Тотално подмладяване в Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Re: Тотално подмладяване в Ботев

Мнениеот костенурк » 04 яну 2015 10:53

drughi написа:
bianchi написа:Кво лошо има млади момчета да играят имат добра школа дано вкарат някой нов

Няма нищо лошо, и аз им пожелавам да вкарват юноши юноши, но им казвам да не летят в облаците защото с юноши големи успехи не се постигат. Няма лошо да си признаеш, че пари няма и ще се разчита на юноши. То и при нас полжението може да стане същото, ако не си намерим стабилен спонсор.

кой лети из облаците бее пинокио,ставате смешни от изопачаване.вие не можете да сънувате положението при вас да стане същото щото тва са няколко години сериозни инвестиции и селекции на деца от цяла България.колкото до другите неща имаме осигурен бюджет до лятото,след тва ако Василев не може да издържа отбора лично той ще ни осигури следващия собственик и тва е обещано от него,а до сега квото е обещал го е изпълнил ;) вие сте едни скъсани тотаджии затънали до гушите в лайната,отбореца ви е символа на черното тото и с имидж на улична превъзходна,нямате една стотинка,а пинокио продължава да се излага :idea: няма ли поне един мод в тоя форум да разчисти комплексите на небългарите за да се пише по темата :idea:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 04 яну 2015 10:56

костенурк написа:
drughi написа:
bianchi написа:Кво лошо има млади момчета да играят имат добра школа дано вкарат някой нов

Няма нищо лошо, и аз им пожелавам да вкарват юноши юноши, но им казвам да не летят в облаците защото с юноши големи успехи не се постигат. Няма лошо да си признаеш, че пари няма и ще се разчита на юноши. То и при нас полжението може да стане същото, ако не си намерим стабилен спонсор.

кой лети из облаците бее пинокио,ставате смешни от изопачаване.вие не можете да сънувате положението при вас да стане същото щото тва са няколко години сериозни инвестиции и селекции на деца от цяла България.колкото до другите неща имаме осигурен бюджет до лятото,след тва ако Василев не може да издържа отбора лично той ще ни осигури следващия собственик и тва е обещано от него,а до сега квото е обещал го е изпълнил ;) вие сте едни скъсани тотаджии затънали до гушите в лайната,отбореца ви е символа на черното тото и с имидж на улична превъзходна,нямате една стотинка,а пинокио продължава да се излага :idea: няма ли поне един мод в тоя форум да разчисти комплексите на небългарите за да се пише по темата :idea:

Нз кой 1-ви наложи тандем от школата хора за тренери и нз кой го копира нз кой имаше в сьстава си 9 мангала а сега като крадеца го няма искате от школата ясен си ми !!

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 04 яну 2015 10:59

Костенурко смешна като говориш за тото кажи кой падна 2-пати от Дините ? Кой направи 2 обрьщалки с Левски ? Кой хапна 7 гола от Слован ? защо вашите мачове бяха в графата за разследване ? Кой би Пирин Гоце Делчев с 7-1 и кой си вкара автогол да оправи работата ?

Paiaka1912
Контакти:

Мнениеот Paiaka1912 » 04 яну 2015 11:03

bianchi написа:
DarkPsy написа:
bianchi написа:
DarkPsy написа:
drughi написа:Блаженни са верващите :) Пролетта при нас може да се окаже доста по-вълнуваща с един финал за Купата на България в черно-бял Бургас, а вие се радвайте на вълнуващи собствени кадри :lol: :lol: :lol:

Вратарят на Локомотив (Пловдив) Йордан Господинов за­яви, че въпреки тежката ситу­ация в клуба е готов да остане и през пролетта.
"Имам дого­вор с клуба до лятото. Най-много от всичко искам да го изпълня. Положението не е ни­как леко в отбора. Така бе и през есента, но явно сега то се е влошило, поне така чувам. Мисля, че ако се осигурят що-годе някакви условия за профе­сионален футбол, повечето момчета ще стиснат зъби и ще продължат да играят, ще доизкарат първенството. Сред тях съм и аз. Но всичко за­виси от това дали ще има клуб.

