Общ.съветник поиска 20милион за ст.Хр. Ботев. от държавата..
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- slash1912
- Контакти:
Re: Общ.съветник поиска 20милион за ст.Хр. Ботев. от държавата..
Нашия стадион ще стане-рано или малко по-късно.А Бесика къде е? 

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Себастиан Фетел написа:DarkPsy написа:Себастиан Фетел написа:Хахахаха оня депесар Василев 4 милиарда източи, а се прави и не иска да дава 20 милиона за стадиона.
Много по-добре е да се направи реконструкция на стадион Пловдив от колкото да се дават пари за клубните стадиони. Тях трябва да си ги правят клубовете.
Ми смятай колко ги е източил, щом не може да си довърши инвестицията. Ама то се иска малко акъл за тази работа, нещо, което при вас не вирее.
Като не му дреме за вас мюсюлмани, защо да го прави?
Добре

Аз пък съм съгласен.
Съгласен съм също ако Локото поискат да им се построи. Даже всеки отбор, който поиска.
Обаче условието е стадионът да е общински (държавен) и отборите да плащат наем. Ако плащат по 1млн годишно след 25 години да става техен, ако плащат по 100хил годишно ще си стоят под наем вечно (както Цска-то).
Съгласен съм също ако Локото поискат да им се построи. Даже всеки отбор, който поиска.
Обаче условието е стадионът да е общински (държавен) и отборите да плащат наем. Ако плащат по 1млн годишно след 25 години да става техен, ако плащат по 100хил годишно ще си стоят под наем вечно (както Цска-то).
...
Върни се в “Футбол - България”