valheru написа:dunavfc написа:valheru написа:diplomat написа:valheru написа:dunavfc написа:Тя държава му се срива икономически, той ще ми тръгва за някъде...Много сте играли Call of duty и Medal of Honour.
Коя държава ще си позволи да тръгне на война, когато икономиката и е зле ? Нали знаете, че войната струва скъпо, а руснаците никак не са в състояние да си позволяват тоя лукс в момента. Когато си оправят стандарта на живот и го изравнят поне със страни като Словения, Чехия или Чили, тогава да се бият, колкото си искат.
Можеш ли същото това да го напишеш на украински?
Ко туй украински, нал' сито рус?
Виж сега, има един стар виц: След като кацнали на луната американците, един в Скопие заявил: Луно, Луно, земьо македонска, и тебе ли ке те делиме?
Вземи това умножи го по 100 и ще получиш онова което ти втълпяват за украинската нация (древните укри изкопали дупката сега наричана Черно море, а също така май са пра-родителите на шумерите).
Та да се върнем на темата:
„Тя държава му се срива икономически...
...Коя държава ще си позволи да тръгне на война, когато икономиката и е зле...“ - как звучи това на украински?!
Бих коментирал за стандарта на Словения, Чехия или Чили - ако имах реална представа (особено Чили). За по-лесно ще сравня с България - по-добре са, в БГ има още доста да поработим!
В общи линии пак си написал нещо не далновидно. Да не би да Ви плащат за пост?
А, защо по дяволите сравняваш стандарта на Русия с България, бе човек ? По коя извратена логика можем да сравняваме двете страни ? Територии ? Население ? Природни богатства ? И въпреки всички компоненти в полза на Русия, стандартът им на живот не е много по-различен от този на нашата бедна и окрадена държава.
Сравнявам това което виждам.
Виж колко добре живеят в Германия - нали и те са в ЕС!
Ти не знаеш какво означава ограбване (прочее Украйна е прекрасен пример)..dunavfc написа: Колкото до войната. Сигурно ми намекваш и, че Украйна не може да воюва, защото е бедна и това е така, но тя не е тръгнала да воюва никъде, нея я нападнаха, а не тя, някого.
Аз досега не съм чувал да е обявено военно положение в Украйна (така се прави, когато както ти казваш, някой те нападне) - значи тя не е във война!
Мисли!
Все едно слушам Волен Сидеорв, популизуъм без никакъв смисъл. Германия била в ЕС и живеела добре, което явно означава, автоматично, че и България 7 год. след влизането си в ЕС, трябва да стане като нея... Точно така стават нещата, за 5-10 год. и хоп от една от най-бедните и корумпирани страни, ставаш на нивото на страни, които докато ти се редил за банани и портокали, те са произвеждали компютри, коли, техника и т.н.
Който ми казва, че в Украйна нямаше нахлуване на руски военни и руска военна техника, значи е просто един елементарен двуличник.