iliev72 написа:soccerav написа:Не съм съгласен. Ако под несменяеми титуляри имаш предвид Шкъртел не съм. Може да е супер нестабилен в някои ситуации, ама поне вкарва и голове. Ако имаш предвид Глен, съгласен съм, макар че в последно време се застоява и на пейката. Джан да го пуска във второстепенните турнири, е сега срещу Уимбълдън. Млад е, нека да натрупа опит, тия хвалби на толкова млади фуболисти са ненамясто! И пак държа да отбележа в не знам кой пореден мой пост, Миньоле НЕ Е най-големия ни грешник!
За теб Миньое може да не е , но според Гробелаар е ! И аз смятам , че той е прав.Дали ти разбираш повече играта от Брус Гробелаар а ?!

Значи аз не трябва да имам мнение така ли?? Ако имахме една стабилна защита дали Миньоле щеше пак да е виновния? НИКЪДЕ не съм казал, че Миньоле е извънземен вратар или нещо подобно, ако трябва да правим промени, то трябва да започнем от защитата, защото тя е първата която се среща с противниковото нападение. Ти така ли се успокояваш, щом някой е казал нещо и ти си на неговото мнение значи си прав?
@suareshampion Това за Уорд беше ирония, много ясно, че няма да искаш да пази той. Факт, че трябва и нов вратар, но както отговорих на iliev72, трябва да започнем от защитата. В момента кой класен вратар би предложил ти, който би могъл да внесе спокойствие в отбора? Вземем ли нещо различно от Чех, при условие че Валдес отива в Юнайтед ще е чисто разхищение на пари.