Когато в края на годината се разделяхме - шефовете ни да­доха колкото пари можаха и ни казаха, че ако нищо не се подоб­ри, може и да ни освободят. Уведомиха ни, че ще чакат ня­какво положително развитие след Нова година. Дано наисти­на има такова, защото не си представям, че клуб като Локо­мотив може да престане да съ­ществува. Дано се случи нещо позитивно, феновете на този отбор го заслужават", заяви Йордан Гос­подинов.

"В момента в състава има страхотен колектив. Кога­то Христо Колев пое отбора, си говорехме, че на мускули трябва да спечелим поне пет-шест точки. Ние взехме много повече. Дано това накара ня­кой да инвестира средства при нас. Духът ни бе страхотен, всеки играе в Локомотив зара­ди любовта си към този клуб. Никой не е на "Лаута" за пари и това е ясно", подчерта Госпо­динов.

Той допълни, че други клубове вече са влезли в кон­такт с него - той има право да преговаря с тях. Но засега е отклонил предложенията. "Според мен повечето момче­та ще се съберем на първа тре­нировка. Ако има някой, който ще си тръгне - то не можем да му се сърдим. Защото положе­нието наистина е тежко. Аз получих обаждания след Нова година, има интерес към мен, което е радващо. Но за мен е болно случващото се в Локо. Искам да остана в клуба и да завърша кариерата си в него", каза Господинов. През есента стражът, който е роден на 15 юни 1978 година, изигра 14 дву­боя за Локо (Пд).

Read more: http://sport.plovdiv24.bg/533850.html#ixzz3NqABEBbk

ЗАКРИВАЙ
И като ни закрият какво ще се радваш ли бе бальк ?

Бянке, през оная ми е за кирливия ви отбор. Отоговорих на оня , мечтаещия за финал в Бургас.

Ми ти смешников имаш повече мнения за Кирливия ми отбор бе как става това ? като не те ебе защо всяка 2-ра дума ти е Локо ?

А ти кво търсиш в тоя форум отбор нямаш ли си.

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 04 яну 2015 11:03

има достатъчно теми за тотото,в тях са само вашия отбор и още един не съществуващ.знам че сте компетентни по темата :lol: малко ви остана Кинг Коко ви употреби и захвърли като евтина чалгаджийка 8-) браво Кинг Коко мисията изпълнена
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 04 яну 2015 11:06

костенурк написа:има достатъчно теми за тотото,в тях са само вашия отбор и още един не съществуващ.знам че сте компетентни по темата :lol: малко ви остана Кинг Коко ви употреби и захвърли като евтина чалгаджийка 8-) браво Кинг Коко мисията изпълнена

Кинг Коко беше изгонен като мрьсна ***** а вие се кланяхте на крадеца който още неможе да се пребере в страната защо ли ? С копнежа какво стана !!! ДО април и парите свьршват това е

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 04 яну 2015 11:09

bianchi написа:
костенурк написа:има достатъчно теми за тотото,в тях са само вашия отбор и още един не съществуващ.знам че сте компетентни по темата :lol: малко ви остана Кинг Коко ви употреби и захвърли като евтина чалгаджийка 8-) браво Кинг Коко мисията изпълнена

Кинг Коко беше изгонен като мрьсна ***** а вие се кланяхте на крадеца който още неможе да се пребере в страната защо ли ? С копнежа какво стана !!! ДО април и парите свьршват това е

до февруари.февруари свършват парите и ни закриват това е :lol:

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 04 яну 2015 13:08

Че-рно-белите са полудели, знаят,че закриването им е скоро и се молят на Алах поне и Ботев да се повлече с тях ако е възможно :lol: Лошото е,че няма да стане :lol:

С пъти по-добре да играем с млади момчета отколкото с измислени звезди дето вземат 20 пъти средната работа заплата в Пловдив.
Изображение

