Контроли,Трансфери,Спекулации, зима 2014-15г. Черно Море

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: Контроли,Трансфери,Спекулации, зима 2014-15г.

Мнениеот greenpeak » 05 яну 2015 13:53

Десният бек Алфонсо идва на „Тича“
Десният бек, който ще дойде на проби в Черно море в сряда, се казва Алфонсо Марте. Последният е на 21 години и е роден в Карибите, но от малък живее в Германия. Има немски паспорт и е играл в регионалните групи.

„Ще го огледам известно време, докато преценя дали ще ни свърши работа. Засега други играчи на проби не очакваме, но по време на една подготовка винаги може да се появат такива“, заяви Никола Спасов.

petel bg

http://www.transfermarkt.com/alfonso-ma ... eler/85934
http://www.fussballdaten.de/spieler/martealfonso/2013/

БАРОН
Контакти:

Мнениеот БАРОН » 05 яну 2015 15:19

black sea написа:Шерифа беше подарен на Домуса, но не знам защо. Това е ''излизане", ама друг път. Ако имаш в предвид, че е напуснал Черно море - добре, ама уж наистина щеше да заминава в чужбина, а то чужбината се оказа...Разград. Плюс това, Шерифа е до голяма степен предимно резерва, засега. За мен това си беше новогодишно подаръче от нас (ТИМ) за Домуса. Евентуално, дали, ако, ще го продадат и къде, за колко - вятър работа. И Жоро щеше да ''излезе" в Разград, ама нещо май не се разбраха за парите.
Тошко Великов е административен директор, доколкото знам. Предполагам правиш разлика между административен, спортен, изпълнителен, финансов и т.н. директори. Много хора го нападат него, но не казват нито думичка за Ерджан, Марин Маринов (ето ти директорите, за които говориш), шефката на школата. Тези хора къде и кога са играли футбол, имат ли си хабер въобще от и за играта и т.н. Но това са доверени хора на шефовете, даже се извинявам, че ги споменавам.
За Гонзо - вярно е, че е вманиачен, тъп левскар, но е вярно също, че нашите шефове бая се изгавриха с него, зимата на 2013г. Спомням си колко амбициран и надъхан беше той за пролетта, но останахме без Шерифа и Жоро, а и не взехме нищо качествено на тяхно място. ТИМ го поставиха на мястото му, бързо-бързо, показаха му кой командва парада. Друг е въпроса, че сега го мразят и повечето левскари не го искат, ама да е мислил...

От Т.Великов чакам повече,защото е единственият човек в ръководството,който знае какво е футбол и от коя страна се рита топката.Бил е и треньор!Колко удачен е друга тема.Важното е,че би трябвало да е наясно с материята и с игрите в нашето жалко първенство.За разлика от един Гонзо обаче,той не се влага в работата достатъчно.Не прави нищо повече от чиста административна работа,а както вече отбелязах е единственият футболен човек,както е прието да се казва.Затова и него упреквам.Относно директорите,съм чувал,че никога нищо не са отказали и винаги са се старали всичко да е наред в отбора.Ерджан не го познавам лично и не мога да го коментирам.С Марин Маринов обаче съм общувал няколко пъти и от преките си впечатления потвърждавам това,което написах по-горе.Те обаче са един вид представители на собствениците,а имат и много други задължения,освен тези в нлуба.Нали не е трудно да се сетим,че ТИМ-аджиите току-така гювеч не бутат.По тази причина,единственият човек в това ръководство,който постоянно може да е на стадиона и до отбора е гореспоменатият администратор.Очаквам от него да вложи сърце и душа в работата,а не само да си чака пенсийката!Това е реалноста в ръководството на НАШИЯТ ЛЮБИМ КЛУБ !Никого не искам да нападам и никого не забравям.Просто съм убеден,че във всяка ситуация трябва се търси положителното и да се извлича максималното.Положителното е,че имаме спокойствие в отбора и стабилен бюджет!!!Не е космически,дори за родните стандарти,но е ясен и гарантиран.Никой не се бърка в работата на спортно-техническото ръководство.И ако има сърцат и компетентен човек,който да търси и предлага на треньора опции.....и да му помага,мисля,че отбора ще е на много по-високо ниво!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 05 яну 2015 15:26

