boabbb написа:Абе, щом Гон3:0 избра тоя куция пред него, ние ли да го взимаме![]()
Не е добър избор тоя
![]()
Ама,ти защо си мислиш,че Гонзю разбира от футбол и футболисти?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boabbb написа:Абе, щом Гон3:0 избра тоя куция пред него, ние ли да го взимаме![]()
Не е добър избор тоя
![]()
hard_hitter написа:На Жужу съм гледал два-три мача на живо,заведе ми един приятел да ми покаже какъв "извънземен" пак е намерил Херо . До колкото помня играеше предимно от дясно и наистина ги навързваше като Меси в най-силния си период. Ако си върне тази форма, определено удряме шестица.
Надявам се Карата да подпише с Гранада , там ще се види колко струва и където оправдания и сръдни не минават ...
boabbb написа:Teo написа:Интересно10 милиона като кажем, че Херо го откри тоя втория!
По-интересно в случая е, че Гон3:0 ги гледа Жужу и Амари преди няколко месеца и взе само Амари, щото имаше пари само за единИмаш представа от Амари, прави сметка тоя каква тотал-щета е
![]()
Red joker написа:boabbb написа:Teo написа:Интересно10 милиона като кажем, че Херо го откри тоя втория!
По-интересно в случая е, че Гон3:0 ги гледа Жужу и Амари преди няколко месеца и взе само Амари, щото имаше пари само за един Имаш представа от Амари, прави сметка тоя каква тотал-щета е![]()
Гонзалес ли ти е критерия,за меринджей!?Тоя според тебе направил ли е досега един правилен трансфер или нещо правилно като ръководител и треньор
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта