daduradam написа:Gil-galad написа:Ти си пиян още от Нова Година приятелюМаркович в мачовете, в които игра беше сред най-добрите на терена - Базел, Юнайтед, и Борнемът, Арсенал и кой още....Срещу Суонсу мача не можах да го гледам и четох, че там не е бил на нивото от предишните мачове, но предвид, че е 20-годишно дясно, крило което играе ляв халф-бек мисля, че е нормално да има кол****ия от време на време в играта му
![]()
Не е влезнал в едно единоборство откакто е в отбора, стои безучастно и гледа.Като загуби топката подтичва все едно сме се събрали в квартала.Дразни ме
П.С : Допускам, че си прав, а аз пристрастен
Не, той пак може да се окаже издънка и да не направи нищо по време на престоя си и да си тръгне без да остави след. Първите пъти когато игра като резерва в началото на сезона и аз бях разочарован от него доста. След тоа обаче като го гледах срещу Реал на Бернабеу. И после в мачовете, които изброих започна да показва това на което е способен. Предвид, че играе на тотално различна позиция от титулярната му, той изпъкваше в отбора(не, че при тогавашната форма беше трудно да изпъкне някой който се представя малко по-добре).
Колото до единоборствата, той е атакуващ играч сложен на дефанзивна позиция и отделно на това физиката му не е на някой супер-атлет(поне все още). Аз се съмнявам, че някога досега в кариерата му от него се е изисквало толкова много в защитен план - в Бенфика играеше крило, а в Партизан през 3-те сезона е бил на 16, 17 и 18 години и предвид каква му е физиката днес на 20, едва ли тогава, коагато е бил още по-дребен и хилав някой е искал и очаквал той да прави нещо в защита...затова аз си мисля, че този аспект от играта му тепърва има да се подобрява, заедно с атакуващия.