Бундеслига 2014/2015

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Германски футбол

Мнениеот MCMXIII » 04 яну 2015 09:16

bilyaletdinov написа:Майната им на тия катилчета БВБ пак се уредиха... :evil: На Кампъл му пожелавам да има нов отбор от лятото ;)

Не Дортмунд него, той тях ги е избрал :)

Кевин Кампъл: От дете съм фанатичен фен на Дортмунд

[center]Изображение[/center]

Я че му стискам палци, да играе много и постигне още по- много в новия си отбор :!:
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 04 яну 2015 12:11

MCMXIII, ще ни давате ли Шакири или още ще се дърпате :twisted: Според Гадзета се е навил да дойде при нас, май остана финансовия въпрос, който искаме да ви го платим чак на лято, а сега само да го вземем под наем, докато Ливърпул дават чисто кеш 14млн, но там на тази позиция имат конкуренция и не се знае колко ще играе швейцареца.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 04 яну 2015 12:53

durex написа:MCMXIII, ще ни давате ли Шакири или още ще се дърпате :twisted: Според Гадзета се е навил да дойде при нас, май остана финансовия въпрос, който искаме да ви го платим чак на лято, а сега само да го вземем под наем, докато Ливърпул дават чисто кеш 14млн, но там на тази позиция имат конкуренция и не се знае колко ще играе швейцареца.

Ще се самоцитирам, много е модерно:

MCMXIII написа:Аз лично бих организирал търг с явно наддаване. Почва се от 15 млн. евро, стъпката да е 1/2 млн. евро и те така :) Някъде пишеше, че и Юве имали интерес.
Абре, ако само тези отбора го сакат, да Фаща пъта за града на CARCASS и Хауса да почерпи :!:

Шакири е супер играч, но нещо не му се получи в Бавария. Аз го харесвам, но пък харесвам отбора повече. Та е по- добре за всички да напущи.
Откровено казано, Интер е голям отбор в първенство което върви надолу. Още по- откровено казано, мен ме яд, че нито един отбор от Германия не го желае, вероятно не им е по джоба. Най- откровено- ще иде там където платят за него. Твърде вероятно това ще е Интернационале.
Извод- май че ти ще черпиш :)

П.п. Иде ли в Торино, чакам bilyaletdinov да викне по едно ;)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 04 яну 2015 13:30

Не съм съгласен, че първенството на Италия върви надолу. От тук на сетне, то ще върви само на горе, просто това става с бавни стъпки. Ето че за ЛЕ се класираха 4 или 5 отбора от Италия, в ШЛ Ювентус, така че от към европейски турнири тази година се движим възходящо. За това и Интер и Милан гледат да се подсилят максимално с качествени футболисти, въпреки липсата на средства за да може да се класират за ШЛ, където съм сигурен, че няма да се излагат като Наполи, които дори не успяха да се класират за групите на ШЛ.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 04 яну 2015 14:08

Дюри, ако продължаваш да ми протичоречиш, че се обадим на Карл Хопфнер и че видиш Шак само на снимка :) Тази е убава:

Пък продължаваш ли, да ми пишеш за калчото в темата за Бундеслигата, че посакам за теб :arrow:

В интерес на истината, когато в Интер играе бивш играч от Байерн, то тогава отборът може да печели ШЛ. Т.е. бъди позитивен ;)

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 04 яну 2015 16:10

Не забравяй, че единственото място след Байерн в което виреят германци е Интер ;)

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 04 яну 2015 17:38

Нямаме кеш за Шакири ;) А и отбори като Байерн не се занимават с наеми :lol: Вероятно ще иде в посока Англия за кеш + солидна заплата :) Ние сме се ориентирали към Снайдер ще го измъкваме от Галата за без пари :mrgreen:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 04 яну 2015 18:27

durex написа:Не забравяй, че единственото място след Байерн в което виреят германци е Интер ;)

E, де! Диди Хаман да не е швейцарец от Базел. Човекът влезе в Истанбул и обърна един финал- това безпристрастно го казвам :) Бернд Шустер доста е поиграл в Испания- в трите им големи.

Разбирам те, накъде биеш:

По последна информация, ШакАтак избрал модната столица на Италия.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 04 яну 2015 18:45

Дам, още снощи четох, че иска в Интер. Важно е Байерн какво ще кажат на края ;)

П.С. Забравяш и настоящия ви директор, който също е бивш играч на Интер, от там ми идват надеждите, че ще ни дадете Шакири :)

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 05 яну 2015 13:47

[center]От някаква анкета сред ритнитопковците в Герамния[/center]

Мануел Нойер и Ариен Робен са най-добрите футболисти в германското първенство през изминалия полусезон. Това решиха 240 футболисти от Бундеслигата в анкета на списание "Кикер".

Нойер беше избран за най-добрия вратар с 56.3% от вота на анкетираните, а Робен - за най-добър полеви играч с цели 46.7%, като се има предвид голямата конкуренция.

На второ място сред полевите играчи е Кевин де Бройне от Волфсбург с 12.5% , а сред вратарите зад Нойер и Ян Зомер (Мьонхенгладбах) със 7.9%.

Нойер беше най-добрия на своя пост в Бундеслигата и в края на пролетния дял (на сезон 2013/14), като тогава сред полевите играчи за №1 бе избран Марко Ройс от Борусия Дортмунд.

Логично, сред изключително слабия есенен полусезон Борусия Дортмунд няма свои представители на топ-позициите. Роман Вайденфелер беше избран за най-голям губещ, а Дортмунд с разлика стана "най-неприятната изненада".

Юрген Клоп събра 26.5% негативен вот сред треньорите. Клопо беше изпреварен само от Армин Фее (28.2%), който доброволно напусна закъсалия Щутгарт, навярно дни преди да бъде уволнен.

За треньор №1 беше избран Маркус Вайнцирл от Аугсбург с 47.1%. Наставникът на Падерборн Андре Брайтенрайтер е втори с 16.3%. Най-големият печеливш в Бундеслигата е Карим Белараби от Байер Леверкузен.

Все пак честта на Борусия Дортмунд беше спасена от верните фенове на отбора, които бяха избрани за №1 с цели 44.5% Следват ултрасите на Айнтрахт Франкфурт и Шалке (по 10.6%) и тези на Кьолн с 10.1%.

Източник:

Върни се в “Архив”