ФА Къп | 3-ти кръг | Йоувил Таун - Манчестър Юнайтед 0:2 FT

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Re: ФА Къп | 3-ти кръг | Йоувил Таун - Манчестър Юнайтед 0:2 FT

Мнениеот Тони » 04 яну 2015 19:27

Странен мач, но понякога не можем да намерим логигата в някои случки. За жалост по-добрият отбор загуби и аз го отдавам предимно на лош късмет, или черно тото, защото Еререа вкара, а той ги разбира тия схеми с тотото. Преди да изригне вуккан от възмущение срещу мен - човекът го разследват за участие в уредени мачове.
Последна промяна от Тони на 04 яну 2015 19:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 04 яну 2015 19:27

Флетчър е абсолютен трагик, Евънс няма да го коментирам, Шоу е потресаващо слаб напоследък също, другите и те зле. Играта беше плачевно потресаваща, добре че второто минахме с 4ма отзад и ромб отпред.. Не знам какво да си честитим, но все пак е радостно, че продължаваме напред..
Изображение[/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 04 яну 2015 19:27

Наистина е пълно с утрепки. С лека ръка бяха освободени Нани, Уелбек и Чичарито. 100 пъти по - полезни щяха да са от Янузай, Уилсън. Да ме прощавате, но този Уилсън никога няма да има класата за футболист на Манчестър Юнайтед ( но е британче, трябва да се налага :mrgreen: )
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 04 яну 2015 19:29

Добре, че бяха Мата и Ди Мария.
Иначе второто полувреме играта се пооправи малко. Това съвпадна и със смяната на схемата.
Иначе на Блекет и МакНеър тия позиции не са им непознати. МакНеър даже май беше играл и десен халф-бек за резервите в началото на сезона, когато играеха с 3-5-2.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 04 яну 2015 19:30

vasilnv написа:Добре, че бяха Мата и Ди Мария.
Иначе второто полувреме играта се пооправи малко. Това съвпадна и със смяната на схемата.
Иначе на Блекет и МакНеър тия позиции не са им непознати. МакНеър даже май беше играл и десен халф-бек за резервите в началото на сезона, когато играеха с 3-5-2.

Блекет в младежките формации на клуба си е играл като ляб бек доста честно, та на него не му е непозната тая позиция и смятам, че се справи доста по-добре от Шоу..
Изображение[/center]

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 04 яну 2015 19:31

Много слаб Уилсън наистина очаквах много от този младеж,но явно съм се объркал за него.Флетчър според мен и до края на сезона,както и Евънс и Андерсон.
Изображение

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 04 яну 2015 19:32

Тонке, палавнице, лапай ми топките и не се прави на интересна.. :lol:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 04 яну 2015 19:33

Чудя се...кое е по-неприятното нещо:1.Че играта в поредно гостуване е под всякаква критика или 2.Че трябваше да се включват Хуан Мата и Ди Мария,за да спечелим срещу последния в класирането от Лига 2.

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 04 яну 2015 19:34

Тони написа:Странен мач, но понякога не можем да намерим логигата в някои случки. За жалост по-добрият отбор загуби и аз го отдавам предимно на лош късмет, или черно тото, защото Еререа вкара, а той ги разбира тия схеми с тотото. Преди да изригне вуккан от възмущение срещу мен - човекът го разследват за участие в уредени мачове.

Не знам тъп ли си или се правиш на такъв.Ерера бил такъв ония бил онакъв ами ти какъв си.Много злоба има във всички фенове на Шмелси.
Изображение

binevout
Контакти:

Мнениеот binevout » 04 яну 2015 19:34

Тоя мач трябва да се забрави по най-бързия начин.Два гола и реално една истинска голова възможност,която поне бе оползотворена.
Момчетата играха като банда махмурлии - всички без изключение (говоря за титулярите),Не включвам Ди Мария и Мата.
Единственото хубаво в мача бе че победата дойде след смяна на схемата и колкото и лежерно и апатично да бе темпото , все пак стана по-добре от първата част.
И факта че победихме след като минахме с 4-ма защитника , би трябвало да е знак за някои хора.
Тука като цяло тренера вина няма.Не би трябвало да излизаш кой знае колко добре подреден на терена,за да победиш последния в Л1 и да го надиграваш през цялото време.Футболистите просто още не ги е пуснало от 31-ви , кой пиян кой го боли глава , кой натровен ... такива работи. :mrgreen:
Иначе за Уелбек - това бе първото нещо което ме настрои критично към менаджера ни.

Върни се в “Манчестър Ю”