Локомотив - Славия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Финал на мъките ни.....
Кой е треньора на "Миньора"и каква заплата взима там и нашия кютук тук?
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ СЛАВИСТИ.САМО СЛАВИЯ
Славия би честно Браво на Славия
Не ви е слаб сезона
Все пак на трето място, пък и в момента Славия са в подем и могат да бият всеки отбор в България.

Червен картон
на Николай Йорданов определено трябва да му лепнат прякора червен картон. Може би е най-добрия ни съдия, но прекалява понякога. Първия жълт картон на Бандаловски така и не го видях, а определено изгонването повлия много силно на мача 

братле и аз не съм фен на Окука но заглавието на темата е меко казано пресилено
Re: червен картон
Е като не си го видял, ние какво можем да направим???
Тоя път съдията си беше перфектен (освен гола от засада), но безгрешно хора няма.
Тоя път съдията си беше перфектен (освен гола от засада), но безгрешно хора няма.
[center]
[/center]

- Sagittarius
Голът от засада на Локо Сф тежи изцяло на съвестта на помощника.Николай Йорданов свири мача много добре,а червеняи картон си беше направо изпросен от Бандаловски.Повлия много,но вината си е само у играча
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Айде стига сте плакали момчета. За последно, като ни бихте най-големите хардове бяха от 30 гигабайта 

нямам подпис...
и за първенството не ни дадоха дузпа и днес вкарахте гол , като у махалата...недей бе човек, та вие съществувате само заради нас...кой ви брои за живи не се вкарвайте във филми разни....играхте паднахте - сефте...
нямам подпис...