Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

petko.h.markov
Контакти:

Re: Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015

Мнениеот petko.h.markov » 08 яну 2015 17:53

Logical person написа:
petko.h.markov написа:
boabbb написа:Ще има продадени на 100% ;) Според мен, един от Тони Силва и Буш ще си замине, дане не и двамата ...

Има едно"чудо" наречено финансов феърплей.Поне аз го тълкувам така.Разходите по заплати не трябва да превишават
много и за дълго приходите.Това било направено с цел развиване на ДЮШ и създаване на собствени кадри,които после
да бъдат продадени.Ако разходите за заплати са 6-8 млн.лв./както казват някои шефове/,няма как с продажбата на
1-2 футболисти,на билети,карти,артикули да вържем такъв бюджет.Парите от Манджуков и другите са кредити,не се
приемат за приходи/както прави Батков/и после следват глоби/като на Левски/.Сигурно грешно ги тълкувам нещата.

Грешно ги тълкуваш. Месечните заплати са 300 000 ЛЕВА, което прави 3,6 млн лева годишно. Какви 6-8 млн бълнуваш.

Коригирам се.Парите са бюджет на клуба.Не знам как я докара тази сума от 300 000лв на месец,но предполагам,че
визираш само футболистите.Разгледай колко души има на календара за тази година.Като прибавиш пари за заплати
на администрация,треньори на юноши,помощен персонал,пътувания,лагери,данъци и осигуровки,ще излезе,че аз съм
по-близо до реалното.

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 08 яну 2015 18:19

petko.h.markov написа:Коригирам се.Парите са бюджет на клуба.Не знам как я докара тази сума от 300 000лв на месец,но предполагам,че
визираш само футболистите.Разгледай колко души има на календара за тази година.Като прибавиш пари за заплати
на администрация,треньори на юноши,помощен персонал,пътувания,лагери,данъци и осигуровки,ще излезе,че аз съм
по-близо до реалното.

Значи твоята теза е, че нови футболисти не трябва да бъдат привлечени? Да свием бюджета и да залагаме на юноши, които на 22 години смятат, че ЦСКА им е "тесен" и си тръгват, за да може да си наредят трансфер по-спокойно? А отборът да е в средата на класирането чакайки те да си разгърнат потенциала? Кажи си предложението как да се развива ЦСКА като отбор, за да отговори на правилата за финансов феърплей. Благодаря предварително.

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 08 яну 2015 19:52

http://www.blitz.bg/sport/article/258747 В предстоящите тежки срещи можеше все някъде да бъде полезен,но му желая успех,дано спечели,някой лев там.Той е един от малкото,които излизаха и се раздаваха,не мрънкаше за пари.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 08 яну 2015 20:44

Тик-Так1892 написа:http://www.blitz.bg/sport/article/258747 В предстоящите тежки срещи можеше все някъде да бъде полезен,но му желая успех,дано спечели,някой лев там.Той е един от малкото,които излизаха и се раздаваха,не мрънкаше за пари.

Галчев е болен цесекар. Инфо от първа ръка.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 08 яну 2015 20:45

Да, ЦСКА ще се раздели с Боби Галчев /ако вземе и пари ще е като бонус ! / Жалко само, че Апата ще остане.
Не че имам против Апата и Боби, но...колегите по-горе говорят за заплати. И двамата са на години вече, а със сигурност можем да им намерим заместници за същите пари, които да вдигнат качеството.
Иначе съм за Каядо и Жужу. Новият халф от Ангола не го знам, но съм скептик. Първия летен трансфер на Стойчо беше Мисиджан......
Аз си мисля, че и нападател не ни трябва /ако не продаваме/. Трябва ни "един среден опорен", един "разиграващ" и евентуално един заместник на "ония от дясно", които ще продадем със сигурност. За защитата - и аз като един друг убавец - футболисти с номера под 6-ти номер не ги зачитам

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 яну 2015 20:51

А видяхте ли колко долна е постъпката на Карата... никакви пари клуба няма да може да вземе, ако подпише с тоя клуб дето се спекулира... забива нож в гърба на клуба, които го до изгради като футболист!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 08 яну 2015 20:57

Teo написа:А видяхте ли колко долна е постъпката на Карата... никакви пари клуба няма да може да вземе, ако подпише с тоя клуб дето се спекулира... забива нож в гърба на клуба, които го до изгради като футболист!

Мани го тоя пръдльо.
Писах му във фейсбука съобщение, дано го е прочел.
Предлагам да не го споменаваме вече.

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 08 яну 2015 21:11

k_oleto написа:Да, ЦСКА ще се раздели с Боби Галчев /ако вземе и пари ще е като бонус ! / Жалко само, че Апата ще остане.
Не че имам против Апата и Боби, но...колегите по-горе говорят за заплати. И двамата са на години вече, а със сигурност можем да им намерим заместници за същите пари, които да вдигнат качеството.
Иначе съм за Каядо и Жужу. Новият халф от Ангола не го знам, но съм скептик. Първия летен трансфер на Стойчо беше Мисиджан......
Аз си мисля, че и нападател не ни трябва /ако не продаваме/. Трябва ни "един среден опорен", един "разиграващ" и евентуално един заместник на "ония от дясно", които ще продадем със сигурност. За защитата - и аз като един друг убавец - футболисти с номера под 6-ти номер не ги зачитам

Апата и на мен не ми се искаше да остане,просто се изчерпа,но пък сега при една добра подготовка може и да бъде полезен в отделни мачове.За Галчев се отнася същото,определено в битката за титлата можеше да помогне,но ще се справим и без него.За новият чувам много добри отзиви от определени хора,Каядо не виждам смисъл да го взимаме,ако не продадем,някое от крилата ни.Жужу си мисля,че е доста далеч от това което е бил и няма да подпише,след евентуално проби,а пък и той е крило,за какво са ни толкова много крила?
В защита ни трябват бекове и ляв и десен.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 08 яну 2015 21:11

Имаме десен бек - младия Попов, Венци Василев и Апостол Попов.
Васил Попов е роден на 19 ноември 1995 година. Висок е 180 см, състезателно тегло 75 кг. През сезон 2012/2013 той дебютира за първия тим на ЦСКА, за който до момента е изиграл 2 мача като титуляр и в 2 мача е влязъл от резервната скамейка. Неизменен национален състезател на всички възрасти.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 08 яну 2015 21:42

Logical person написа:Това отдавна съм си го мислел, да си направим близка до клуба мениджърска агенция и да се отървем от Градевци, Жейновци, Таневци и т.н. :)

По времето на Мултигруп беше така като си тръгна Илия Павлов и Емил Данчев си тръгна с агенцията. ;)

Върни се в “Архив”