Роджърс явно усилено иска Шакири ,защото е предложил 11млн паунда ,но от Байерн искат малко повече към 12-13 млн . По големия проблем е ,че Интер и Ювентус също искат играча и брат му на Шакири е разговарял вчера с техни представители . Явно отново ще ни откаже ,както ни отказа и лятото . В Швейцария също не препоръчват на Шакири да играе в Ливърпул ,защото сме били в средата на таблицата .
Интер и Ювентус обаче искат Шакири само под наем а Байерн искат постоянен трансфер ,какъвто предлагаме ние .Ще видим какво ще стане...
Мисълта ми е ,че Роджърс не трябва да се обвинява за някои негови трансфери ,защото те не са му били първи варианти а втори ,трети.
Много е лесно да нападате ,без да знаете подробности. Осъзнайте ,че най големия проблем е ВЕЧЕ НЕ СМЕ ЛЮБИМА ДЕСТИНАЦИЯ ЗА КЛАСНИ ИГРАЧИ !
Проумейте го . Това е самата истина . Пари има ,но много класни играчи ни отказаха . За това обаче Роджърс има най малка вина .
И ако продължаваме да си продаваме най добрите играчи ,още повече ще ставаме мишки и никой няма да иска да идва при нас.
За мен Шакири плюс добър вратар ,ще е перфектния прозорец. Януари е точно за това ,да се коригират и попълнят слабите постове . Роджърс трябва да реагира .Длъжен е ,иначе ще изхвърчи лятото ако продължава да вярва сляпо в Симон Вратарчето .
Шакири може да играе и като халф и като крило и като нападател .Мисля ,че ще е много полезен отдясно . Там обаче може да се пускат и Ибе и Маркович ,но ще видим какво ще прецени Роджърс ...
Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Re: Селекцията в Ливърпул
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
- slash1912
- Контакти:
В Пловдив на такива им викаме плашипутарници!Значи от ръководството не могат да му осигурят желаните попълнения,освен това му продават най-добрия играч и той си мълчи като путк а !!!Ако е мъж,излиза и казва -не съм съгласен и напуска!Понеже е мекотело,се натиска за поста и заплатата,защото знае,че няма къде да го вземат!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
-
- Контакти:
slash1912 написа:В Пловдив на такива им викаме плашипутарници!Значи от ръководството не могат да му осигурят желаните попълнения,освен това му продават най-добрия играч и той си мълчи като путк а !!!Ако е мъж,излиза и казва -не съм съгласен и напуска!Понеже е мекотело,се натиска за поста и заплатата,защото знае,че няма къде да го вземат!
Пак ръководството било виновно за Суарес, все някой прецаква трансферите, въпреки че той каза че иска точно тези играчи.
suareshampion написа:Роджърс явно усилено иска Шакири ,защото е предложил 11млн паунда ,но от Байерн искат малко повече към 12-13 млн . По големия проблем е ,че Интер и Ювентус също искат играча и брат му на Шакири е разговарял вчера с техни представители . Явно отново ще ни откаже ,както ни отказа и лятото . В Швейцария също не препоръчват на Шакири да играе в Ливърпул ,защото сме били в средата на таблицата .
Интер и Ювентус обаче искат Шакири само под наем а Байерн искат постоянен трансфер ,какъвто предлагаме ние .Ще видим какво ще стане...
Мисълта ми е ,че Роджърс не трябва да се обвинява за някои негови трансфери ,защото те не са му били първи варианти а втори ,трети.
Много е лесно да нападате ,без да знаете подробности. Осъзнайте ,че най големия проблем е ВЕЧЕ НЕ СМЕ ЛЮБИМА ДЕСТИНАЦИЯ ЗА КЛАСНИ ИГРАЧИ !
Проумейте го . Това е самата истина . Пари има ,но много класни играчи ни отказаха . За това обаче Роджърс има най малка вина .
И ако продължаваме да си продаваме най добрите играчи ,още повече ще ставаме мишки и никой няма да иска да идва при нас.
За мен Шакири плюс добър вратар ,ще е перфектния прозорец. Януари е точно за това ,да се коригират и попълнят слабите постове . Роджърс трябва да реагира .Длъжен е ,иначе ще изхвърчи лятото ако продължава да вярва сляпо в Симон Вратарчето .
Шакири може да играе и като халф и като крило и като нападател .Мисля ,че ще е много полезен отдясно . Там обаче може да се пускат и Ибе и Маркович ,но ще видим какво ще прецени Роджърс ...
Роджърс просто е НИКОЙ във футболните среди. Манафите бяха в средата на таблицата но ги иска Ван Гаал, не Роджърс. И погледни какви играчи му дойдоха, че и направо от Реал Мадрид. Ти това не можа да осъзнаеш толкова години, голяма причина поради която не искат да идват е че мениджъра е световнонеизвестен и недоказан никъде.
-
wolf написа:suareshampion написа:Роджърс явно усилено иска Шакири ,защото е предложил 11млн паунда ,но от Байерн искат малко повече към 12-13 млн . По големия проблем е ,че Интер и Ювентус също искат играча и брат му на Шакири е разговарял вчера с техни представители . Явно отново ще ни откаже ,както ни отказа и лятото . В Швейцария също не препоръчват на Шакири да играе в Ливърпул ,защото сме били в средата на таблицата .
Роджърс просто е НИКОЙ във футболните среди. Манафите бяха в средата на таблицата но ги иска Ван Гаал, не Роджърс. И погледни какви играчи му дойдоха, че и направо от Реал Мадрид. Ти това не можа да осъзнаеш толкова години, голяма причина поради която не искат да идват е че мениджъра е световнонеизвестен и недоказан никъде.
Да котенце ,верно е това .Репутацията на треньора също оказва влияние за даден трансфер ,но основната причина е САМИЯТ КЛУБ !!
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Лебеда е на път да осъществи наистина добър трансфер.Бързо, обърнете нещо 

[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
- Karsa Orlong
- Контакти:
daduradam написа:Лебеда е на път да осъществи наистина добър трансфер.Бързо, обърнете нещо
? Къде си го видял това, нали Роджърс беше казал, че няма да взимаме никого?
daduradam написа:Лебеда е на път да осъществи наистина добър трансфер.Бързо, обърнете нещо
За кой става дума?

[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Ди Марцио от Италия говори зз Шакири, Гил го е пуснал на миналата страница.Именно Ди Марцио беше човекът, който пръв каза, че Балотели преминава при нас
( ако не ме лъже паметта )
( ако не ме лъже паметта )
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
HoUs4oOL написа:daduradam написа:Лебеда е на път да осъществи наистина добър трансфер.Бързо, обърнете нещо
За кой става дума?
От Евертън Баркли за 12 млн хахахаха