Неста: Дано да не ни се паднат Челси и Барса

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lord_VOODOO

Неста: Дано да не ни се паднат Челси и Барса

Мнениеот Lord_VOODOO » 12 дек 2009 16:12

33-годишният защитник на Милан Алесандро Неста призна, че се надява неговият тим да се размине с Челси и Барселона при жребия за осминафиналите на Шампионската лига. Грандовете на европейския футбол ще научат своите съперници на 18 декември.

Милан завърши втори в групата си, след Реал Мадрид, и така ще трябва да се надява доста, за да се размине с останалите големи, финиширали първи.

Неста не назова конкретни отбори, с които иска да се падне неговият, но има категорични такива, с които не желае да се среща. „Барселона и Челси са най-силните отбори, предпочитам да не се срещаме с тях,” заяви той пред Calciomercato.com.

„С останалите нямам нищо против, дори Манчестър Юнайед, които както винаги са много силни,” добави Неста.

Ако Милан се падне срещу Челси, това ще означава мениджърът на „сините” да се изправи срещу бившия си тим, който води в продължение на осем години. Севиля, Арсенал, Олимпик Лион и Бордо са други потенциални кандидати за съперник на Милан на осминафиналите.

http://barcelona.gong.bg/view_article.p ... _id=107373

То май нито един отбор на иска да играе срещу нас или срещу Челси..., но все някой ще трябва да изтегли късата клечка! ;)
Дано не сте вие... :)

П.П. Не видях да имате тема за обсъждане на жребият и бъдещият ви съперник, та може да се използва тази... :)

Потребителски аватар
levski55
Контакти:

Re: Неста: Дано да не ни се паднат Челси и Барса

Мнениеот levski55 » 12 дек 2009 18:13

абе то добре че няма как да им се паднат цска,че като си доведат съдийте и ще ми стане само на неста и наместа

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 12 дек 2009 18:18

Ако има отбори,които да не искам да ни се паднат,то това са Челси и Барса,защото са най-силните тактически,сините от Лондон най-здравите физически,а блаугранас най-добрите технически.Просто завършени отбори,които знаят какво искат и как да го направят на терена.Все пак ние сме Милан-най-успешният отбор в Европа в епохата на модерния футбол,затова не бива да се страхуваме от никого.Челси и Барса ги искам на полуфинал и финал ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 дек 2009 19:29

Аз пък искам да се падне точно Барса. Ще станат яки мачове. Роналдиньо ще има възможност да докаже, че все още го бива. Съперниците, които не искам са Лион, Бордо или Арсенал (ох, тея артилеристи). Франсетата играят супер на тази фаза от турнира. Обикновено след осминафинала си гълтат граматиките :mrgreen: и се гипсират. Докато Арсенал е единствения английски клуб, според мен, който играе красив футбол. Другите са дървета. Да идва бандата на татко Карло! ...Фиорентина също не е лош вариант.

Потребителски аватар
shevchenko
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот shevchenko » 12 дек 2009 21:27

Може би най-добре ще е точно тези отбори да се паднат, защото ще се получат супер мачове. А по повод това кой е фаворит, вече видяхме Реал в Мадрид.
Изображение

Потребителски аватар
Сектор Б
Контакти:

Мнениеот Сектор Б » 13 дек 2009 00:01

Милан този сезон са много зле. Повече от 1/4 финал не им давам...
Изображение

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 13 дек 2009 00:10

acmilan написа:Ако има отбори,които да не искам да ни се паднат,то това са Челси и Барса,защото са най-силните тактически,сините от Лондон най-здравите физически,а блаугранас най-добрите технически.Просто завършени отбори,които знаят какво искат и как да го направят на терена.Все пак ние сме Милан-най-успешният отбор в Европа в епохата на модерния футбол,затова не бива да се страхуваме от никого.Челси и Барса ги искам на полуфинал и финал ;)
Барса най-силни тактически ? Това май беше виц.С тия карета дето ги правят всеки мач в средата на терена и правят по 1000 паса не е тактика за мен.Виж тук тактически грамотни са Челси ,на полуфинала им обясниха какво е тактика на Барселоната ,макар и "разбиращите" от футбол хора ги наричаха дърводелци.И ако не беше съдията сега действащият европейски шампион щеше да е друг. :)
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 дек 2009 01:14

Хиляда паса, ама Мауриньо за поредна година не можа да реши пъзела "Барселона".Все пак, непобедими отбори няма. Дали наистина загубата от Рубин беше допустима загуба, не знам, но паднаха. Дано Милан вземат някой и друг футболист през зимата, а Хунтелаар да намери себе си.
Последна промяна от metodito на 13 дек 2009 01:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 13 дек 2009 01:20

maldin1 написа:
acmilan написа:Ако има отбори,които да не искам да ни се паднат,то това са Челси и Барса,защото са най-силните тактически,сините от Лондон най-здравите физически,а блаугранас най-добрите технически.Просто завършени отбори,които знаят какво искат и как да го направят на терена.Все пак ние сме Милан-най-успешният отбор в Европа в епохата на модерния футбол,затова не бива да се страхуваме от никого.Челси и Барса ги искам на полуфинал и финал ;)
Барса най-силни тактически ? Това май беше виц.С тия карета дето ги правят всеки мач в средата на терена и правят по 1000 паса не е тактика за мен.Виж тук тактически грамотни са Челси ,на полуфинала им обясниха какво е тактика на Барселоната ,макар и "разбиращите" от футбол хора ги наричаха дърводелци.И ако не беше съдията сега действащият европейски шампион щеше да е друг. :)

Ако ти се виждам смешен аз или изказванията ми това си е твой проблем.Написал съм това,което мисля.Барселона играе най-смисленият футбол в момента и Челси щеше да ги отстрани заради по-защитна игра и предимство във физически аспект.Като толкова много са наясно всички с играта на Барса,защо не й противодействат?Съгласен съм,че Челси заслужаваше да е на финала миналата година и съдията се подигра с тях.Но че Барселона е много силен отбор е факт.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 13 дек 2009 11:57

Ами нормално е да не иска да се падне срещу двата най-силни клуба в момента :) Друг е въпроса,че един Бордо,МЮ,Лион та дори Севиля ще отстрани Милан 8-)

Върни се в “Милан”