Thurman Murman написа:И още веднъж постнат тоалет папир-а...SINOTE написа:Къде им изчезнаха фейсбук профилите?
Не знам кой си е трил профила, но все още чакам деня, в който ще видя локомотивец да си носи клубните артикули из града, който уж бил вашПокажете ги тия шалове и фланелки, не ги крийте по гардеробите ...
За теб знаем,че почти не излизаш от вкъщи.
 Излез някой ден,поогледай се,в събота и неделя примерно,по Главната... Ще видиш много хора с клубни артикули.Има ги и в черно-бяло и в жълто-черно,има в червено и синьо.Хората си се разхождат нормално,правят си густото,пият си кафета,бири-мири и никой не им чупи зъбите.
 Излез някой ден,поогледай се,в събота и неделя примерно,по Главната... Ще видиш много хора с клубни артикули.Има ги и в черно-бяло и в жълто-черно,има в червено и синьо.Хората си се разхождат нормално,правят си густото,пият си кафета,бири-мири и никой не им чупи зъбите.Друг е въпроса,че има различни артикули.Ако облечеш екип на любимият си отбор,примерно,няма да имаш неприятности.В момента в който обаче,облечеш фланелка с "Циклон Б за сектор Б","Смърт за сектор Г",или "Смърт за жълтите" и т.н.,главата ти автоматично става "магнит" за шутове и тукати.И точно това се е случило с младежа,за който се вдига толкова шум по медиите.
Конкретно на въпроса ти - кой си е трил профила..."Циклона" и майка му са си изтрили профилите и това лесно може да се провери.Също като онзи любител на шоколади и селски суджук.Какво съвпадение...

влез ми в положение.не е лесно феновете на градския съперник да са 3 пъти повече
 влез ми в положение.не е лесно феновете на градския съперник да са 3 пъти повече