Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
70 години по-късно, Европа пак върви към кървави сцени, предпоставки за които си създаде сама. Ние също сме в кюпа, както ни учат от Брюксел.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Rafa написа:diplomat написа:Колега, това беше още преди да отиде на крак при Ердоган и да обяви Турския поток.Честно казано ми се иска това да е вярно, но дълбоко се съмнявам в достоверността на тази статия.
[offtopic]За много години!! От много време не сме се засичали , жив и здрав, дано тази година да бъде много по-добра от предишните за всички нас![/offtopic]
Честно казано, аз не мога да разбера идеята тиПоследно
Искаш през България да минава "Южен поток" или не искаш да минава през България
Ти българските интереси ли гледаш или не
Щото аз няма да забравя, как беше един от многото, дето много се кефихте на Макейн как спря проекта, пък сега се дървиш, че са намерили алтернатива и го били направили през Турция
Та в случая, къде са или по-точно къде бяха българските интереси
Тогава да сме с Путин и против ЕС, или да сме с Макейн и против Путин
Последно
Аз съм за Южен Поток, ако е напълно в наша изгода, и против, ако определени хора ще гълтат космически комисионни, а народът пак ще плаща същите сметки. В момента съм против Турския поток, защото той не е в наш интерес, нито е в наш интерес Турция да е такъв близък съюзник с Русия, отделно от това и с ИД. Вчера се ядосах просто заради изказването на Ердоган и се надявах тайно РФ да отговори подобаващо, но ми беше ясно, че едва ли ще се случи нещо.
А ми кажи, от коя кола е изскочил убиеца на Кенеди и къде е изчезнал, че не се сещам?
smoothc написа:
докато покушенията(тук имаме класически пример) - от автомобил изкачат маскирани с автомати и стрелят срещу мишената,...приключват и изчезват.
Станко,за пореден път не вникваш в структурата на коментарите,..не правиш логически взаимовръзки,не тълкуваш,а си повтаряш като латерна едно и също,но...това си е твой проблем
Покушението срещу Кенеди не е в рамките на класическия пример,което и не означава(по твоята логика),че е атентат.
Разбира се,че в своето единство и презумпция - атентатите и покушенията имат някои общи черти,но както казах и по-горе - основната разлика е в мащабността/инструментариума.
Атентатите целят колкото се може по-голям брой жертви(най-често на случаен принцип),докато покушенията са насочени срещу определена мишена като основната цел е ликвидирането й.
Разбира се,атентатите също се различават по своята мащабност,а и специфичното тук е,че винаги има наличие на взривно устройство в периметъра.
smoothc написа:А ми кажи, от коя кола е изскочил убиеца на Кенеди и къде е изчезнал, че не се сещам?smoothc написа:
докато покушенията(тук имаме класически пример) - от автомобил изкачат маскирани с автомати и стрелят срещу мишената,...приключват и изчезват.
Станко,за пореден път не вникваш в структурата на коментарите,..не правиш логически взаимовръзки,не тълкуваш,а си повтаряш като латерна едно и също,но...това си е твой проблем![]()
Покушението срещу Кенеди не е в рамките на класическия пример,което и не означава(по твоята логика),че е атентат.
Разбира се,че в своето единство и презумпция - атентатите и покушенията имат някои общи черти,но както казах и по-горе - основната разлика е в мащабността/инструментариума.
Атентатите целят колкото се може по-голям брой жертви(най-често на случаен принцип),докато покушенията са насочени срещу определена мишена като основната цел е ликвидирането й.
Разбира се,атентатите също се различават по своята мащабност,а и специфичното тук е,че винаги има наличие на взривно устройство в периметъра.
Пак един тон глупости си изписал, че сам се оплиташ още повече, като пате в калчища
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
kirchaka написа:Ето ви един по-настоящ проблем.
Еврозоната изпадна в дефлация,ЕЦБ започват да печатат пари още тоя месецСтана ква стана..
Освен масовата дефиниция за дефлация,още известна като тясна,съществува и широка такава-за съкращаване на пари+кредит в обращение.Погледнато от тази светлина,светът е навлязъл в дефлационен цикъл от доста години насам и той само се задълбочава с излизането на "тясната" дефлация на повърхността.Процесът е главно психологически и стаден:фирми и граждани свиват потреблението,което е и без това свито,а когато ЕЦБ явно се провали в опитите си да се пребори с дефлацията,или дори още преди това,ще се срине и балона на американската фондова борса,който отдавна я държи в сферите на фантастиката.Отиде
За пореден път се оказвам прав
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
- Синьо сърце
- Контакти:
http://politikus.ru/events/39913-kompan ... tstve.html
Ето я и първата фалирала американска компания за добив на шистов газ. И далеч не последната... Освен това заради цената на нефта в последните години в САЩ бяха разработени много сондажи, със себестойност дори 50-60 долара на барел, защото беше изгодно. Сега очевидно те са на загуба и следват закривания и фалити. Не знам доколко удариха ниските цени по Русия, но на шистовата революция определено й заковаха пирона!
Ето я и първата фалирала американска компания за добив на шистов газ. И далеч не последната... Освен това заради цената на нефта в последните години в САЩ бяха разработени много сондажи, със себестойност дори 50-60 долара на барел, защото беше изгодно. Сега очевидно те са на загуба и следват закривания и фалити. Не знам доколко удариха ниските цени по Русия, но на шистовата революция определено й заковаха пирона!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Още, още ще има
Естествено за това нито дума по медиите де
Ама иначе форумните икономически корифеи се скъсаха да ни обясняват, как са преподавали безплатни уроци на Русия по пазарна икономика
Ае сега я хванете тая пазарна икономика и фалирайте целия сектор
От друга страна обаче, ниската цена на петрола ще стимулира развитието на бизнеса в други отрасли.
- Синьо сърце
- Контакти:
Ново гениално изказване на украинския премиер Яценюк пред немски медии:" СССР нахлул на територията на Германия и Украйна през ВСВ!".
И това не е всичко-днес Яценюк нямало да позволи това да се повтори!
По този повод хората са сравнили две снимки, които представям на вниманието ви:

По този повод хората са сравнили две снимки, които представям на вниманието ви:

Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Rafa написа:Още, още ще имаЕстествено за това нито дума по медиите де
Ама иначе форумните икономически корифеи се скъсаха да ни обясняват, как са преподавали безплатни уроци на Русия по пазарна икономика
Ае сега я хванете тая пазарна икономика и фалирайте целия сектор
От друга страна обаче, ниската цена на петрола ще стимулира развитието на бизнеса в други отрасли.
Тези корифеи, които говореха за уроци по пазарна икономика, нещо грешно ли са казали досега?
http://www.investor.bg/surovini/365/a/t ... ni-186728/
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... e=55330646
П.С.: Уроците, които Негово величество Пазарът изнесе на руснаците не са безплатни, а са скъпоплатени.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
От всичко написано от теб, става ясно, че нищо не ти е ясно.
Каза хасковският DJ Станко