Вутов е хвален в Италия...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

mark1926
Контакти:

Вутов е хвален в Италия...

Мнениеот mark1926 » 09 яну 2015 08:56

Италианският специалист Давиде Матеоли се изказа изключително ласкаво за бившия футболист на Левски Антонио Вутов, който е на път да получи шанс за изява в първия състав на Удинезе. Пред maidirecalcio.com, цитиран от в. "Тема спорт", Матеоли сложи юношата на "сините" сред тримата млади играчи от Източна Европа, които имат потенциала да се превърна във футболисти от най-висока класа.

"Наблюдавам много таланти и ще споделя един, който не е пробил в първия отбор, но ми прави силно впечатление. Това е роденият през 1996 година Антонио Вутов, когото Удинезе взе от Левски. В момента той играе в Примаверата и прави невероятни неща. Надявам се скоро да го видим и в Серия "А". Мисля, че това момче има много сериозни качества, което показва, че България има добри таланти", обяснява специалистът.

Матеоли обръща сериозно внимание още на Андрия Живкович (Партизан) и Анте Чорич (Динамо Загреб).
http://topsport.ibox.bg/news/id_340779138

Новият Балъков расте с всеки ден, Вутов е надеждата ни за силен национален отбор, излезна рано в чужбина и както върви ще ни носи радост на ст. Васил Левски.

Все такива мнения да четем за този златен талант.

kanar76
Контакти:

Re: Вутов е хвален в Италия...

Мнениеот kanar76 » 09 яну 2015 10:05

mark1926 написа:Италианският специалист Давиде Матеоли се изказа изключително ласкаво за бившия футболист на Левски Антонио Вутов, който е на път да получи шанс за изява в първия състав на Удинезе. Пред maidirecalcio.com, цитиран от в. "Тема спорт", Матеоли сложи юношата на "сините" сред тримата млади играчи от Източна Европа, които имат потенциала да се превърна във футболисти от най-висока класа.

"Наблюдавам много таланти и ще споделя един, който не е пробил в първия отбор, но ми прави силно впечатление. Това е роденият през 1996 година Антонио Вутов, когото Удинезе взе от Левски. В момента той играе в Примаверата и прави невероятни неща. Надявам се скоро да го видим и в Серия "А". Мисля, че това момче има много сериозни качества, което показва, че България има добри таланти", обяснява специалистът.

Матеоли обръща сериозно внимание още на Андрия Живкович (Партизан) и Анте Чорич (Динамо Загреб).
http://topsport.ibox.bg/news/id_340779138

Новият Балъков расте с всеки ден, Вутов е надеждата ни за силен национален отбор, излезна рано в чужбина и както върви ще ни носи радост на ст. Васил Левски.

Все такива мнения да четем за този златен талант.

Дано момчето успее и стане добър футболист.
mark19?6 направо се учудвам, че си пропуснал да пишеш нещо и за Тодор Неделев. Колко му е цената на борсата днес? Потниците могат ли да го купят вече? Давай избивай комплекси. :lol:

kanar76
Контакти:

Мнениеот kanar76 » 09 яну 2015 10:10

talpata написа:Какво като го хвалят,щом не е в Левски за мен е безинтересен,защото аз мисля,че не трябва да съм като другарките за които футболисти на други отбори са им любимци и живеят в някаква измислена реалност и комплекси.За мен важно е като да играе в Левски играчът,а какво от това че е бил тука,а сега се раздава за друг отбор.

Много точно си го написал.

Потребителски аватар
talpata
Контакти:

Мнениеот talpata » 09 яну 2015 10:11

Какво като го хвалят,щом не е в Левски за мен е безинтересен,защото аз мисля,че не трябва да съм като другарките за които футболисти на други отбори са им любимци и живеят в някаква измислена реалност и комплекси.За мен важно е като да играе в Левски играчът,а какво от това че е бил тука,а сега се раздава за друг отбор.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 09 яну 2015 10:37

talpata написа:Какво като го хвалят,щом не е в Левски за мен е безинтересен,защото аз мисля,че не трябва да съм като другарките за които футболисти на други отбори са им любимци и живеят в някаква измислена реалност и комплекси.За мен важно е като да играе в Левски играчът,а какво от това че е бил тука,а сега се раздава за друг отбор.

хахах е как ще се хвалите с успехи на вашите играчи, КАТО НЯМА ТАКИВА! Един М. Христов :)
Все едно ние цска-рите да кажем- " Ние не си броим титлите от КЕШ и футболистите с златни топки като онези от Реал."
Късмет на момчето, нека се труди, но не му давайте много надежда. Не го ли е открил Чичо Митко , едва ли ще стане ИГРАЧ.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 09 яну 2015 10:46

Скоро ще хвалят още по добър от Вутов казва се Божидар Краев а ние пак ще бъдем с пръст в уста.Помака продава нашите деца на килограм а други им се радват.А бе Батков извади пари инвестирай в тези таланти те ще ти се отблагодарят стократно с милиони.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 яну 2015 10:49

Само какви футболисти не са викани за националния отбор... бъдещето... а се викат некви куфари като Попето, Дяков и т.н.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 яну 2015 10:58

Момчето има потенциал!Още тук играеше като "перде"!Дано се развие,че националния има нужда от играчи!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 яну 2015 11:05

За мен важно е като да играе в Левски играчът,а какво от това че е бил тука,а сега се раздава за друг отбор.

Пич, не си сериозен! Там расте и се развива. Във футболна страна, подготвят го треньори, които си разбират от работата. Или казваш по добре Ячката Екимов да "развива" потенциала му. Или да дойде някой анонимник треньор и да каже, че не влизал в плановете му? Тони беше най-добрия офанзивен халф в "Левски" от Бардон и Тасевски насам, но по-добре далеч от Тонев и Батков. Успех на момчето. Щом не са го преотстъпили все още, значи Удинезе виждат потенциала му.

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 09 яну 2015 11:21

metodito написа:
За мен важно е като да играе в Левски играчът,а какво от това че е бил тука,а сега се раздава за друг отбор.

Пич, не си сериозен! Там расте и се развива. Във футболна страна, подготвят го треньори, които си разбират от работата. Или казваш по добре Ячката Екимов да "развива" потенциала му. Или да дойде някой анонимник треньор и да каже, че не влизал в плановете му? Тони беше най-добрия офанзивен халф в "Левски" от Бардон и Тасевски насам, но по-добре далеч от Тонев и Батков. Успех на момчето. Щом не са го преотстъпили все още, значи Удинезе виждат потенциала му.

Абе той и Божинката беше смятан за голям талант на млади години, обаче като започна да идва по-честичко в България за мачовете на националния отбор беше открит от златотърсачките и се провали. Дано да не тръгне по същия път Антонио...

Върни се в “Футбол - Свят”