Пичове,не си мислете че не искам юноши в отбора.Но с юноши не може да се постигне кой знае какво,освен да се доближим до чертата за изпадане.От доста време не съм в БГ и не мога да следя отблизо юношите,но тези които следях преди и виждах що годе някакъв потенциал в тях,въобще не можаха да пробият при мъжете,ВЪПРЕКИ дадените им шансове.Да си припомним колко гола имаше един Тодор Колев при юношите последният си сезон с тях/за всички мачове общо имаше около 70 гола,доколкото си спомням/.Нещо такова беше и друг наш супер талант-Капитанов.Къде са сега и двамата?Йосков дано успее,но на тези години няма физиката да играе за мъжете.Не че не може да се пуска де.А Китанов просто тъпче на едно място.Определено му спря развитието и не мръдна нито метър напред.Но както и да е,винаги ще има за и против.Искам само да ви напомня,че последният ни наистина СУПЕР талант беше Илиан Илиев.Някой дали помни кога беше това?А Жоро Илиев е наистина много добър играч,но толкова.Не е от класата на Илиян,все пак.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 05 яну 2015 15:42

Не съм съгласен с горното мнение, че Капитанов се е провалил... ами той за младежите е играл Център-нападател, а в А отбора като крило! Има изключителен демараж и удар ...според мен, ако беше използван като ЦН щеше да се представи на изключително добро ниво и да бъде звезда! Щеше да е нещо като Инканго ...на ръба на засадата и да търси пролуките и да чуква топката във вратата! Пък и като крило има голове за нас, но не му е там силата понеже не е особено стабилен в дрибъла! Атанас Петров пък колко пъти влиза като титуляр или резерва и не го видях нищо да прави ..ужасно бавен и т.н. да не критикувам момчето, може в Б група да се справя добре, но в А група е супер зле :roll: и един Будинов в Б група май също е звезда, обаче при нас беше дръвце отвсякъде ...просто между А и Б група има твърде голяма разлика! Китанов пък според мен израства - и в спокойствието на терена, и с играта с крака, и с ненужното постоянно бавене на топката .... :roll:
Относно Йосков, Костадинов и Попов - Йосков може би ми се иска да пробие заради големия си талант при мъжете, дали има в момента качествата всъщност не знам ...просто твърдя, че няма какво да изгубим в момента, Живко Петков поне за мен не е нищо особено :roll: Мартин Костадинов и Александър Попов (ако не го бъркам по име) съм ги виждал и наистина мисля, че имат качества ...и като казвам това имам предвид - бързина, поглед над играта, талант, самочувствие ....и мисля, че са много близо до А отбора на Черно море като просто трябва да им се дава шанс! Единствено опит и издръжливост може да нямат ....но ще го наваксат с мачове и малко време! Никой не казва да вкарваме всички юноши в първия състав ...ама защо тия дето имат потенциал не се прави необходимото, за да пробият?! :evil:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 05 яну 2015 15:52

Не мога да разбера дали се шегуваш,но Капитанов къде игра след нас?Всичко описано за него е така,но на ниво юноши.Според мен имаше нещо за което не се споменава много-пласиране и голов нюх.Но от друга страна не показваше нужният респект към отбора и към себе си най вече.С една дума-МЪРЗЕЛИВ.За Китанов виждам че си сложил емотиконче.Ами най слабото му звено е играта с крака.А че е спокоен-спор няма.Това му е най силното качество,заедно с рефлекса и играта ек на ек.Но че тъпче на едно място е видно.Трупа опит и самочувствие,но няма треньор който да му вдигне нивото.Затова си мисля че трябваше да излезе навън за да стане наистина голям вратар.И Йосков ако излезе навън,вероятноо ще се развие.Но вижте Тошко Неделев.Излезе и ...Не е само до таланта,трябва и много труд,а аз не виждам в Капитанов подобно желание,а в Тошко желание имаше,но се оказа с лимитиран талант.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 05 яну 2015 16:00