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 04 яну 2015 13:37

Заглавието е тотално сбъркано! Реалното заглавие е: "ТОТАЛНО БЕЗПАРИЧЕ В БотеФ" :!:
Факта с въпросното "подмладяване" означава само едно, а то се казва безпариче или последния ход преди разпада! Подмладяването по принцип е много добро, но и неизбежно "събитите" във всеки един ФК не само у нас, но то може да бъде наречено така само, когато даден отбор се освобождава от престарели и изчерпани състезатели! В случая няма нищо такова! Финансовите проблеми в клуба създаден с тотално крадени, държавни пари през 2010-та са на такова ниво, че "подмладяването" е единствения им изход в момента, за да може да завършат първенството, пък после ще му мислят! ....И не правете смешни сравнения с Литекс, защото там никога не е имало финансова криза, а подмладяването е подплатено с професионална работа в школите им и то от години, а покрай младите в отбора им играят много скъпи и класни играчи като Ваюши и Джордан например(да не изреждам останалите такива), а при вас такива НЯМА и скоро и остатъците от такива няма да ги има :!:

В държавата ни в момента няма нищо по-важно от това, да се разкрие пред цялата общественост мулти-гигантския грабеж, който беше осъществен чрез КТБ и собственика и на стойност над 4, 5 милиарда лева, част от които бяха направени опити да бъдат изпрани чрез инвестиции в спорта! Трик, който е добре познат не само в нашата страна, но само у нас може да бъде осъществен такъв гигантски грабеж и то по такъв долен и евтин начин :idea:

Затова злобните и комплексирани същества от селищата в близост до Пловдив е добре да се поспрат с долнопробните темички и да си погледнат единствено и само в собствения клуб, който в момента е нищо повече от комунална яма, замаскирана с евтини обещания и платени статийки по различни медии! Един ден обаче, всичката истина ще излезе наяве и тогава шока не само за феновете на този клуб ще е брутален! Запомнете го! За всичко в този клуб(жълтия) има шокиращи факти, които за момента с адски усилия се прикриват от остатъка от ръководството им, както и от предимно жълтата общинска върхушка в град Пловдив, но това ще е до време!

До тогава съществата в жълто и по-конкретно тези с 5-6 ника в този и други форуми, нека се успокояват с жалки нападки по адрес на Мартин Камбуров и недоказаните глупости по негов адрес :idea: Дано ви успокояват тези тъпотии жълтури :mrgreen: ...................

Само запомнете, че Локомотив Пловдив няма да се разпадне нито тази пролет, нито някоя друга! Локомотив Пловдив и феновете му се пребориха за свободата си от нечисти, престъпни елементи и запазиха честта си такава, каквато е била винаги, а по-точно чиста, макар и умишлено опетнена в близкото минало от разни жалки "личности"! Запомнете добре тези неща и в близките дни, когато бъдещето на черно-белите започне да се изяснява ще очаквам жалките ви коментари в темите по въпроса! До тогава продължавайте с долните и банални нападки срещу клуба, който ви съсипва живота перманентно(феновте му също) :mrgreen: Дано това ви помага! Само, че вече цяла България ви се смее и ви разбра, колко пари струвате :?: :!:

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 04 яну 2015 14:15

veselinsk написа:Че-рно-белите са полудели, знаят,че закриването им е скоро и се молят на Алах поне и Ботев да се повлече с тях ако е възможно :lol: Лошото е,че няма да стане :lol:

С пъти по-добре да играем с млади момчета отколкото с измислени звезди дето вземат 20 пъти средната работа заплата в Пловдив.

Мда и за които нямате стотинки да ги хрантутите. Всъщност това с младите е вечната балада на Батков. След поредния провал се почва с рефрена за младежите , налагане и прочие. Пари в Ботев няма , но смело се обявява че ще се младее отбора. Не минава, много е плоско и може да заблуди разни хлапета , но нищо повече! ;)
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Върни се в “Ботев”