ВЛ | 19-ти кръг | Тотнъм - Манчестър Юнайтед 0:0

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Re: ВЛ | 19-ти кръг | Тотнъм - Манчестър Юнайтед 0:0

Мнениеот Rofles » 29 дек 2014 23:03

smoothc написа:
При Дейвид Мойс кои футболисти бяха на висота ?

Вальо,само от това изречение ми става ясно,че тълкуваш нещата през призмата на "Das Man"(Дейвид Мойс),която косвено те води и до лабиринт от грешни тълкувания.

А аз от този пост се убеждавам, че за пореден път ти се хващаш само за това, което на теб ти е удобно и само за това, което на теб ти изнася да коментираш. Това е. :)
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 29 дек 2014 23:05

smoothc написа:
от smoothc на 21 Юни 2014 13:02
Manchester van United vol.1
1.Луис ван Гаал е първият небритански мениджър на Манчестър Юнайтед.
2.Ерата на сър Алекс vs Преходният период на Дейвид Мойс vs Новото начало на Луис ван Гаал.
3.Луис ван Гаал-единственият мениджър от Висшата лига,който ще работи цяло лято.Това е едно уникално предимство и възможност,които му дават страхотен опит и по-детайлизиран поглед върху нещата и динамиката на футбола.
4.Опитът на Ван Гаал от една страна-Аякс,Барселона,Байерн Мюнхен от друга Нац.отбор на Холандия.
5.Неговата мечта(която е вече факт) преди да се пенсионира е да води клуб от Висшата лига,а какво по-голямо предизвикателство от Манчестър Юнайтед!
6.Това означава,че той ще вложи цялата си енергия,характер и професионализъм,за да завърши по възможно най-добрият начин своята кариера.
7.Какво ще промени в Юнайтед? А-Дисциплината, Б-Визията на игра В-Страстта и мотивацията ще придобият ново измерение.Той е:Перфекционист,Иноватор,Мотиватор.
8.Трансферите? Аз лично(след първите мачове на Холандия на СП) спрях изобщо да се тревожа за този въпрос.Знам,че Ван Гаал ще направи най-доброто за отбора,но нека само приключи СП.
9.Щастлив Ван Перси,мотивиран Уейн Рууни-Ван Гаал ще изтиска най-доброто от този тандем!
10.Холандската връзка в Манчестър Юнайтед винаги е била крайно успешна-Ван дер Гоу,Яп Стам,Ван Нистелрой,Едвин ван Дер Саар,Ван Перси...ще има и нови холандци това лято,със сигурност.
11.Средата във Висшага лига:Конкуренцията:Ангажираността на Челси,Сити,Арсенал и Ливърпул в ШЛ ни дава страхотно предимство за атака на титлата.Нека не забравяме,че освен това предпоставките(програмата) доста благоприятства всичко това.
12.Историческите факти за последните години показват следното:Манчестър Юнайтед винаги печели титлата след СП.1999,2003,2007,2011.Ван Гаал е изключително успешен в дебютните си сезони-Барселона и Байерн са ясни доказателства за това.
13.Щом в преходния сезон Юнайтед завърши в топ 3 на най-добрите гости,представете си какво ще стане сега.Олд Трафорд със сигурност отново ще се превърне в онази крепост,в това нямам никакво съмнение,остава просто да надградим или най-малкото запазим представянето си като гост.
14.Манчестър Юнайтед ще бъде най-мотивираният отбор във Висшага лига,а Ван Гаал мениджърът който ще положи новите основи и модернизация в клуба!

Весели празници на всички :)

Rofles написа:докато ЛвГ има точно тази харизма - на шампион, затова и резултатите скоро ще завалят и тогава ще си вадиш цитатите, как му пишеш не "черни", а зелени точки, нали ?

Само гледайте ! :)
Изображение[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 29 дек 2014 23:24

Когато човек си изпълнява целите и очакванията!
резултатите скоро ще завалят и тогава ще си вадиш цитатите.

Не разбирам само защо си настроен отрицателно към този аспект?
Само гледайте!

Ирония? ОК :)

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 29 дек 2014 23:56

smoothc написа:
При Дейвид Мойс кои футболисти бяха на висота ?

Вальо,само от това изречение ми става ясно,че тълкуваш нещата през призмата на "Das Man"(Дейвид Мойс),която косвено те води и до лабиринт от грешни тълкувания.

Мога ли да те питам само.. защо реши да извадиш и коментираш само това изречение от целия ми коментар ? Така реши или така ти беше удобно ?
Изображение[/center]

binevout
Контакти:

Мнениеот binevout » 30 дек 2014 12:59

Искам най-искрено да се извиня на хората които са се почувствали засегнати и на тези които си мислят че имат къртица във форума.Щом съм оставил такова впечатление - ок.Извинявам се още веднъж.
Което извинение,не променя мнението ми , разбира се.
Весело изкарване на Нова година!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 30 дек 2014 13:40

binevout написа:Искам най-искрено да се извиня на хората които са се почувствали засегнати и на тези които си мислят че имат къртица във форума.Щом съм оставил такова впечатление - ок.Извинявам се още веднъж.

От далеч си личи, че не си фен на Юнайтед ;)

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 30 дек 2014 15:28

MuFc1878 написа:
binevout написа:Искам най-искрено да се извиня на хората които са се почувствали засегнати и на тези които си мислят че имат къртица във форума.Щом съм оставил такова впечатление - ок.Извинявам се още веднъж.

Тони крайно време е да го разкараш от форума.Личи си,че не е фен на Юнайтед вече и мен ме дразни.
Изображение

binevout
Контакти:

Мнениеот binevout » 02 яну 2015 11:28

Честита нова година , много здраве и късмет на всички!
MuFc1878 написа:

Не знаех , че трябва да си заслепен от нечие име и репутация,за да ти е позволено да се наречеш фен на някой футболен клуб.Ако е така , значи да - не съм фен на никой клуб!И ако за теб Ван Гаал = Ман Юнайтед - .... си в голяма грешка.

Върни се в “Манчестър Ю”