Б.Михайлов: И.Илиев или А.Станков ще поеме младежите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Re: Б.Михайлов: И.Илиев или А.Станков ще поеме младежите

Мнениеот Гуу » 12 дек 2009 19:38

crap написа:
Гуу написа:
crap написа:Това видях аз в това интервю.... другото отново празни приказки. А група трябвала да стане с 10 отбора-пълни глупости... като стане с 10 отбора, какво ще правят тея футболисти когато ще има по-големи паузи за сметка на мачовете? ЩЕ ПИЯТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ!!!
Друг е въпроса, че ще намалеят парите от спонсори, ще се намали и качеството на футбола, защото с този мързел никога няма да стигнем западните отбори!!! Това че Иван и Петран ги мързи и две не виждат си е техен проблем... ние (АЗ) искаме да гледаме футбол, а не по 9 мача на полусезон... от които 5 или 4 ще са домакински СМЕХ!!

Ако "А" група стане с 10 отбора ще се играят 18, а не 9 мача на полусезон. Самата идея на този формат представлява всеки полусезон отборите да играят всеки срещу всеки два пъти. Например, в сегашният формат на първенството ЦСКА и Левски играят 2 мача на разменено домакиснтване, ако пък бъдат намалени отборите на 10, ще играят общо 4 пъти.
Именно поради тази причина ще се очакват повече и по-интересни мачове, съответно интереса на самите фенове ще се покачи, което ще доведе и до повече инвеститори.

ХАХАХАХ ПО–ГОЛЯМО БЕЗУМИЕ НЕ БЯХ ЧУВАЛ!!!

Безумие или и не - това представлява самото предложение за намаляване на "А" група.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 12 дек 2009 19:41

Абе и аз така мислех, ама ми се струваше прекалено идиотско за да е истина :lol: :lol: :lol: :lol:
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 12 дек 2009 19:44

Между другото, за мен също форматът с 10 отбора е по-удачен. На нашите отбори им трябват повече оспорвани и завързани мачове. Определено бих предпочел да гледам 4 пъти ЦСКА - Левски и ЦСКА - Литекс, отколкото "спектакли" с Локомотив Мездра, Монтана и Своге.

Върни се в “Национален отбор”