Висша лига - Сезон 2014/2015
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - Сезон 2014/2015
Бони също с невероятен гол 
- old_traff
- Контакти:
Този сезон стана едно мазало... кеф ти битка за титлата, кеф ти борба за топ 4, кеф ти борба за оцеляване. 
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Хари Кейн е "златното момче" на Почетино май и идеален избор за първи голмайстор на Спърс за фиша 

Тотнъм играят страшен футбол но съм дълбоко убеден че следващия кръг ще се издънят срещу Палас.Такива просто са им традициите.
- JackPackage
- Контакти:
Ако Франки спре да тегли Сити напред и да им печели точки (вече 6) ще е супер
Картофите с най-силния им мач за последните 5 години вчера... Сега следва някакво 0-4 от Пул или Сити и домакински загуби от Палас, УБА и тем подобни
Картофите с най-силния им мач за последните 5 години вчера... Сега следва някакво 0-4 от Пул или Сити и домакински загуби от Палас, УБА и тем подобни
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
- JackPackage
- Контакти:
И на всичкото отгоре Хари Кейн ми е първа резерва във фентъзито

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
С5ециялния се прояви отново
Как така изведнъж най-добрата защита в Англия рухва и пуска цели 5 гола? Отговорът е елементарен - поради грешната тактика на мениджъра
Да, феновете на Челси могат да са спокойни - вашият отбор е най-балансиран като качество във всички линии (това също е благодарение на работата на Моуриньо) и според мен ще стане шампион, но не бива да си заравяте главите като щрауси и да подминавате факта, че същият този, дето ви гради нoвият силен Челси, прави досадно много грешки - в избор на състав, в избор на тактика за мач, в липса на ротации, което го обрича според мен да ''изразходи горивото'' по-рано от очаквано и точно в решаващите оставащи месеци отборът да не е готов на 100 процента за битките във всички турнири.. И така ще почне португалецът да ги зачерква един по един, както миналия сезон (нещо недопустимо за тим от ранга на сините), докато накрая не се окаже, че даже и титлата ви може да виси на косъм! И преди съм ви го казвал - изключително РИСКОВ треньор е Моуриньо, но с него винаги е интересно!

Този сезон може да бъде исторически.За първи път от близо двадесетгодишното царуване на Венгер в Арсенал Тотнъм ще завършат преди тях в класирането.Дебеличкият чичко Почетино е свършил здрава работа.Сега остава да вземе и най доброто от Ламела /огромен талант/ и шпорите няма кой да ги бутне от четворката.Иначе Хари Кейн си е откртитие но всички подценяват факта как той взе най доброто от един Насер Шадли.
Последна промяна от saract на 02 яну 2015 11:01, променено общо 2 пъти.
Иначе няма защо да се лъжем Тотнъм има проблемв центъра на защитата.Фасио и Вертонген са много здрави физически и нелоши във въздуха но са някак си непроватливи.При бързи атаки при земя определено имат проблеми.Вижте как станаха головете на Челси вчера.Всичко това при липсата на солиден дефанзивеп халф прави шпоите уязвими.
-
sunscres92
- Контакти:
saract написа:Този сезон може да бъде исторически.За първи път от близо двадесетгодишното царуване на Венгер в Ареснал Тотнъм ще завършат преди тях в класирането.Дебеличкият чичко Почетино е свършил здрава работа.Сега остава да вземе и най доброто от Ламела /огромен талант/ и шпорите няма кой да ги утне от четворката.Иначе Хари Кейн си е откртитие но всички подценяват факта как той взе най доброто от един Насер Шадли.
Дано да изместят Арсенал, просто трябва малко разнообразие, дали те или Сотън.