Става въпрос за Литекс- ЦСКА
Има два варианта:
"Играхме горе-долу. Допуснахме грешки. Съдията беше безобразен. Не е само в него вината за това, но определено тези решения повлияха на мача"
"Еми, "грандовете" се озъбиха на БФС и нормално съдиите започнаха да спазват поръчките си. Но въпреки това, ние ще станем шампиони!"
Предполагам знаете за какво говоря, макар че се надявам да греша в очакванията си.
Залози за коментар след мача
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Залози за коментар след мача
[center]
[/center]

Re: Залози за коментар след мача
Съдията ще докара мача до дузпи ,където Литекс ще бият.Определено съдията изпуска мача....

Незнам какви ще бъдат репликите, но по-нервен мач не съм гледал отдавна ! Всяко второ единоборство преминава в сблъсъци между играчите ...
Явно двата отбора имат сметки за уреждане !

На мен обаче такъв мач ми харесва ! По-добре така, отколкото анемична игра и сивота ... Сега поне ще е интересно !

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
литекс сигурно ще паднат защото съдията им искара хикса в софия срещу Левски и сега ще има да се оплакват от съдийте
Докато най-корумпираната личност във футбола ни-мишока Момиров командва съдиите ще сме свидетели на доста идиотщини по родните терени.Писах тема за Йорданов Безгрешния/наречен така от Момиров/,тук съдията също не изглежда на мастото си,екшъни в Пловдив на мача Марица-Чавдар,отказан от УЕФА наряд на Генов,въобще мила родна картинка.
Еми и аз бях на това мнение за Левски - Литекс, ама глей кво станаmarmi52 написа:На мен обаче такъв мач ми харесва ! По-добре така, отколкото анемична игра и сивота ... Сега поне ще е интересно !
п.с. навремето брояхме колко точни паса могат да си направят играчите подред - сега можем да броим колко отсъждания подред, ще оспорят

[center]
[/center]

Ето-съдията дава жълт картон на Кишишев за откровено груб фаул,и той много ясно в лицето му изрече:"Да ти е.. майката,да ти е..!"И Костадинов какво-почеса се по г... и това е!
- metodito
- Контакти:
Дотук спестен втори жълт картон за Попов, един за Кишишев в началото на мача (ясно се видя какво извика на съдията: "Да ти ... майката!") и нарисуван жълт картон за Костадин Стоянов. Лекото шамарче на Дока към Минев...
- petrof
- Контакти:
Стига с тия запалянковски мнения. Не виждам някой какво искат от съдията до този момент? Всичко върви нормално, здрав мач, няма някакви спорни положения....
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
и отново още през първото полувреме кишишев трябваше да бъде изгонен. 
най-странното е, че кишишев май си вярва

най-странното е, че кишишев май си вярва

[center]
[/center]

Върни се в “Футбол - България”