Къде е стадион Варна, обещаха 2013 да е готов за мачове?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Къде е стадион Варна, обещаха 2013 да е готов за мачове?!
////Народният представител от „Патриотичен фронт“ Славчо Атанасов се срещна с премиера Бойко Борисов във връзка с довършването на стадион „Пловдив“. Представих на министър-председателя скиците от проекта за строежа на стадиона и той потвърди отпускането на сумата от 20 милиона лева за довършването му и пускането на съоръжението в експлоатация, съобщи Славчо Атанасов. Г-н Борисов остана доволен от визията на стадиона и бе категоричен, че още през следващата 2015 – та година средствата ще бъдат отпуснати. Премиерът има само едно условие, на свое заседание Общински съвет – Пловдив да гласува подкрепата си на идеята за довършването на съоръжението, каза още Атанасов. Премиерът Борисов настоява също проектантите да изготвят и представят ясен финансов план, съответстващ на строителните етапи, по който на траншове ще се отпускат средствата от държавата. След гласуването от Общинския съвет, Община Пловдив да открие процедура за избор на изпълнител на обекта, е поискал още министър-председателят. Стадионът ще си остане собственост на община Пловдив, а парите ще бъдат отпуснати целево от държавата, е казал още Бойко Борисов на срещата си с народния представител Славчо Атанасов/////
Красен Кралев е шансът Варна да има европейски стадион отговорящ на изискванията на Уефа, дали ще се случи през мандата му, времето ще покаже.
bez-nick написа:Красен Кралев е шансът Варна да има европейски стадион отговорящ на изискванията на Уефа, дали ще се случи през мандата му, времето ще покаже.
А дано, ама надали. Но пък по Коледа стават чудеса. Знае ли човек.

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
bez-nick написа:Красен Кралев е шансът Варна да има европейски стадион отговорящ на изискванията на Уефа, дали ще се случи през мандата му, времето ще покаже.
Аз пък чух от познати в Кадастъра,че ТИМ са ги пришпорли да им вадят скици за стадиона и около стадиона (за стадион Варна).Споделям какво съм чул,а дано.

moreto vn написа:bez-nick написа:Красен Кралев е шансът Варна да има европейски стадион отговорящ на изискванията на Уефа, дали ще се случи през мандата му, времето ще покаже.
Аз пък чух от познати в Кадастъра,че ТИМ са ги пришпорли да им вадят скици за стадиона и около стадиона (за стадион Варна).Споделям какво съм чул,а дано.
И аз през последния месец на миналата година, също чух за поредното раздвижване около проекта за стадион Варна, но вече не смея да съобщавам подобни неща, защото станаха банални такива новини - временни"живвания" и после.. нищо.

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Iceberg написа:moreto vn написа:bez-nick написа:Красен Кралев е шансът Варна да има европейски стадион отговорящ на изискванията на Уефа, дали ще се случи през мандата му, времето ще покаже.
И аз през последния месец на миналата година, също чух за поредното раздвижване около проекта за стадион Варна, но вече не смея да съобщавам подобни неща, защото станаха банални такива новини - временни"живвания" и после.. нищо.Но е факт, че са се поразмърдали нещо и то не преди избори
Та ще гледаме де, (има време, свикнахме вече) докъде ще стигнат нещата, ако наистина има нещичко...
В интерес на истината и аз се чудех,дали да го споделя да не давам напразни надежди.Ще видим времето ще покаже.

Абе, за какво точно раздвижване говорите .....работи се по съоръжението или само думи пак казани, че уж ще се прави нещо? 

ogrizko написа:Абе, за какво точно раздвижване говорите .....работи се по съоръжението или само думи пак казани, че уж ще се прави нещо?
Ами думи колега,но нали все пак трябва да се започне от някъде?После ще има дела и документи серия поредна.И така,докато не останат живи,които да помнят за какво точно ставаше въпрос.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Нека да го напиша за радост на изстрадалите фенове на варненският футбол.В разрез с горният си пост,получих инфо от много високо място,че стадиона "ДУПКА" ще се прави,но не от ТИМ.Държавата ще налива пари.Виновника вероятно знаете кой е.Стискам палци и се моля да гледам мачове на този митичен вече строеж.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
-
- Контакти:
Мисля, че на всички стана ясно, че проект като ГАГАРИН е голяма лъжица за устата на ТИМ. Не, че нямат пари, просто нямат ресурс като желание, амбиция и акъл да го постигнат. Нямат и човешки потенциал. Кой ще построи стадиона? Шабан ли? Или Маринов? Моля ви се...Разбира се, че моряк номер 1 Красен Кралев е човека можещ да се справи със задачата. Той и никой друг. За ТИМ оставям ремонта на Тича, там мисля, че няма да имат проблеми. Всъщност е крайно време да се постави този въпрос - големия стадион, добре - но с Тича какво ще се прави? ТИМ взеха много терени за обещанията покрай Гагарин...крайно време е да им се поставят УСЛОВИЯ по политическа линия - или връщат терените, или оправят Тича...А Гагарин - още с назначаването на Кралев казах - на пост номер 1 в спорта застана голям моряк, ако и сега нищо не стане - не оправим бази, не спечелим някой трофей - не знам кога.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.