Невероятен Стилян

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Невероятен Стилян

Мнениеот zlatan » 12 дек 2009 21:44

Формата е временна, класата вечна ето товя е стенли-голям мач.Натресе носа на Съра-мазния ирландец,Браво стенли велик си.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Re: Невероятен Стилян

Мнениеот Corwin » 12 дек 2009 21:57

Ирландец ли?... Пък и да беше, пак си остава един от тримат най-велики треньори на нашето време (въпреки че мразя Манчо в червата).

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 12 дек 2009 22:00

корвин извинявам се естествено че става въпрос за шотландския СЪР,благодаря че ме поправи.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 12 дек 2009 22:02

zlatan написа:Формата е временна, класата вечна ето товя е стенли-голям мач.Натресе носа на Съра-мазния ирландец,Браво стенли велик си.

Фергюсън не е ли шотландец? Както и да е.Стенли е голям :lol:
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 12 дек 2009 22:02

Хаха много се радвам, че *МУТД* са паднали :lol: :lol: :lol:
Обаче тая тема не е за този раздел-според мен.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 12 дек 2009 22:03

zlatan написа:корвин извинявам се естествено че става въпрос за шотландския СЪР,благодаря че ме поправи.

:)
Така е по-добре, иначе съм съгласен за всичко, което каза, Стенли за пореден път не блестя, а си вършеше работата през цялото време. Ето затова е капитан - може да поема отговорност и да я носи както подобава.

bojiTHEmaster
Контакти:

Мнениеот bojiTHEmaster » 12 дек 2009 22:34

Капитан на отбор от английската висша лига, който е на 3-то място във временното класиране... какво повече може да се каже... Това е нещо непостижимо за който и да е друг български футболист, колкото и да харесвам Марто и Бербо... Стенли е Голям! И за мен е в топ 3 на най-добрите български футболисти, заедно с Краси Балъков и Гунди.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 13 дек 2009 01:31

Браво на Стилян!Много го харесвам и уважавам и му пожелавам да вдигне трофей още този сезон като капитан на Астън Вила!Дано стане и футболист на годината! :) ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
ultra1912
Контакти:

Мнениеот ultra1912 » 21 дек 2009 15:00

bojiTHEmaster написа:Капитан на отбор от английската висша лига, който е на 3-то място във временното класиране... какво повече може да се каже... Това е нещо непостижимо за който и да е друг български футболист, колкото и да харесвам Марто и Бербо... Стенли е Голям! И за мен е в топ 3 на най-добрите български футболисти, заедно с Краси Балъков и Гунди.

Стоичков къде го забрави бе,той е най-успелият БГ футболист,играл в Барселона и редица други отбори.Няма какво да се лъжем,Гунди само левскарите го имат за добър.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 21 дек 2009 16:57

ultra1912 написа:
bojiTHEmaster написа:Капитан на отбор от английската висша лига, който е на 3-то място във временното класиране... какво повече може да се каже... Това е нещо непостижимо за който и да е друг български футболист, колкото и да харесвам Марто и Бербо... Стенли е Голям! И за мен е в топ 3 на най-добрите български футболисти, заедно с Краси Балъков и Гунди.

Стоичков къде го забрави бе,той е най-успелият БГ футболист,играл в Барселона и редица други отбори.Няма какво да се лъжем,Гунди само левскарите го имат за добър.

Ами аз не съм левскар,но го имам за велик футболист.Много фенове,които не са от Левски го имат за такъв,но вие сте си близки с червените и затова не го признавате.А между другото,знаеш ли,че е играл и в твоят любим отбор,или историята не ти е приоритет?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Национален отбор”