Барселона - Атлетико Мадрид - 11.01.2015 - 22.00
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Барселона - Атлетико Мадрид - 11.01.2015 - 22.00
5-1
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!
- ICAKOV_FCB
За мен Атлетико Мадрид е най-добрия отбор в Примера и последните 5 мача както срещу Барса, така и срещу Реал говорят ясно за това! Заслужено са шампиони на Испания, а според мен трябваше да са и на Европа и Света (ама това са други теми за други "игри")! Много сложен мач за Барса. Торес може да изиграе един силен мач за 2 години, но той ще е срещу Барса!
Прогноза: 2:2 (Меси и Торес по 2 гола)
Прогноза: 2:2 (Меси и Торес по 2 гола)
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]
-
Чоло знае как да бие Барса. 0:1 с гол на Диего Годин 

Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор
-> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

2:2
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Троен мач, както и да завърши няма да е изненада. Барса може да са в криза, но имат уникални футболисти и много често подобни мачове се решават, от секундно избухване и миг на гениалност. Меси, Неймар, Суарез и Иниеста го могат. Дори и Шави , който колкото и критики да получава в последно време, за мен е най-добрия плеймейкър във футбола след отказването на Зидан. Атлетико Мадрид имат на своя страна страхотния отборен дух и традициите от последните мачове, особено последния, който им донесе титлата. Ще играят с доста голяма самочувствие на Камп Ноу, което се случва много рядко на някой гостуващ отбор. Ще разчитат на корнерите и статичните положения, в което не виждам нищо лошо. След като и Реал и Барса са си слаби при корнерите, ще продължат да си получават дежурните голове. Видях едно мнение за Торес в темата и съм напълно съгласен. Този човек е абсолютно непредвидим и нищо чудно да вкара. В колкото и слаба форма да е, традиционно срещу Барса му върви. Ако трябва да давам прогноза за резултат 1:0/1:1/0:1. Не очаквайте много голове 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- paceto
- Контакти:
За Реал този мач е добре да завърши равен или в краен случай победа за Атлетико.
Не знам как ще завърши мача!
Хахахаха, дано Атлетико вземе 3 т. пожелавам си го дали ще стане не знам, може пък и да паднем с 3/4 гола!
Реал показаха последните 2 мача че не са много концентрирани и предишната им серия ме беше изплашила направо че са непобедими
но дори преди нова година имаха един мач който взеха на кантар (май пропуснаха и дузпа с/у тях) с/у някои от слабаците не помня
точно което явно означава че могат да загубят точки навсякъде. Наистина мислех че Реал ще финишират рано рано на 1-то място
тази година но може и да се окаже че съм бъркал. Шампион не се става декември или януари е освен ако не си Байерн М!

Хахахаха, дано Атлетико вземе 3 т. пожелавам си го дали ще стане не знам, може пък и да паднем с 3/4 гола!
Реал показаха последните 2 мача че не са много концентрирани и предишната им серия ме беше изплашила направо че са непобедими
но дори преди нова година имаха един мач който взеха на кантар (май пропуснаха и дузпа с/у тях) с/у някои от слабаците не помня
точно което явно означава че могат да загубят точки навсякъде. Наистина мислех че Реал ще финишират рано рано на 1-то място
тази година но може и да се окаже че съм бъркал. Шампион не се става декември или януари е освен ако не си Байерн М!
- radoslav_rashkov
- Контакти: