreen:

Потребителски аватар
Dido SZ
Контакти:

Мнениеот Dido SZ » 10 яну 2015 00:16

ЕМИЛ написа:За беройци май гроздето е кисело , а ? :mrgreen:

По скоро е вкиснато ;)

Потребителски аватар
pepo
Контакти:

Мнениеот pepo » 10 яну 2015 00:17

Dido SZ написа:
ЕМИЛ написа:За беройци май гроздето е кисело , а ? :mrgreen:

По скоро е вкиснато ;)

+++++
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!

Потребителски аватар
Dido SZ
Контакти:

Мнениеот Dido SZ » 10 яну 2015 00:18

action66 написа:Действаща сила има само трудов договор заверен в НАП.Хайде намерете ми члена в КТ ,който дава правна сила на някакви "предварителни договори"......

Прочети ЗЗД, там си пише.

Потребителски аватар
Dido SZ
Контакти:

Мнениеот Dido SZ » 10 яну 2015 00:25

И както DrAvalanche казва, трябва да е съобразено и да отговаря на разпоредбите на УЕФА и БФС, определено има и разлики. Никой не може да ти попречи да сключиш предварителен договор (не визирам само за трудово правоотношение), като той може да бъде нарушен, но си носиш последствията (за тези, които са го сключили).

drizhelev1
Контакти:

Мнениеот drizhelev1 » 10 яну 2015 11:05

В Левски май са забравили за Иво Иванов и Д. Везалов, та пак ще вземат футболист имащ нещо общо с Берое.
BORN TO RUN

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 10 яну 2015 13:10

DrAvalanche написа:Какво да те образовам? Написах го и на един от другите "възмутени". Нито сте чели договор /ако има такъв/, нито сте специалисти по трудово право, нито сте наясно с изискванията и разпоредбите на уефа и бфс! Но пък коментирате и раздавате присъди на воля. Аз също не съм чел договор, не съм специалист по трудово право и не съм толкова на ти с разпоредбите на уефа и бфс. Затова не коментирам и не раздавам присъди към други клубове.

Първо, аз съм автора на статията (макар да не съм цитиран) и съм чел договора. Знам и на коя дата и къде е сключен той. И не, нямам намерение да ти го доказвам. Единственият "пропуск" е че Сашо не си е написал трите имена собственоръчно под подписа. Съответно няма да улесни графологичната експертиза, която ще бъде поръчана от съда. Но по закон няма задължение за изписване на трите имена. След края на графологичната експертиза съдът ще отсъди, че договорът е валиден и влиза в сила. При което Александров ще се окаже с два трудови договора считано от 15.01.2015 (със задна дата). Какво е наказанието по КТ за това - нека отговорят юристите.

Второ, ето ти правилника за договора и трансферите на футболистите на БФС:
Изображение
Там ясно е записано какво е наказанието.

Трето, ако някой си мисли, че Левски не са знаели, че Сашо има договор трябва да е адски наивен. Той им го е казал (вероятно със съжаление) и те са решили, че могат да ни преебат. Е, може да успеят да го картотекират, но до момента, в който мине съдебното дело. След това БФС ще е принуден да му спре правата поради наличие на два договора по чл. 7, ал. 2 от Правилника за договорите и трансферите на футболистите.

Четвърто, тук нещата дори не опират до договори. Опират до морал и колегиалност. Когато знаеш, че някой се е разбрал с друг и не е на казана дума, а има подписан документ да отидеш да се разбираш с него е помиарщина и циганщина. И докато това се толерира в България не очаквайте да се оправим.

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 10 яну 2015 15:09

На Нас феновете не ни дреме за Сашо.... дреме ни за..... ( можете да го прочетете на заглавието) ,защото утре ще се случи това с вас , ама с човек на който държите и тогава ще боли , ама много ще ви боли .... вие самите фенове на Левски не трябва да толерирате това .... . ....
...
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Върни се в “Свободна зона”