Кашчей написа:Logical person написа:Кашчей написа:bobonikolov написа:ЦСКА спечели на първа инстанция делото за обявяване на фалит. Несъстоятелността беше поискана от "Папаз холдинг" на украинския милиардер Константин Жеваго и охранителната фирма "Люкрим гард". Техните претенции са отхвърлени, като те ще трябва да платят и 5900 лв на ЦСКА за адвокатски хонорари. Решението означава, че подобна съдба ще има и това, заведено от пернишката фирма "Юнис", която също претендира за пари. Тази фирма започна ремонт на Панчарево, след което се оказа, че няма никакви документи и всичко беше съборено. "24 часа"
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=526025
Стана точно както си мислех
Определено става точно, както си мислиш![]()
По принцип вие на Спортал не вярвате, но сега има изключение. На мен ми прави впечатление, че подобни дела се печелят винаги когато има нещо тъмно около клуба. Сега това беше напускането на Карачанаков и информацията, че пак има проблеми със заплатите. Веднага в Спортал излиза бодряшка статия, която пълни душата и очите на изстрадалия фен на ЦСКА. Бобо, ти го раздаваш бир парче юрист, доколкото си спомням. Аз съм чел тук таме някои съдебни решения, но за първи път виждам съдебно решение, при което загубилата страна не плаща съдебните разходи, а плаща адвокатския хонорар на спечелилата страна. Това някакъв нов принцип в издаването на съдебни решения ли е и откога е въведен![]()
ПП- Както обикновено, първата инстанция си няма име
Новината е от преди няколко дни, а в случая спортал реагират последни и с недъгаво препечатване.
Може ли линк към оригиналното съдебно решение, моля!
Аз да не съм ти секретарка ?