Готвача написа:Пичове,не си мислете че не искам юноши в отбора.Но с юноши не може да се постигне кой знае какво,освен да се доближим до чертата за изпадане.От доста време не съм в БГ и не мога да следя отблизо юношите,но тези които следях преди и виждах що годе някакъв потенциал в тях,въобще не можаха да пробият при мъжете,ВЪПРЕКИ дадените им шансове.Да си припомним колко гола имаше един Тодор Колев при юношите последният си сезон с тях/за всички мачове общо имаше около 70 гола,доколкото си спомням/.Нещо такова беше и друг наш супер талант-Капитанов.Къде са сега и двамата?Йосков дано успее,но на тези години няма физиката да играе за мъжете.Не че не може да се пуска де.А Китанов просто тъпче на едно място.Определено му спря развитието и не мръдна нито метър напред.Но както и да е,винаги ще има за и против.Искам само да ви напомня,че последният ни наистина СУПЕР талант беше Илиан Илиев.Някой дали помни кога беше това?А Жоро Илиев е наистина много добър играч,но толкова.Не е от класата на Илиян,все пак.

Колега, извинявай не се сърди, но не изтрезня ли вече след празниците.
Защо правиш интриги, че Илиян бил супер звезда, а Жоро Илиев не бил. И двамата са достойни за уважение хора и футболисти и никой от нас никога не е правил сравнение между тях кой е по-велик и добър. Илиян имаше късмет и игра навън в голям отбор, но това не означава непременно, че Жоро е по-слаб играч от него.
Жоро Китанов си е супер вратар за годините на които е. Знаеш много добре предполагам, че най-добрите и стабилни вратари са на около и над тридесет години. Ако е вярно, че е имало реален интерес и оферти за Китанов, можехме да сме го продали вече и да не му се спира развитието, както казваш. Да се развива момчето в някоя бяла държава. Но най-важното е, че му дадохме ранен шанс, привличайки го от юношите и нататък вече по веригата...
Йосков нямал физика - ясно е, че ''търсиш под вола теле"...само и само да не се пускат юноши, с които сме щели да се доближим до чертата за изпадане! :roll: Никой не е казал само юноши, юруш с юноши, но когато нещо се появи, когато някой се изяви да му се даде шанс. Толкова е просто.
Нека си имаме опитни футболисти, естествено - сплав между опит и младост.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 05 яну 2015 16:05

Не се шегувам за Капитанов :) За нищо не се шегувам от горното си мнение ...просто на Капитанов му е нужно повече от страна на треньорите. Психиката му не е чак толкова стабилна според мен, затова се провали донякъде при нас, затова и след нас. На него някак не му идва амбицията отвътре, няма лидерски качества и т.н. Бях гледал някакви интервюта с младежите тогава и Капитанов не обели почти дума доколкото си спомням. Просто с него е необходимо да му се има вяра и да се говори повече, за мен качествата и другото си го има. Но за да придобие самочувствие му е необходима вярата и добрата комуникация с тренера, това е според мен. И наистина смятам, че като ЦН би се справял в пъти по-добре отколкото крило, така си мисля :roll:
Китанов се развива, това имам предвид ...не знам дали на Запад би ставало това с по-големи крачки и т.н., но наистина в Черно море не виждам как може с големи крачки да се развива, а и като цяло от един вратар не знам какво може да се иска повече :) Все пак може и да е много добър, но едва ли чак има качества да е като Тибо Куртоа, или Давид де Хеа ....да спасява някакви супер невъзможни ситуации! Важното е да се показва стабилност и да не прави грешки според мен :)
ИзображениеИзображениеИзображение

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 05 яну 2015 16:09

Ето например на това момче Мартин Костадинов може да му се даде шанс, защото е десен бек, а точно такъв ни трябва сега. А сега ще играем на тото с този Алфонсо и дано да спечелим...Между другото този се оказва, че е на 23г. вече, а не на 21г., ако е той де. Идва от Идар Оберщайн, изтръпнах от кеф направо...

