Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015

Мнениеот гражданин от село » 08 яну 2015 21:47

boabbb написа:Абе, щом Гон3:0 избра тоя куция пред него, ние ли да го взимаме :shock: :shock: Не е добър избор тоя :!: :!:

Ама,ти защо си мислиш,че Гонзю разбира от футбол и футболисти? :lol:

Потребителски аватар
hard_hitter
Контакти:

Мнениеот hard_hitter » 08 яну 2015 21:57

На Жужу съм гледал два-три мача на живо,заведе ми един приятел да ми покаже какъв "извънземен" пак е намерил Херо . До колкото помня играеше предимно от дясно и наистина ги навързваше като Меси в най-силния си период. Ако си върне тази форма, определено удряме шестица.
Надявам се Карата да подпише с Гранада , там ще се види колко струва и където оправдания и сръдни не минават ...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 08 яну 2015 22:23

Няма да ме учуди трансфер на Галчев. Имаме прекалено много вътрешни халфове. Маркиньос и Маркович са по-офанзивни, а Бергонси и Сънди имат по-дефанзивни функции. Галчев остава трети дефанзивен и е нормално да е пътник. Даже, ако не се лъжа договора му е до лятото, така че и той е горе-долу като Апата. Ако можем да вземем и някой лев от него - берекет версин. Каядо и Жужу си бяха класа за "А" група, но не знам в какво състояние са в момента. Иначе както е тръгнало скоро ще играем с 11 чужденци, но тава са някакви си мои терзания. :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 08 яну 2015 22:57

Макар и да не игра много според мен Галчев направи най-добрите си минути в ЦСКА и то най-вече в офанзивен план.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 08 яну 2015 23:25

Галчев като цяло си е лимитиран играч, но тази есен беше на много добро ниво в мачовете, в които взе участие. Направи някои хубави неща в градивен план. В дефанзивен доста изчисти играта си откъм груби нарушения. Без да съм му някакъв голям фен, бих му поставил много висока оценка. И все пак няма да е непреодолима загуба, ако го продадем - вътрешни халфове имаме достатъчно, пък и уж ще взимаме някакъв анголец.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 08 яну 2015 23:58

Според правилата на Уефа за евротурнирите отбор може да картотекира до 25 футболисти, от които 4 които са трениеали поне 3 години в клуба преди да навършат 21 г. и 4 които са тренирали в български клубове поне 3 години преди да навтршат 21 г. Може естествено и осемте да са от първата група. Ние както сме тръгнали, ако наесен играем в евротурнир, ще картотекираме 17 чужденци и 2-3 българи - Вальо и Венци...
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 09 яну 2015 10:24

hard_hitter написа:На Жужу съм гледал два-три мача на живо,заведе ми един приятел да ми покаже какъв "извънземен" пак е намерил Херо . До колкото помня играеше предимно от дясно и наистина ги навързваше като Меси в най-силния си период. Ако си върне тази форма, определено удряме шестица.
Надявам се Карата да подпише с Гранада , там ще се види колко струва и където оправдания и сръдни не минават ...

Жужу и на мене ми харесваше в Черноморец,сега не знам как е :| ,а относно Карачанака...наистина ли мислиш,че има шанс в Примера ;) :?:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 09 яну 2015 10:37

boabbb написа:
Teo написа:Интересно :roll: 10 милиона като кажем, че Херо го откри тоя втория!

По-интересно в случая е, че Гон3:0 ги гледа Жужу и Амари преди няколко месеца и взе само Амари, щото имаше пари само за един :roll: Имаш представа от Амари, прави сметка тоя каква тотал-щета е :mrgreen: :mrgreen:

Гонзалес ли ти е критерия,за меринджей :lol: !?Тоя според тебе направил ли е досега един правилен трансфер или нещо правилно като ръководител и треньор ;) :?:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 09 яну 2015 10:56

Red joker написа:
boabbb написа:
Teo написа:Интересно :roll: 10 милиона като кажем, че Херо го откри тоя втория!

По-интересно в случая е, че Гон3:0 ги гледа Жужу и Амари преди няколко месеца и взе само Амари, щото имаше пари само за един Имаш представа от Амари, прави сметка тоя каква тотал-щета е :mrgreen: :mrgreen:

Гонзалес ли ти е критерия,за меринджей :lol: !?Тоя според тебе направил ли е досега един правилен трансфер или нещо правилно като ръководител и треньор ;) :?:

Сашо Циганина 8-) Допълва цялостния облик на отбора :mrgreen: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Архив”