|ФА Къп|АФК Уимбълдън - Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: |ФА Къп|АФК Уимбълдън - Ливърпул

Мнениеот suareshampion » 06 яну 2015 11:23

Труден мач .Тия се хвърлиха ,като за световно .Много груба игра ,добре ,че нямаме сериозно контузени . Стиви Джерард показа ,че още е много нужен на тоя отбор .Цяло богатство е да имаш подобен изпълнител на статични положения . Не ми се мисли ,какво ще правим с неговия "заместник" Данчо гаргата . Трагичен Ламбърт .Трагичен Симон Вратарчето.Къде тръгна пак и си остави вратата свободна ? Като тръгне да излиза ,трябва да стигне до тая топка а те пак му я взеха и му вкараха смешен гол .Отново показа лоша преценка .Не може да прецени елементарни топки .Абсолютен паляк.
Все пак ,радващо е че продължаваме напред .Стиви Джерард трябва да се изпрати поне с една купа .Продължаваме на 4ти фронта .Имаме само една загуба в последните 12 мача . Нещата са добре. Само вчера новината за Лалана ми развали настроението . Явно трябва нов офанзивен играч ,защото се появяват постояно контузии а мачовете са мнгоо до края .Пети ден чакам вратар ..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 06 яну 2015 11:52

suareshampion написа:Труден мач .Тия се хвърлиха ,като за световно .Много груба игра ,добре ,че нямаме сериозно контузени . Стиви Джерард показа ,че още е много нужен на тоя отбор .Цяло богатство е да имаш подобен изпълнител на статични положения . Не ми се мисли ,какво ще правим с неговия "заместник" Данчо гаргата . Трагичен Ламбърт .Трагичен Симон Вратарчето.Къде тръгна пак и си остави вратата свободна ? Като тръгне да излиза ,трябва да стигне до тая топка а те пак му я взеха и му вкараха смешен гол .Отново показа лоша преценка .Не може да прецени елементарни топки .Абсолютен паляк.
Все пак ,радващо е че продължаваме напред .Стиви Джерард трябва да се изпрати поне с една купа .Продължаваме на 4ти фронта .Имаме само една загуба в последните 12 мача . Нещата са добре. Само вчера новината за Лалана ми развали настроението . Явно трябва нов офанзивен играч ,защото се появяват постояно контузии а мачовете са мнгоо до края .Пети ден чакам вратар ..
Не ни трябва вратар ние имаме,трябва ни класен вратар ;)

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 06 яну 2015 12:34

kileto написа:
gogovcite написа:Джерард опита да подаде на Балотели вместо да вкара. Тоя човек е отдаден на отбора до мозъка на костите си. Ще липсва като събирателна фигура за отбора.
Не ме е страх че ще липсва, старх ме е че ще липсва в съблекалнята и на терена ,от това ме е страх.

Е да де. То иначе къде да липсва? :) Освен да се е сближил повечко с някой от младите в отбора :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , та да му липсва и извън терена.
Hala Madrid

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 06 яну 2015 12:45

Големи критики след победа, голямо чудо. Не видяхте ли, че на нашите не им се играе? Искаха да вземат мача в тренировъчно темпо. Уимбълдън от своя страна играха доста грубо, залагаха на физическите сблъсъци. А към края на мача имахме две - три страхотни контри, които Ламбърт, Маркович и накрая Джерард в опита си да подаде на Балотели, пропуснаха. Това си беше лигавщина отвсякъде, във Висшата Лига няма да си позволят такова поведение при подобни отдали се ситуации. Продължаваме напред! :)

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 06 яну 2015 14:40

Gary Lineker @GaryLineker · 15h 15 hours ago

It appears that Steven Gerrard is determined for this story to be his.

Graeme Kelly @GraemeKelly1 · 15h 15 hours ago

If the point of football was to blast the ball against your opposing player when shooting then Coutinho would be Messi. #LFC

OptaJoe @OptaJoe · 15h 15 hours ago

2 - Steven Gerrard has scored 2+ goals in consecutive appearances for Liverpool for the first time since July 2005 (vs TNS x2). Evergreen.

Liverpool FC 360 @LFC_360 · 15h 15 hours ago

If you spend £120m and you depend on your 34-year-old top scorer to bail you out against a team 72 spots below you - something is wrong.

Empire of the Kop @empireofthekop · 14h 14 hours ago

Gerrard is now just 1 goal away from equalling @Robbie9Fowler's #LFC record

Sami Hyypia @SamiHyypia04 · 14h 14 hours ago

Not the best game for @LFC but a win a win #YNWA

Daniel Sturridge @D_Sturridge · 13h 13 hours ago

Good job by the boys today . The legend was at it again.

Доста хора са на мнение, че Джерард трябва да играе в атакуваща роля до края на сезона.
Steven Halliwell @Ste_Halliwell11 · 15h 15 hours ago

Play Steven Gerrard further forward and he can still do a job for us in our system. Still world class.

RobinLFC @Robish13 · 14h 14 hours ago

If Rodgers now puts Gerrard back at DM, I lose all hope.

Green Scouser @Green_Scouser · 14h 14 hours ago

That is where Gerrard must play for the remainder of his time here. If he's kept fit and fresh he can do things no one else at the club can.

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/fo ... fc-8388886
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “Ливърпул”