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 05 яну 2015 16:27

БАРОН написа:
black sea написа:Шерифа беше подарен на Домуса, но не знам защо. Това е ''излизане", ама друг път. Ако имаш в предвид, че е напуснал Черно море - добре, ама уж наистина щеше да заминава в чужбина, а то чужбината се оказа...Разград. Плюс това, Шерифа е до голяма степен предимно резерва, засега. За мен това си беше новогодишно подаръче от нас (ТИМ) за Домуса. Евентуално, дали, ако, ще го продадат и къде, за колко - вятър работа. И Жоро щеше да ''излезе" в Разград, ама нещо май не се разбраха за парите.
Тошко Великов е административен директор, доколкото знам. Предполагам правиш разлика между административен, спортен, изпълнителен, финансов и т.н. директори. Много хора го нападат него, но не казват нито думичка за Ерджан, Марин Маринов (ето ти директорите, за които говориш), шефката на школата. Тези хора къде и кога са играли футбол, имат ли си хабер въобще от и за играта и т.н. Но това са доверени хора на шефовете, даже се извинявам, че ги споменавам.
За Гонзо - вярно е, че е вманиачен, тъп левскар, но е вярно също, че нашите шефове бая се изгавриха с него, зимата на 2013г. Спомням си колко амбициран и надъхан беше той за пролетта, но останахме без Шерифа и Жоро, а и не взехме нищо качествено на тяхно място. ТИМ го поставиха на мястото му, бързо-бързо, показаха му кой командва парада. Друг е въпроса, че сега го мразят и повечето левскари не го искат, ама да е мислил...

От Т.Великов чакам повече,защото е единственият човек в ръководството,който знае какво е футбол и от коя страна се рита топката.Бил е и треньор!Колко удачен е друга тема.Важното е,че би трябвало да е наясно с материята и с игрите в нашето жалко първенство.За разлика от един Гонзо обаче,той не се влага в работата достатъчно.Не прави нищо повече от чиста административна работа,а както вече отбелязах е единственият футболен човек,както е прието да се казва.Затова и него упреквам.Относно директорите,съм чувал,че никога нищо не са отказали и винаги са се старали всичко да е наред в отбора.Ерджан не го познавам лично и не мога да го коментирам.С Марин Маринов обаче съм общувал няколко пъти и от преките си впечатления потвърждавам това,което написах по-горе.Те обаче са един вид представители на собствениците,а имат и много други задължения,освен тези в нлуба.Нали не е трудно да се сетим,че ТИМ-аджиите току-така гювеч не бутат.По тази причина,единственият човек в това ръководство,който постоянно може да е на стадиона и до отбора е гореспоменатият администратор.Очаквам от него да вложи сърце и душа в работата,а не само да си чака пенсийката!Това е реалноста в ръководството на НАШИЯТ ЛЮБИМ КЛУБ !Никого не искам да нападам и никого не забравям.Просто съм убеден,че във всяка ситуация трябва се търси положителното и да се извлича максималното.Положителното е,че имаме спокойствие в отбора и стабилен бюджет!!!Не е космически,дори за родните стандарти,но е ясен и гарантиран.Никой не се бърка в работата на спортно-техническото ръководство.И ако има сърцат и компетентен човек,който да търси и предлага на треньора опции.....и да му помага,мисля,че отбора ще е на много по-високо ниво!

БАРОНЕ, и аз мога да ги правя тези неща, за които говориш, че ги правят Марин и Ерджан. И аз съм добър човек, никога нищо на никого не отказвам. Но това не е достатъчно, наистина сигурно са добри момчета, но би трябвало да разбират малко от малко що е това футбол и въобще нещата, които искаш от Тошко Великов. Все пак той е назначен за административен директор и си върши работата, за която е назначен. Ясно е, че защитаваш ТИМ, лошо няма, но те моля да бъдеш обективен, ако е възможно. По-лесно ти е да обвиняваш Тошко Великов, а не да си признаеш мъжката, че нямаме адекватни изпълнителен и спортен директор.

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 05 яну 2015 18:04

Ексклузивно: Карачанаков разтрогна с ЦСКА

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=525758

Кольо да не мисли, а да го взема веднага. Много ще ни е полезен.

Върни се в “Архив”