Всичко за кризата и напрежението в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна
dunavfc написа:Тя държава му се срива икономически, той ще ми тръгва за някъде...Много сте играли Call of duty и Medal of Honour.
Коя държава ще си позволи да тръгне на война, когато икономиката и е зле ? Нали знаете, че войната струва скъпо, а руснаците никак не са в състояние да си позволяват тоя лукс в момента. Когато си оправят стандарта на живот и го изравнят поне със страни като Словения, Чехия или Чили, тогава да се бият, колкото си искат.
Можеш ли същото това да го напишеш на украински?
[offtopic]https://plus.google.com/104434860873145164030
https://njakoimisli.tumblr.com/[/offtopic]
На мен българският ми е слаб, ти искаш на украински 
valheru написа:dunavfc написа:Тя държава му се срива икономически, той ще ми тръгва за някъде...Много сте играли Call of duty и Medal of Honour.
Коя държава ще си позволи да тръгне на война, когато икономиката и е зле ? Нали знаете, че войната струва скъпо, а руснаците никак не са в състояние да си позволяват тоя лукс в момента. Когато си оправят стандарта на живот и го изравнят поне със страни като Словения, Чехия или Чили, тогава да се бият, колкото си искат.
Ко туй украински, нал' сито рус?
- aleksandrov77
Дали Еврогейския Съюз ще се срине не знам , за мен е важно България час по-скоро да излезе от него защото ЕС са тотално зависими от САЩ сиреч НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
Какво ни даде Еврогейския Съюз за 8 години ? Нищо!
В ЕС държавите които командват другите държави са Англия , Германия и Франция!
Българите нямаме права а само задължения и орязани сме с квоти за износ!
Ако искаме България да бъде спасена като нация , културно и духовно трябва час по-скоро да напуснем антибългарските структури на ЕС и НАТО и да влезем в лоното на Русия в Евразийския Икономически Съюз!
Само Беларус има два пъти по-голям брутен вътрешен продукт от България!Казахстан е в топ 20 на развитите икономики в света!
Русия е на пето място!
Евразийското пространство освен икономически се развива културно и духовно!
Какво ни даде Еврогейския Съюз за 8 години ? Нищо!
В ЕС държавите които командват другите държави са Англия , Германия и Франция!
Българите нямаме права а само задължения и орязани сме с квоти за износ!
Ако искаме България да бъде спасена като нация , културно и духовно трябва час по-скоро да напуснем антибългарските структури на ЕС и НАТО и да влезем в лоното на Русия в Евразийския Икономически Съюз!
Само Беларус има два пъти по-голям брутен вътрешен продукт от България!Казахстан е в топ 20 на развитите икономики в света!
Русия е на пето място!
Евразийското пространство освен икономически се развива културно и духовно!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
Уж си човек на фактите, а пък, нещо, когато фактите са срещу теб, не ти изнася много ?
Няма по-малоумно и лишено от всякакъв смисъл и логика твърдение, като това - "Какво ни донесе ЕС" ? Аз не мога да възприема, че дори и най-големите противници на ЕС, могат да напишат подобна простотия.
Като влезеш в Евразийският съюз, изобщо няма да бъде марионетка на Русия, ама изобщо...Аз съм сигурен, че Русия и Киргистан ще имат равни права и задължения. Ако Киргистан заяви, че е против намесата на Русия в Украйна, Грузия или Армения, Русия веднага ще се оттегли и ще послуша своят равен и уважвам партньор. Ти искаш да не сме зависими от Германия, Франция и останалите, а да сме зависими от Русия, евалата !
Няма по-малоумно и лишено от всякакъв смисъл и логика твърдение, като това - "Какво ни донесе ЕС" ? Аз не мога да възприема, че дори и най-големите противници на ЕС, могат да напишат подобна простотия.
Като влезеш в Евразийският съюз, изобщо няма да бъде марионетка на Русия, ама изобщо...Аз съм сигурен, че Русия и Киргистан ще имат равни права и задължения. Ако Киргистан заяви, че е против намесата на Русия в Украйна, Грузия или Армения, Русия веднага ще се оттегли и ще послуша своят равен и уважвам партньор. Ти искаш да не сме зависими от Германия, Франция и останалите, а да сме зависими от Русия, евалата !
- aleksandrov77
dunavfc написа:Уж си човек на фактите, а пък, нещо, когато фактите са срещу теб, не ти изнася много ?
Ако зависимостта ни от Германия, Франция и останалите членки в ЕС ни носи ползи за икономиката, производството и дава просперитет на България да!
