А.Колев става шеф на школата на Локомотив Сф
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
А.Колев става шеф на школата на Локомотив Сф
А.Колев става шеф на школата на Локо сф.Локомотивския дух продължава да се завръща.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
- Kris_men2000
Re: Още една добра новина!
Радвам се много макар ,че съм левскар.Но да не си останеш сам в темата писах и аз.Двама е повече от един.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
Lyubaka01 написа:Дано да има и някаква реална власт...
Едва ли. По традиция, който започне да прави нещо добро в школата гробокопачите, наречени ръководство, го гонят.
-
- Контакти:
Това е Ангел Колев все пак дано му се даде шанс да работи.
Ако му се мешат мисля че сам ще напусне.

Ако му се мешат мисля че сам ще напусне.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
А бе левскарю що се не видиш,че и директора ти и треньора и пом-треньора ти са от Локомотив,макар че директора ти не искам да има нищо общо с нас.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
-
loko29 написа:А бе левскарю що се не видиш,че и директора ти и треньора и пом-треньора ти са от Локомотив,макар че директора ти не искам да има нищо общо с нас.
Не му се карай на левскаря,не виждаш ли че са изстрадали душици?
Re: А.Колев става шеф на школата на Локомотив Сф
loko29 написа:А.Колев става шеф на школата на Локо сф.Локомотивския дух продължава да се завръща.
Абе не е ли пенсионер А.Колев вече

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
stefani написа:loko29 написа:А.Колев става шеф на школата на Локо сф.Локомотивския дух продължава да се завръща.
Да му ядеш на пенсионера,закуската/салама/!
stefani написа:loko29 написа:А.Колев става шеф на школата на Локо сф.Локомотивския дух продължава да се завръща.
Лельо Стефке,а ти кога в пенсия? Време ти е вече.