Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
гражданин от село
Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Верно е,Митата тренер Любака кондиционен. 
E добре де фенска страница. Пак казвам не го правя да се заяждам ами питам тука някой има ли подобна информация ..
гражданин от село написа:Верно е,Митата тренер Любака кондиционен.
Ицо президент!Джеки готвач или пияч,Майкъла мрънкач!
IvailoRz написа:E добре де фенска страница. Пак казвам не го правя да се заяждам ами питам тука някой има ли подобна информация ..
Няма такова нещо!
-
гражданин от село
BRF написа:гражданин от село написа:Верно е,Митата тренер Любака кондиционен.
Кой какъвто напишат,такъв ще го направим ние сме широко скроени и няма да им чупим хатъра на писачите.
Logical person написа:Кашчей написа:Logical person написа:IvailoRz написа:Е не си измислям за да пускам партенки ... пишеше го във ФБ страницата на ЦСКА
ЦСКА няма ФБ страница![]()
Това нещо друго ли е?
https://bg-bg.facebook.com/CSKAFC
Да. Това е на спортал.![]()
Аз не ползвам фейсбук и не съм много наясно с нещата там. Видях, че страницата се води Фен страница на ПФК ЦСКА (на латиница), като отдолу пише спортен отбор. В полето "относно" нямаше нищо за спортал, а има линкове, като единият от тях е към официалният сайт на отбора.
В социалната мрежа на Гугъл има страница под абсолютно същото име, която се води официална в гугъл + фен страница на ПФК ЦСКА
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- Logical person
- Контакти:
Кашчей написа:Logical person написа:Кашчей написа:Logical person написа:IvailoRz написа:Е не си измислям за да пускам партенки ... пишеше го във ФБ страницата на ЦСКА
Това нещо друго ли е?
Аз не ползвам фейсбук и не съм много наясно с нещата там. Видях, че страницата се води Фен страница на ПФК ЦСКА (на латиница), като отдолу пише спортен отбор. В полето "относно" нямаше нищо за спортал, а има линкове, като единият от тях е към официалният сайт на отбора.
В социалната мрежа на Гугъл има страница под абсолютно същото име, която се води официална в гугъл + фен страница на ПФК ЦСКА
На Спортал са. Те са се възползвали и са ги запазили като "официални". Дават линкове само към техни новини. Клуба няма присъствие в социалните мрежи за сега.
гражданин от село написа:BRF написа:гражданин от село написа:Верно е,Митата тренер Любака кондиционен.
Кой какъвто напишат,такъв ще го направим ние сме широко скроени и няма да им чупим хатъра на писачите.
Тъй,тъй,трябва да се продават вестници,да се развиват сайтове!
Logical person написа:Кашчей написа:Logical person написа:Кашчей написа:Logical person написа:IvailoRz написа:Е не си измислям за да пускам партенки ... пишеше го във ФБ страницата на ЦСКА
Това нещо друго ли е?
На Спортал са. Те са се възползвали и са ги запазили като "официални". Дават линкове само към техни новини. Клуба няма присъствие в социалните мрежи за сега.
Вярно! Тия са ебати и нещастниците, чесно. Това е все едно аз да си направя профил Тео, примерно, и да му подбивам цената и реномето
И са достатъчно нагли, за да поставят в основни дата на основаване, както и да пишат официалният ви сайт, като уеб страница на профила.
Може нещо да не съм доразбрал, но за мен такова поведение е недопустимо
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- Logical person
- Контакти:
Кашчей написа:
Вярно! Тия са ебати и нещастниците, чесно. Това е все едно аз да си направя профил Тео, примерно, и да му подбивам цената и реномето![]()
И са достатъчно нагли, за да поставят в основни дата на основаване, както и да пишат официалният ви сайт, като уеб страница на профила.
Може нещо да не съм доразбрал, но за мен такова поведение е недопустимо
Те и на Левски държат страницата по-същия начин