Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот FLANKER » 08 яну 2015 23:33

diplomat написа:Дунав, да ти кажа, че вече си загубил. :lol:

Абе очертава се дерби, според мен 8-)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 08 яну 2015 23:34

Защо, смяташ така ?

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 08 яну 2015 23:38

dunavfc написа:

Защо, смяташ така ?

Камерън от 2 години почти е обявил, че референдум за излизане от ЕС ще има, ако зависи само от него, а тази година има и избори... ;)

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 08 яну 2015 23:45

diplomat написа:
dunavfc написа:

Защо, смяташ така ?

Камерън от 2 години почти е обявил, че референдум за излизане от ЕС ще има, ако зависи само от него, а тази година има и избори... ;)

2017. Сега сме 2015
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 08 яну 2015 23:50

cska-632 написа:
diplomat написа:
dunavfc написа:

Защо, смяташ така ?

2017. Сега сме 2015

Парламентарните избори във Великобритания са тази година, Май месец. ;)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 08 яну 2015 23:54

diplomat написа:
dunavfc написа:

Защо, смяташ така ?

Преди мен са ти отговорили. Няма как да стане през тази година, дори и Камерън да спечели мнозинство, защото провеждането на референдум изисква време. Най-ранният вариант е 2016 год. но през 2015 е невъзможно, ако ще и Фарандж да спечели изборите. А друг е въпросът, че аз съм готов да се басирам, че и през 2017 год. няма да има подобен референдум ( ако това зависи от Камерън ). Това са популиски изказвания, които целят да се конкурират с тези на Фарандж, който е в много добри позиции.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 09 яну 2015 00:04

Синьо сърце написа:
dunavfc написа:Който ми казва, че в Украйна нямаше нахлуване на руски военни и руска военна техника, значи е просто един елементарен двуличник.

И спътниците на НАТО не са снимали нито една руска машина? Ама даже една-едничка за цяр?
Няма как да стане. Единствената снимка беше на 6 танка и камиони с муниции, но се оказаха трофейни украински т-64, намацани набързо с новороссийски бойни цветове. Въпросната колона на опълченците минаваше напряко през руска територия към Мариупол. Русия приемаше бягащите войници на ВСУ, пък да не пусне колоната на новороссийци? Е, няма как да стане.
т-64 отдавна е музеен експонат в Русия. РСЗО ГРАД-също. БМП-2 също. Къде е таз руска военна техника, при митичния БуК, дето свалил Боинга? Дори НАТО признава, че няма такава техника.
Ако войските на РФ бяха нахлули, щяха да спрат пред Киев. Но никога не е късно...

http://censor.net.ua/news/319290/mobili ... _poltoraka

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 яну 2015 00:12

Тези изказвания не са от днес или вчера, това се говори от 2012-2013. В зависимост от развитието на глобалната ситуация, както и вътрешната на Великобритания, като нищо 2016 може да има референдуми за редица въпроси, един от които е членството в ЕС и сключените договори. Не казвам че това трябва и е добре да се случи, но възможността не е малко, особено имайки предвид конфликтите, които се случват напоследък твърде често.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 09 яну 2015 00:20

Никой нормален великобритански политик, няма да проведе подобен референдум, защото знае, че излизането на Великобритания от ЕС ще бъде грешка.
Не мисля и , че хората биха гласува за излизане, въпреки, че според проучвания в момента са точно за това. Ще стане същата работа, като с Шотландия и техният референдум за независимостта. Колкото повече се приближава подобен референдум, толкова повече хората ще осъзнават, че това е грешка и ще гласуват против.
Има определена причина евентуалният референдум да бъде проведен през 2017, а не през 2016 год.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 яну 2015 00:30

Почти 4 години съм живял в Англия, просто нещата са твърде наопаки вече, много скоро ще избие от някъде просто и ще има промяна. Иначе аз лично не мисля, че те се развиват в правилната посока, на интелектуално ниво изостават от всякакви европейци и азиатци.

Върни се в “Архив”