Но за 25 години се убедих колко струваме за САЩ и Запада! Те ни използват като колония!
Не казвам че ЕАИС е идеален , но съм убеден , че ще имаме повече независимост и просперитет за икономиката ни, отколкото в ЕС!
Вече бяхме под зависимостта на Русия помня какво беше тогава помня и сега какво е да си зависим от САЩ и ЕС!
Русия ни помагаше да имаме средно развита икономика , имахме заводи и произведените стоки се изнасяха на Руския пазар и България печелеше от това!Брежнев даваше на Живков някой друг невъзвръщаем заем, имахме АЕЦ , който ни даваше евтин ток и който под диктата на ЕС сега унищожихме! Имахме сигурност за утрешния ден, нямаше безработица и имахме безплатно образование!
Българите достигнахме почти 9 000 000 население, 95 от които бяха етнически българи!
Дори по времето на СССР България не беше толкова зависима колкото днес!
В България нямаше съветски бази , а добре обучена българска армия с модерни за това си време оръжия!
А сега има американски бази с унищожена армия и ни накараха да си нарежем ракетите СС23 и унищожим военните заводи!
Унищожиха икономиката ни , населението ни стана 7 300 000 души , 60% от тях вече са българи , по-голямата част от тях са пенсионери и хора на средна възраст!
Ето за това предпочита Русия пред САЩ и Запада!
Защото Франция и Англия са ИСТОРИЧЕСКИ ВРАГОВЕ на България , а Русия ни е помагала дори ни е освобождавала от 5 вековно османско робство, докато Англия под ръководството на Дизраели е пращала войски в полза на Османската Империя!
Руснаците са славяни като нас! Русия е източноправославна държава като България ! Ако щете и дори чисто в географски смисъл Русия е много по-близка държава до България от САЩ! Руснаците ползват нашата кирилица! Езикът им е твърде близък до нашия!
Сега разбираш ли защо предпочитам да сме зависими от Русия и далече от САЩ и ЕС?
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
- професор Томов
dunavfc написа::mrgreen:![]()
![]()
![]()
![]()
Ей, това за ЕС, наистина ме развесели....Кои са тия хора, които предвиждат крах на ЕС ? Сидеров ? Льо Пен ? Орбан ?
Ти май наистина не следиш какво се случва, а само си пишеш, колкото да не заспиш. Не са само те. Към изброените от теб прибави и Джеймс Камерън (човекът даже и референдум ще прави тази година за излизане на Великобритания от ЕС, ама ти откъде ли да знаеш), датският министър-председател, чешкия премиер, в Гърция - Сириза, в Испания - Подемос, във Франция - Национален Фронт, във Великобритания - ЮКИП, за германците и тяхното недоволство съм постнал статия, италианците и те вече са настръхнали...а, ами те кои останаха да са доволни от този "толкова хубав и изгоден" за всички ЕС
[rimg]http://cskanews.com/uploads/2012/12/CSKA-vsegda-budet-Pervym-e1355042795687.jpg[/rimg] [rimg]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRYqqdsNDBHIemnx4oiSogtSNZXsFDnHzkU23GgTEg-bENrGWR0bA[/rimg]
ЕС ще има доста проблеми през идната година
Аз лично предвиждам неминуем крах на еврото ... Добре, че не сме в еврозоната
Мергел щом почна да вади Гърция от зоната, нещата отиват на зле
При излизане от еврозоната на Гърция, доверието в еврото ще се срине и ще си е*е майката 
Леевски, оле
diplomat написа:valheru написа:dunavfc написа:Тя държава му се срива икономически, той ще ми тръгва за някъде...Много сте играли Call of duty и Medal of Honour.
Ко туй украински, нал' сито рус?
Виж сега, има един стар виц: След като кацнали на луната американците, един в Скопие заявил: Луно, Луно, земьо македонска, и тебе ли ке те делиме?
Вземи това умножи го по 100 и ще получиш онова което ти втълпяват за украинската нация (древните укри изкопали дупката сега наричана Черно море, а също така май са пра-родителите на шумерите).
Та да се върнем на темата:
„Тя държава му се срива икономически...
...Коя държава ще си позволи да тръгне на война, когато икономиката и е зле...“ - как звучи това на украински?!
Бих коментирал за стандарта на Словения, Чехия или Чили - ако имах реална представа (особено Чили). За по-лесно ще сравня с България - по-добре са, в БГ има още доста да поработим!
В общи линии пак си написал нещо не далновидно. Да не би да Ви плащат за пост?
[offtopic]https://plus.google.com/104434860873145164030